Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Camomilla 25 бр. Чай на капсули Цена Espresso point система

Caffe Mauro Camomilla 25 бр. Чай на капсули Цена Espresso point система
Не се преглага
Caffe Mauro Camomilla 25 бр. Чай на капсули Цена Espresso point система
Кафе Мауро чай Лайка за Еспрессо Пойнт система 25 бр капсули на невероятна цена има успокояващо и отпускащо действие. Caffe Mauro Camomilla е със страхотен вкус и изумителен аромат на ЛайкаНаучете повече
23.39 лв.
Без данък: 23.39 лв.
  • Наличност: Не се преглага
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Camomilla Espresso point система 25 бр. Чай
  • SKU: CMR-02041

Caffe Mauro Camomilla Espresso point система 25 бр. Чай на капсули

Какво представлява Кафе Мауро Camomilla за Еспрессо Пойнт система?

Чаените капсули Лайка 25 бр. на Mauro са на специална цена. Капсулите на чаят Camomilla са практични и вече подсладени, идеален избор за почивка и разтоварване. Перфектните качества на Лайка, които влияят успокояващо и отпускащо, Ви дават възможност да се насладите в края на тежкия ден или по всяко време, когато имате нужда да релаксирате.

Какво е Кафе Mauro?

Caffe Mauro е италианска компания за произвеждане на биологично пречистено кафе и чаени изделия. Отличителният белег на Mauro е това, че нейният основен приоритет е съхраняване полезните качества на растенията, които обработва. Това Мауро постига чрез технологиите на бавното изпичане на кафето, като така му дава възможност да запази всички здравословни компоненти в себе си.

Caffe Mauro Camomilla Espresso point система 25 бр. Чай на капсули на топ цена има релаксиращо действие и страхотен аромат

Едновременно с това, запазва и оригиналния вкус и невероятно въздействащия аромат в зърната. След приготвяне на напитката, още от първата отпита глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е решила да използва, за да поддържа успешно голямото качество на продуктите си. Същото важи и за приготвянето на чаените продукти. Отново главна задача на Мауро е да съхрани полезните свойства на билките, с които работи, да разгърне техните качества и да запази оригиналния аромат и вкусови качества.

Малко факти и история…

Мауро е основана от Деметрио Мауро, упорит италианец, който започнал бизнеса само с една малка кафе-машина. Търсенето на качеството, което давал на произведените от него продукти, нараснало толкова, че се разпространили по целия свят. Малкият бизнес прераснал в невероятен успех, а компанията преминала през много трансформации, върхове и падения.

Било разширено управлението, качеството на технологиите, които ползвала компанията, било завишавано постоянно, и в крайна сметка Mauro Caffe в днешни дни е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия. За разлика от много други фирми за кафе, заложили на по-евтин  метод за продуциране на кафени продукти, Мауро се придържа към метода на бавното изпичане на зърната, с което за доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания. В допълнение, производителят Мауро има на пазара и полезни за здравето чайове, удобни за приготвяне и съхранили полезните свойства на растенията, от които са направени.

Преимуществата на чаените капсули на Mauro Camomilla:

  • Съчетават се със системата Еспрессо Пойнт
  • Удобни и практични чаени капсули
  • Запазени здравословни качества на растенията
  • Съхранени ароматни и вкусови свойства на чая

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете