Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Golden Snail

Марка: Golden Snail
ДЕРМО хигиенен спрей за ръце 100 мл Спрей за хигиена на ръцете DERMO от Golden Snail осигурява ефективен разтвор за дезинфекция на ръце, когато няма сапун и вода. > Съдържа 69% алкохол, който гарантирано убива 99,9 % микроби без изплакване. Спреят попива бързо и се предлага в удобна опаковка. Той е ..
4.90 лв.
Без данък:4.90 лв.
Купи
Марка: Golden Snail
ДЕРМО хигиенен гел за ръце 100 мл Продуцент: Złoty Ślimak ДЕРМО хигиенен гел за ръце 100 мл е отличен дезинфектант за ръце, който гарантира дълготрайна защита. Съдържащ 69% алкохол, гелът е предназначен да убива микробите по ръцете ви, като същевременно поддържа кожата мека и овлажнена. Предимства н..
4.90 лв.
Без данък:4.90 лв.
Купи
Марка: Golden Snail
Детокс Черен дроб 200 мл ЗЛАТЕН ОХЛЮВ Detox Liver от GOLDEN SNAIL е висококачествен сироп, предназначен за ефективна детоксикация и подобряване на чернодробната функция. Комбинирайки екстракти от растения като градински чай и бял равнец, този продукт подпомага регенерацията на чернодробните клетки, ..
10.20 лв.
Без данък:10.20 лв.
Купи
Марка: Golden Snail
Helix и Flexi 200 мл ЗЛАТЕН ОХЛЮВ За здрави стави, хрущяли, връзки и кости! Helix Flexi 200 ml на отлична цена от GOLDEN SNAIL е вашият съюзник в грижата за опорно-двигателния апарат. Богат на желатинов хидролизат и екстракт от охлюви, този сироп подпомага синтеза на колагенови протеини, повишава ..
18.70 лв.
Без данък:18.70 лв.
Купи
Марка: Golden Snail
Еликсир от охлюви 200 мл ЗЛАТЕН ОХЛЮВ - За вашето здраве и жизненост Еликсир от охлюви 200 ml GOLDEN SNAIL е изключителна хранителна добавка, предназначена да поддържа здравето на храносмилателния тракт, дихателната система и сърдечно-съдовата система. Този еликсир е богат на полезни елементи и вита..
16.20 лв.
Без данък:16.20 лв.
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Позвънете
Добавен на | Последно обновен на