Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Mattino 10 бр Цена Nespresso капсули

Caffe Mauro Mattino 10 бр Цена Nespresso капсули
Не се произвежда
Caffe Mauro Mattino 10 бр Цена Nespresso капсули
Кафе Мауро Маттино 10 бр капсули на невероятна цена има силен вкус и интензивен аромат. Caffe Mauro Mattino е смес от равни порции Арабика и Робуста с високо качество и силно ободряващо действие.Научете повече
9.25 лв.
Без данък: 9.25 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Mattino 10 бр Nespresso капсули
  • SKU: CMR-01551

Caffe Mauro Mattino 10 бр Nespresso Кафе на капсули

Какво знаем за Caffe Mauro?

Кафе Mauro световноизвестна компания – водещ производител на качествени кафени продукти, една от малкото запазили технологията на бавно изпичане на зърната кафе. Макар тази технология да не е толкова доходоносна, Мауро държат на това, да задоволят нуждите на своите клиенти за това да консумират полезно, доказано и успешно кафе.

От къде започна Мауро?

Caffe Mauro Mattino 10 бр Nespresso Кафе на капсули на топ цена има силен вкус и плътен каймак

Компанията Мауро е кръстена на основателя си Деметрио Мауро, който през 1949 година решава да сбъдне мечтата си да прави висококачествено здравословно кафе, закупувайки една единствена кафе-машина за приготвянето на кафената напитка. Търсенето се увеличава, успехът е голям и г-н Мауро решава да разрасне бизнеса, като постепенно се отварят офиси по целия свят, управлението на фирмата се променя, а технологиите се подобряват. Това, което решава фирмата Мауро да запази и дори да подобри е методът за изпичане на кафе-зърната – бавно, за да може да се запазят всички полезни качества на растението. Преминавайки през много трудности и падения, днес Кафе Мауро е световноизвестна марка кафе, предпочитан избор от милиони, които се наслаждават на естествените качества на кафените зърна и голямата гама на продукти на компанията.

Какво е кафе Маттино от Mauro Caffe за Неспресо система?

Кафе Mattino на капсули за система Неспресо на Кафе Мауро е на супер цена. Сместа от ароматни Арабика зърна и качествени зърна на сорта Робуста (50:50) дава на кафеното чудо на Caffe Mauro интензивен вкус и силни ободряващи усещания. Каймакът на готовата напитка е плътен, нежен и мек, а качеството е възможно най-високото! Това кафе е много добър избор за започване на деня приятно и освежаващо!

Отличителни черти на Caffe Mauro Mattino:

  • Силен вкус
  • Качествени кафени зърна
  • Кафе на капсули
  • Съвместимо със системата Nespresso
  • Равни порции Арабика и Робуста

Важно: Консумирайте преди срока, обозначен на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете