Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули Топ Цена | Webber Naturals

Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Не се произвежда
Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули Топ Цена | Webber Naturals
Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули от Webber Naturals на супер цена подобрява чревната микрофлора и имунитета. Probiotic 50 Billion е високоефективна пробиотична смес, която подобрява храносмилането и заздравява чревната лигавица.Научете повече
73.80 лв.
Без данък: 73.80 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Webber Naturals
 • Модел: Probiotic 50 Billion 20 v caps
 • SKU: WBN-03193

Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули | Webber Naturals

 • 50 милиарда бактерии в една капсула
 • 10 различни бактериални щамове
 • Максимална ефикасност
 • Подобрява имунитета срещу патогени
 • Защитава стомашно-чревната флора срещу разпадане
 • Подпомага поддържането на здрава чревна лигавица
 • Подпомага храносмилането и усвояването на хранителните вещества
 • Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули е на чудесна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама?

Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици от Webber Naturals подобрява баланса на полезните и вредните бактерии в черватаЧревната микрофлора оказва решаващо влияние върху здравето ни, заради това е важно да знаем, че някои навици влошават нейното състояние. Затова би било разумно да включим в диетата си продукти, които ще колонизират „правилни” бактерии. Това може да направят пробиотиците. Пробиотичните ползи са едно от най-широко изследваните естествени решения за здравето на червата. В продължение на години учените и лекарите са наблюдавали многото предимства на пробиотиците не само за червата, но и за цялото тяло.

Те са живи организми, които се заселват във Вашия храносмилателен тракт и поддържат способността на тялото Ви да абсорбира хранителните елементи, както и да се бори с инфекциите. Тези живи микроорганизми (в повечето случаи бактерии) са подобни на полезните микроорганизми, открити в човешкото черво. Повечето са от два рода: лактобактерии (Lactobacillus) и бифидобактерии (Bifidobacterium), но е важно да се знае, че има и много други видове пробиотични бактерии.

Микрофлората на червата е много важна за здравословното функциониране на храносмилателната система и за нашето здраве като цяло. Тя се свързва с метаболитните процеси в тялото, способността за абсорбиране на витамини и минерали, имунната система, както и нивото на нашата налична енергия. Но лошата храна и приемането на определени лекарства (например антибиотици) нарушават чревната флора. И това се случва постоянно, защото и други фактори имат отрицателно въздействие върху нея.

Поддържането на оптимален баланс между полезните и останалите микроорганизми от постоянната флора на стомашно-чревния тракт е от ключово значение за Вашето здраве. За това може да Ви помогне продуктът Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули от Webber Naturals, който при нас ще закупите на страхотно изгодна цена.

Как действа Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама на капсули?

Probiotic 50 Billion 20 Vegetarian Capsules е специално създаден за подпомагане на дебелото черво с включените пет вида Bifidobacteria и също като грижа за тънките черва с включени пет вида Lactobacilli. Високоефективната формула на продукта е цялостна стомашно-чревна подкрепа. Тези щамове са избрани заради тяхната способност да оцеляват в стомашната киселина и успешно да стигнат до червата, за да стимулират благоприятната чревна флора.

Probiotic 50 Billion на невероятна цена подпомага засилването на имунитета и подобрява състава на чревната микрофлораНарушеният баланс на стомашно-чревната флора става причина за различни стомашно-чревни смущения. В резултат на намаления брой полезни бактерии започват активно да се размножават патогените, което със сигурност ще се отрази на скоростта и пълното абсорбиране на хранителните вещества, както и на чревната перисталтика. Това може да предизвика диария или запек. Значително се увеличава рискът от развитие на чревни инфекции. Може да се появят алергии (дори за тези продукти, използването на които не е предизвиквало алергични реакции), гастрит или язва на дванадесетопръстника или на стомаха. Също така имунитетът намалява и рискът от вирусни заболявания се увеличава, усеща се умора и загуба на сила, емоционално изтощение, намалено внимание. Счита се, че приемът на лактобацили и бифидобактерии предоставя изключителни ползи при тези състояния.

Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули на страхотна цена ще Ви помогне да избегнете подобни състояния. Съдържаща 50 милиарда бактерии в една капсула, тази смес помага да се възстанови чревната флора, необходима за постигане на здраво тяло. Тази професионално създадена пробиотична формула е комбинация от десет изключително ефективни бактериални щама, които са способни да се колонизират в червата. Здравата чревна флора (бактериална) е от съществена важност за правилната работа на имунната защита, доброто здраве и дълголетието.

Включените видове Lactobacillus в капсулите с 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама са млечнокисели бактерии от семейство Lactobacillus. Намират се в млечните продукти, особено в киселото мляко, имат благоприятно влияние върху човешкото тяло чрез колонизация на стомашно-чревната стена. Също така създават така наречената здравна чревна флора (бактериална), която при набавянето на хранителни вещества е естествена бариера и конкуренция на вредните патогени и микроорганизми. Те поддържат имунната система чрез стимулиране на IgA антитела, също така са в състояние да произвеждат естествени антибиотици като лактоцидин, ацидофилин. Особено важни са при създаването на антибактериална и противогъбична бариера срещу Staphylococcus aureus, салмонела, ешерихия коли и кандидоза.

Тези бактерии са класифицирани като пробиотик, което означава, че избраните бактерии се прилагат перорално и имат положителен ефект върху човешкото тяло. Благодарение на техните имуномодулаторни свойства възстановяват физиологичната флора и синтеза на някои от съществените вещества и витамини. Участват в синтеза на ниацин, фолиева киселина и витамин В6, подпомагат храносмилането чрез превръщане на лактозата в млечна киселина в така наречения процес – „млечна ферментация”.

Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици на Webber Naturalsсъдържа 10 щама пробиотици, изключително важни за нормалното развитие на чревната флора и цялостното поддържане доброто здраве на организмаBifidobacterium, съдържащи се в Probiotic 50 Billion 20 Vegetarian Capsules, са пръчковидни пробиотични бактерии в дебелото черво. Идентифицирани в човешкото мляко, те стимулират чревната защита. Засилват имунната система и изграждат чревната флора, осигурявайки й подходящ състав и съотношение. Бактериите предпазват организма от микроби, причиняващи болести, помагат за поддържането на подходящо ниво на витамини от В-групата и витамин К2, имат способността да поддържат производството на интерлевкин 10, който има противовъзпалителни свойства.

Поддържат епителните клетки в храносмилателния тракт при производството на муцини, които са част от защитния слузен слой. Едно изследване показа, че този вид бактерии е особено ефективен в борбата със синдрома на раздразнените черва, чийто симптоми са коремна болка и запек. Забелязана е връзка между наличието на тези бактерии и предотвратяването на рак.

Приемът на вегетарианските капсули Пробиотик (Probiotic) 50 Billion Ви осигурява пет вида бифидобактерии – считани за едни от най-важните пробиотични бактерии в човешкото тяло. Като съставка на човешкото мляко, участва в правилното развитие флората на червата. Bifidobacterium намаляват възпаленията в човешкото тяло и нивото на кортизол – катаболитен хормон, който се освобождава като отговор на стреса, често над средното за хората, страдащи от депресия. Те имат способността да произвеждат витамини от В-групата, храносмилателни ензими, казеин фосфатаза и лизозим – хидролитичен ензим, който е един от механизмите на имунната система. Едно клинично проучване предполага, че този бактериален щам явно намалява честотата на стомашно-чревните нарушения (гадене, запек, диария). Също така помага за правилното функциониране на храносмилателния тракт.

За да обобщим, Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули от Webber Naturals с невероятно изгодна цена е продукт със стабилна формула, предложен в блистерна опаковка, което го прави идеален за употреба в движение, особено когато пътувате. Предназначен е за профилактика на здравето и има благоприятни ефекти върху него благодарение на добре подбрани пробиотични бактериални щамове. Хранителната добавка може да възпрепятства колонизацията и растежа на лошите бактерии (патогенни организми), както и да намали честотата на диария, запек, подуване на корема, газове и спазми. Чудесен избор е за хора със слаба устойчивост на организма и след лечение с антибиотици.

Препоръчителен прием: За възрастни: По една капсула на ден, няколко часа преди или след прием на антибиотици.

Дозировка: 1 вегетарианска капсула

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Общо бактериална култура50 млрд. живи бактерии 
Lactobacillus plantarum R1012ND (цели клетки)15 млрд. живи бактерии30%
Lactobacillus casei R0215ND (цели клетки)10 млрд. живи бактерии20%
Lactobacillus paracasei LAFTIL26 (цели клетки)7.25 млрд. живи бактерии14.5%
Lactobacillus plantarum HA-119 (цели клетки)5 млрд. живи бактерии10%

Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTIB94

(цели клетки)

5 млрд. живи бактерии10%
Bifidobacterium breve HA-129 (цели клетки)3.5 млрд. живи бактерии7%
Lactobacillus paracasei HA-196 (цели клетки)2.5 млрд. живи бактерии5%

Bifidobacterium longum subsp. longum HA-135

(цели клетки)

1.25 млрд. живи бактерии2.5%
Bifidobacterium bifidum HA-132 (цели клетки)0.25 млрд. живи бактерии0.5%

Bifidobacterium longum subsp. infantis HA-116

(цели клетки)

0.25 млрд. живи бактерии0.5%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), картофено нишесте, аскорбинова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Без изкуствени оцветители, подсладители, консерванти, глутен, захар, пшеница, яйца, царевица, риба, черупчести, ядки или ГМО. 

Може да има следи от мляко и/или соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Съхранявайте на сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Probiotic-10 100 Billion 30 веге капсули | Now Foods
Безплатна доставка
Probiotic-10 100 Billion 30 веге капсули | Now Foods Има противомикробно действие Действа противовирусно Поддържа здрава микрофлората на червата ..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Купи
CranRx Women's Care With Probiotics 60 веге капсули | Nature's WayПредлагаме Ви продукт на марката Nature's Way - CranRX грижа за жените с..
95.43 лв.
Без данък:95.43 лв.
Купи
Digestive Probiotic 20 Billion 30 веге капсули | Doctor's Best За укрепване на микрофлората на червата Влияе положително върху храносмилателн..
52.99 лв.
Без данък:52.99 лв.
Купи
Позвънете