Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

NeoPharm

Марка: NeoPharm
Novarix 650 мг 90 таблетки | NeoPharm Помага за възстановяване на структурата и тонуса на съдовете Намалява отока и болката Потиска възпалението във венозната стена и клапи  Понижава риска от усложнения и рецидиви Новарикс 650 мг таблетки е на много добра цена от NeoPharmКакво знаем за Новарикс..
51.02 лв.
Без данък:51.02 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Neolexan 30 таблетки | NeoPharm Осигурява спокойствие Насърчава спокойния сън Помага да управлявате стреса и тревожността Помага за регулиране на апетита Неолексан Таблетки на топ цена от NeoPharmКакво знаем за Неолексан?Неолексан Таблетки на супер цена от NeoPharm е висококачествена формула с L-три..
21.06 лв.
Без данък:21.06 лв.
Марка: NeoPharm
Sinquanon Kids 10 шоко мечета | NeoPharm Успешно контролира растежа и разпространението на вредните бактерии Грижи се за здравето на коремчето Подходящ за употреба по време на прием на антибиотици и след това Стимулира имунната система по начини, които помагат на тялото да разпознава патогените Синк..
18.62 лв.
Без данък:18.62 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Resista Protect 30 таблетки | NeoPharm  Укрепва естествената защитна функция на имунната система Подходящ продукт за засилване на имунните сили през зимния сезон Подпомага бързото възстановяване при грип, настинка и респираторни инфекции Резиста Протект за Силен Имунитет на таблетки е на топ це..
22.03 лв.
Без данък:22.03 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Adirex 6 капсули+6 таблетки | NeoPharm Поддържа здравето на червата Грижи се за доброто храносмилане Подходящ при дълго пътуване При употреба на антибиотици Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора 6 Дози е на топ цена от NeoPharmКакво знаем за Адирекс за Баланс на Чревната Микрофлора?Вашата храносм..
14.58 лв.
Без данък:14.58 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Streptoguard 12 вкусни таблетки | NeoPharm  Облекчава при възпалено гърло Може да намали продължителността на настинка или грип Укрепва имунитета Стимулиране на производството на В-клетки, които произвеждат антитела срещу патогени Помага за успокояване на лигавицата на гърлото  Стрептогард..
8.10 лв.
Без данък:8.10 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Atusin Baby 100 мл | NeoPharm Облекчава кашлицата, причинена от обикновена настинка, бронхит и други дихателни заболявания Действа, като разрежда и разхлабва слузта в дихателните пътища, изчиства задръстванията и улеснява дишането Полезен както при продуктивна, така и при непродуктивна кашлица Не пр..
16.20 лв.
Без данък:16.20 лв.
Марка: NeoPharm
Adirex Kids 6 сашета | NeoPharm Осигурява баланс за червата на Вашето дете Грижи се за стомашния комфорт Облекчава коремната болката, причинена от прием на медикаменти Предотвратява диарията, настъпила поради различни причини Адирекс Кидс Сашета Пробиотик за Деца е на топ цена от NeoPharmКакво знаем..
12.78 лв.
Без данък:12.78 лв.
Марка: NeoPharm
Adirex Baby 6 сашета | NeoPharm Предпазва от поява на диария при детето Грижи се за здравето и осигурява имунна подкрепа  Благоприятства стомашния комфорт и баланс Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофлора е на топ цена от NeoPharmКакво знаем за Адирекс Бейби за Баланс на Чревната Микрофло..
12.78 лв.
Без данък:12.78 лв.
Марка: NeoPharm
Sinquanon Kids 7 сашета за деца | NeoPharm Специална грижа за стомахчето на Вашето дете Облекчава коликите при бебетата Предпазва от диария или запек Премахва болката в стомаха, причинена от приема на антибиотици Синкванон Кидс Пробиотик за Деца на сашета е на топ цена от NeoPharmКакво знаем за Синк..
18.62 лв.
Без данък:18.62 лв.
Купи
Марка: NeoPharm
Sinquanon 14 капсули | NeoPharm Специално създаден за хора на лечение с антибиотици Притежава голямо разнообразие от пробиотични щамове Подпомага възстановяването на нормалната микробиота Потиска развитието на патогенни бактерии Предотвратява появата на диария Синкванон Пробиотик капсули е на атракт..
20.41 лв.
Без данък:20.41 лв.
Марка: NeoPharm
Neorenal Forte 650 мг 60 таблетки | NeoPharm Положителен ефект върху функциите на отделителната система и бъбреците Съдейства за изхвърлянето на бъбречни камъни и пясък от бъбреците Стимулира отделянето и отвеждането на пикочната киселина с урината Неоренал Форте при Бъбречни Болести на таблетки е н..
39.85 лв.
Без данък:39.85 лв.
Купи
Показани 1 от 12 | 36 (3 Страници)
Позвънете