Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro India Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули

Caffe Mauro India Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Не се произвежда
Caffe Mauro India Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Кафе Мауро Индия за Еспрессо Пойнт система на невероятна цена притежава изумителен цитрусов вкус с лек шоколадов аромат. Caffe Mauro India Espresso point system е висококачествено кафе.Научете повече
7.40 лв.
Без данък: 7.40 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro India Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули
  • SKU: CMR-01349
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Caffe Mauro India Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули

  • Съвършенство във вкуса и изисканост в кафения аромат
  • Бавно изпичане на кафе-зърната
  • Съхранява полезните свойства на кафената напитка
  • Има ободряващо действие
  • Изцяло натурален продукт
  • Удобни капсули за приготвяне на любимата сутрешна напитка

Какво представлява Кафе Мауро Индия за Еспрессо Пойнт система 100% India?

Кафените капсули India на марката Mauro са на изгодна цена. Това е една качествена кафена смес, разгръщаща мистиката и екзотиката на Индийските земи. Кафеният продукт е богат на здравословни свойства, благодарение на традиционния начин на Caffe Mauro да изпича кафените зърна „бавно”. Пекат се за около 15-18 минути, като това прави възможно захарта да се карамелизира, без да изгаря и се подобрява мириса,придава се уникален цитрусов вкус на италианското еспресо, заради плантациите от цитрусови плодове, с които са обиколени земите, от които се събира кафето. Кафе Индия на капсули е 100% India с пикантен и силен аромат, с леки нотки на шоколад .

Caffe Mauro India Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули на изгодна цена има цитрусови нотки във вкуса и и е висококачествено кафе

Mauro Caffe e…?

Caffe Mauro е италианска фирма за продуциране на природно чисто кафе. Компанията е известна с това, че нейният основен приоритет е съхраняване полезните качества на зърната кафе, с които работи. Това Мауро постига чрез метода на бавното изпичане на кафето, като така му позволява да съхрани всички здравословни компоненти в себе си, като едновременно с това, задържа и натуралния вкус и силно-въздействащия аромат в на зърната. След приготвяне на напитката, още от първата отпита глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е избрала да използва, за да поддържа успешно височината на качеството на продукция си.

Малко факти и история…

Мауро е основана от Деметрио Мауро, италианец, който в започнал този бизнес само с една единствена кафе-машина. Но търсенето на качеството, което давал на кафето, нараснало толкова, че продуктите му се разпространили по целия свят. Малкият бизнес станал невероятно успешен, а компанията преминала през много промени, падения и върхове. Било разширено и управлението, било завишавано постоянно качеството на технологиите, които ползвала компанията, и в крайна сметка Mauro Caffe сега е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия.

За разлика от много марки кафе, заложили на по-евтин  метод за продуциране на кафени продукти, Мауро се придържа към метода на бавното изпичане на зърната, с което за доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания.

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете