Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин 60 капсули Цена I Supplement Spot

Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин 60 капсули Цена I Supplement Spot
Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин 60 капсули Цена I Supplement Spot
Не се преглага
Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин 60 капсули Цена I Supplement Spot
Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин 60 капсули Цена I Supplement Spot
Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин 60 капсули Цена I Supplement Spot
Добавка за очи с Боровинка и Лутеин 60 капсули от Supplement Spot на топ цена подобрява качеството на зрението и повишава здравето на очите. Ocular Essentials with Bilberry and Lutein има антиоксидантно свойство.Научете повече
32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: Supplement Spot
 • Модел: Ocular Essentials with Bilberry and Lutein 60 vegicaps
 • SKU: SPS-38965

Ocular Essentials with Bilberry and Lutein 60 vegicaps I Supplement Spot

 • Срещу проблеми със зрението свързани със старостта
 • За по-ясно и отчетливо виждане
 • Против катаракта и глаукома
 • Предпазва от развитие на макулна ретинна дегенерация
 • Подобрява обмяната на веществата в очните тъкани
 • Предпазва от вредите на слънчевите лъчения
 • Поддържа очното здраве като цяло
 • Не позволява настъпването на разрушителни процеси на ретината
 • При умора и зачервяване на зрителните органи
 • Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин на супер цена от Supplement Spot има антиоксидантно въздействие

Ocular Essentials with Bilberry and Lutein от Supplement Spot има антиоксикдантно действие и подобрява вътреочното наляганеКакво знаем за Ocular Essentials with Bilberry and Lutein?

Ocular Essentials е внимателно формулирана добавка с ключови билкови екстракти и антиоксиданти за поддържане здравето на очите. По отделно съставките на продукта излизат много скъпи. Събрани от Supplement Spot в добавката за очи Ocular Essentials with Bilberry and Lutein на достъпна цена тези съставки успешно подхранват очите само с 2 капсули дневно. Чрез научни изследвания е доказано, че Лутеин, включен в съдържанието, прави пигмента на макулата по-плътен само за месец. Боровинка – другият основен компонент, е известен с това, че е един от най-силните антиоксиданти, познати на човечеството. В стари времена е била използвана като пазител на дома: поставяли я пред прага, за да не могат хората с лоши намерения да го прекрачват.

Как действа Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин капсули?

Ocular Essentials with Bilberry and Lutein 60 vegicaps повишава възстановяването на чувствителния към светлината пигмент на ретината на окото. По този начин увеличава адаптацията към промяната на условията на осветеност и подобрява зрителната яснота в условия на недостатъчна светлина. Освен това, поради наличието на екстракт от Боровинка в състава си, тази хранителна добавка влияе положително на съдовата микроциркулация в очната ретина, като повишава мембранната еластичност на клетките на съдовите стени. Добавка за очи с Боровинка и Лутеин от 60 капсули на изгодна цена има антиоксидантен ефект, който помага за съхраняване тъканта на окото и за предпазването и от увреждащото действие на свободните вредни радикали. Благоприятно влияние оказва и при различни процеси на възпаления в органите на зрението на човека.

Препоръчва се използването на Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин в следните случаи:

 • Далекогледство или късогледство;
 • Дегенерация на ретината и дистрофия;
 • За профилактика на очни болести с различен произход;
 • При образувала се диабетна катаракта;
 • При голямо натоварване и пренапрягане на очите;
 • При нарушение на нощното виждане;
 • При зрителна умора и намаляване яснотата на зрението;
 • След прекарани възпалителни болести на очите;
 • При свързани със старостта изменения в параметрите на качеството на зрението

Ocular Essentials with Bilberry and Lutein на супер цена подобрява зрението и помага при глаукомаOcular Essentials with Bilberry and Lutein 60 вегетариански капсули от Supplement Spot подпомага метаболитните процеси в тъканите и намалява зачервяването на очите. В състава на продукта е включен елементът Цинк. Той има функцията да защитава очите от излишната светлина, предпазва очните тъкани от възпаления, развитие на неврит на зрителния нерв и други офталмологични заболявания. Хранителната добавка Ocular Essentials с Боровинка и Лутеин от 60 капсули на невероятна цена е препоръчително средство при зрителни натоварвания, при профилактика на очни болести, за повишаване дневното и нощното зрение и за подобряване адаптацията към тъмнината. Увеличава остротата на зрението, намалява умората след работа при изкуствена светлина и е добър помощник на шофьорите, летците и програмистите например. Има оздравяващо и съдоукрепващо  действие, възпрепятства образуването на тромбове и влияе благотворно на очите при захарен диабет.

Благодарението на включения Витамин А в съдържанието си, Добавка за очи с Боровинка и Лутеин капсули защитава очите от окислителни процеси и намалява сухостта им и развитието на нощна слепота. Понижава риска от развитие на очни инфекции и поддържа очната ретина. Стимулира по-доброто възприемане на светлината, предпазва от разраняване на роговицата и загуба на зрението. Намалява рисковете от развиване на катаракта и старческа макулна дегенерация. Също така способства за филтриране на вредната част от спектъра на слънчевите лъчи още преди да са попаднали във фоторецепторите, преобразуващи светлинната енергия в нервни сигнали.

Благодарение на това виждането е изразително и детайлно. Лутеин, влизащ в състава на Ocular Essentials with Bilberry and Lutein за вегетарианци намалява действието на агресивната синьо-виолетова част от слънчевия спектър върху ретината и защитава зрителните органи от разрушения, както старчески, така и свързани с въздействието на външните фактори. Помага и при повишено вътреочно налягане и глаукомна оптична невропатия. Предотвратява окислителните увреждания на очните клетки, намалява натрупването на особен пигмент, способстващ развитието на старческа дистрофия на ретината. Хранителната добавка Ocular Essentials на капсули от Supplement Spot с Боровинка и Лутеин допринася за оптимизиране работата на зрителния анализатор и поддържането на неговото функционално състояние при високи зрителни натоварвания и при проявления на старчески зрителни изменения. Лутеин има защитна и антиоксидантна функция и предотвратява увреждането на ретината и потъмняването на очните лещи. В състава на този продукт присъства и Л-таурин, който стимулира предаването на фотосигнали. Съдейства за възстановяването и стимулира обмена на веществата в тъканите на очите. Активизира и обменните процеси в чувствителните към светлина клетки.

Добавка за очи с Боровинка и Лутеин от 60 капсули подобрява и възприемането от очите на цветовете и  ги подмладява на клетъчно ниво. Също подобрява и окислително-възстановителните процеси на организма в синтеза на важни вещества. Добре е да се приема продукта от Supplement Spot от хора, които често страдат от умора в очите, такива които се занимават с конкретни спортни дисциплини, изискващи присъствието им на места, където отразяваща способност на лъчите на снежни или водни повърхности е много голяма като алпинизъм, сърфиране, каране на ски. Добре влияе и на тези, чиято работа е свързана с ярка светлина като заваряване, прожектори, камери и други. Ocular Essentials 60 капсули с Боровинка и Лутеин оказва положително въздействие след оперативни интервенции на очите за по-бързото им оздравяване, при постоянна работа на компютър и и старчески изменения в очните структури.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно с прием на храна и много вода.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД
Витамин А25000 МЕ500%
Цинк25 мг167%
Лутеин20 мг**
Екстракт от Боровинка80 мг**
Екстракт от Гроздови семки100 мг**
Кверцетин100 мг**
Л-таурин400 мг**
Н-ацетил-Л-цистеин200 мг**
Ликопен3 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, ди калциев фосфат, стеаринова киселина микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт, особено ако страдате от някакво физическо или психическо заболяване, бременна сте или кърмите!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Eye Factors Formula 90 капсули | Natural Factors За стабилно зрение независимо от възрастта Подобрява функциите на очите Подобрява качеството на зрени..
23.47 лв.
Без данък:23.47 лв.
Купи
Lutein & Bilberry 120 гел-капсули | Swanson Мощен антиоксидант Подобрява зрението и предпазва от слепота Понижава нивата на лошия холестерол Предпазва..
48.20 лв.
Без данък:48.20 лв.
Купи
Bilberry 36% Anthocyanidins 90 капсули | Natural Factors Мощна подкрепа за здравето на очите Подобрява здравето на съдовата система Увеличава производ..
48.01 лв.
Без данък:48.01 лв.
Купи
Позвънете