Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Витамин В-17 (Vitamin B17) на капсули Топ Цена Bulgaricus

Витамин В-17 (Vitamin B17) на капсули Топ Цена Bulgaricus
xxx
Витамин В-17 (Vitamin B17) на капсули Топ Цена Bulgaricus
Витамин В-17 60 капсули на страхотна цена от Bulgaricus, има противоракови действия и подпомага състоянието на нервната система. Vitamin B17 притежава болкоуспокояващ ефект и помага срещу стареене.Научете повече
39.99 лв.
Без данък: 39.99 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Bulgaricus
 • Модел: Витамин В-17 60 капсули Bulgaricus
 • SKU: BUL-23580

Витамин В-17 60 капсули I Bulgaricus

 • Има антиракови свойства
 • Подобрява качеството на зрението
 • Има болкоуспокояващо действие
 • Абсолютно безвреден за тялото
 • Подобрява епидермалното състояние
 • Не позволява рака да се развива и разпространява
 • Забавя състаряването
 • При различни храносмилателни нарушения
 • Витамин В-17 (Vitamin B17) на капсули е на специална цена от Bulgaricus

Витамин В-17 от Bulgaricus подобрява зрението и има успокояващо действие

Какво знаем за Vitamin B17?

Витамин В-17 (Амигдалин) е витаминоподобно вещество, което противостои на онкологичните заболявания. Споровете за ефективността и ползата на витамин Б17 не утихват и до днес, много хора го наричат „най-противоречивото вещество”. Все пак състава на Амигдалин се състои от отровни вещества – цианид и бензолдехид, които когато се съединят, образуват молекула на витамин Б17.

В средата на миналия век, американският доктор Ърнест Кребс доказал, че Витамин Б17 има ценни полезни свойства и е напълно безвреден. Той установил, че Амигдалин не е способен да нанесе вреда на живия организъм, тъй като в състава на молекулата му влиза едно съединение на цианид. Едно – на бензолдехид и две съединения на глюкоза, надеждно съединени едно с друго. За да може цианид да ни навреди, трябва да се скъса вътреклемолекулната връзка, а това може да направи само ензимът бета-глюкозид. Това вещество присъства в организма в минимални количества, но за това пък, в рамките на тумори количеството му се увеличава почти 100 пъти повече. При контакт с клетките на рака, Витамин Б-17 60 капсули на изгодна цена от Bulgaricus освобождава цианид и бензалдехид (още едно отровно вещество) и унищожава рака.

Как действа Витамин Б-17 на капсули?

Vitamin B17 на капсули помага в борбата с раковите клетки, има обезболяващо и противовъзпалително действие и стимулира по-бързото зарастване на рани. Извежда от организма на човека продуктите на окисляване и забавя стареещите процеси на тялото. Подобрява обмена на веществата и съдейства за укрепването на имунната система. Възпрепятства и развиването на сърдечно-съдови патологии, включително тромбоза и хипертония. Предотвратява и заболявания на опорно-двигателния апарат като артрит и остеохондроза. Витамин В-17 60 капсули на Bulgaricus подпомага и подобряването на зрението, съдейства за намаляването на стреса и помага на тялото да се пребори с депресивните състояния и да елиминира тревожността. Много добре влияе за поддръжка здравето на дермата. Освен това тази хранителна добавка може да се приема при такива заболявания като простуди от типа на ОРВИ и грип, при гастрити, колити и запек. Капсулите на Vitamin B17 на супер цена, въздействат благотворно и върху нервната система – способстват премахването на безсънието, намаляват нервното напрежение, депресията и главоболията. Този продукт подобрява състоянието на кожната обвивка, ефективно средство е при себореен дерматит и розацея. При дефицит на този витамин се повишава възприемчивостта на организма към злокачествените образувания, повишава се умората, увеличават се депресивните проблеми и тревогата. Много възможно е да възникне хипертонична болест.

Витамин В-17 на страхотна цена има противоракови свойства и поддържа нервната система

Какъв е точният механизъм на действие на Vitamin В-17?

Молекулата на Амигдалин прави химична реакция с ензимите на нераковите клетки още преди момента на въздействието на злокачественото образувание. Ензимът на здравата клетка действа пагубно върху молекулата на Витамин Б17, като я разрушава. За това, твърдението, че този витамин вреди на здравите клетки, е невярно. От друга страна, в резултат на метаболитните процеси, Витамин Б-17 капсули от Bulgaricus, съдейства за произвеждането в човешкия организъм на трипсин и химотрипсин, които започват да се борят с раковите образувания, разграждат ензимите около раковата клетка, след което белите кръвни телца вече могат да „идентифицират” болните клетки и да ги унищожат.

При приема на Vitamin B17 60 капсули произтича едно много полезно странично действие – увеличава се синтезът на Витамин Б12, който заедно с аскорбинова киселина също е отлично антираково средство.

Витамин В-17 от 60 капсули на разумна цена, възпрепятства растежа на туморите, спира разрастването на метастазите по организма и намалява болките, предизвикани от рака. Подобрява общото състояние на онкологично-болния човек и е добро средство за профилактика срещу чуждестранни образувания.

Ако Вие сте средностатистически жител на големия град с вредни навици, който води неактивен или по-малко активен начин на живот, който се храни тичешком с полуфабрикати и храни от „бързото хранене”, който се отдава на сън за 2-3 часа в денонощието, а със спортни занимания изобщо не си „губи времето” – поздравления – Вие сте в зоната на риск. Да, статистиката показва точно това. Именно тази група от хората (а това са повечето от нас) най-вече е изложена на риск от онкологични заболявания. Разбира се, съществуват и ред други причини – от генетични до такива, които не могат да се обяснят дори и от най-светлите учени умове на професорите. Но първата и най-разпространена причина е начинът, по който живеем живота си. И което е по-важно – това е и единствената причина за болестите, на която човекът може да влияе самостоятелно. Един от начините е с хранителната добавка на Bulgaricus Витамин В-17 60 капсули, който се предлага на много добра цена.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула.

Дози в опаковка: 60.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Витамин Б-17100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Не съдържа: пшеница, мая, глутен, соя, млечни продукти, яйца, ракообразни, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете