Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Въздухопречиствател AirFree FIT40 Топ Цена

Въздухопречиствател AirFree FIT40 Топ Цена
Безплатна доставка Не се преглага
Въздухопречиствател AirFree FIT40 Топ Цена
Въздухопречиствател AirFree модел FIT40 на невероятна цена от AirFree е компактен и удобен за ползване и пречиства въздуха от алергени и вредни микроорганизми. Purifier AirFree FIT 40 елиминира бактерии и вируси.Научете повече
199.00 лв.
Без данък: 199.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: AirFree
 • Модел: Въздухопречиствател AirFree FIT40

Въздухопречиствател AirFree модел FIT40

 • Не изисква смяна на филтри
 • Безшумен и удобно закрепващ се за стената
 • Елиминира вредните микроорганизми във въздуха
 • Подобрява здравословното състояние при астма и алергии
 • Премахва алергените от праха и домашните любимци
 • Пречиства пространството от вируси и гъбички
 • Подходящ за помещения с площ до 16 м²

Какво е AirFree?

Въздухопречиствател AirFree модел FIT40 на невероятна цена премахва алергените от въздуха и пречиства от вируси атмосферата

Компания AirFree се занимава с производство на уреди за пречистване на въздуха, като вече над 90% от продукцията и се изнася за 49 страни от Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Историята на AirFree е действително много необичайна. Технологията започнала да се разработва благодарение на инициативата и творчеството на португалски бизнесмен, който се опитвал да намери ефективен способ за облекчаване живота на сина си, който имал алергия. От този момент компанията непрестанно търпи развитие в качеството на продуктите си, като пуска нови модели за борбата с витаещите във въздуха вредни частици, които пречат на здравето и намаляват комфорта на хората вкъщи, на работното място и като цяло във всички затворени помещения.

Как работи AirFree модел FIT40?

Въздухопречиствател модел FIT40 от AirFree на супер цена работи на принципа на стерилизация чрез кипене. Това става като много голямо количество въздух преминава през уреда и преди да се върне отново в помещението, преминава във вътрешността на въздухопочиствателя през нагряване с температура, достигаща над 200ºC. По този начин, въздухът се пречиства изключително ефективно и бързо, а процесът е постоянен, което гарантира непрестанно чиста асмосфера. Спомага за премахването на бактериите и вирусите, а също така и на всички видове алергени и то чрез изгаряне, а не чрез трупането им във филтри, като едновременно с това се бори съвсем успешно и с плесента. Това става възможно чрез технологията TSS, патентована в САЩ и много други страни. AirFree модел FIT40 не само не отделя озон, а дори го унищожава, а технологията, по която прави това е най-екологично ориентираната – не използва електро-магнитни лъчи, химични съединения и катализатори и не „изгаря” кислорода. Освен че работи безшумно, с което не нарушава уюта и комфорта около себе си, уредът не изисква абсолютно никакви средства за поддръжка и единственото, което е необходимо да се направи е просто да се включи в контакта. След което започва да работи сам, тъй като е напълно автоматизиран.

Преимущества на модел FIT40 AirFree:

 • Високоефективен
 • Безшумен
 • Неангажиращ
 • Подходящ за всякакъв вид помещения с големина 16 м²
 • Изключително удобен и компактен
 • С нисък разход на електрическа енергия
 • Страхотен дизайн

Технически параметри:

Площ на обслужваното помещение - 16 м²

Потребление на електрическа енергия – 33 W

Мощност – 220-240 V

Гаранция – 2 години

Тегло – 0.7 кг

Габарити – ширина 15,5 см х 30,5 см х дълбочина 9 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете