Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Premium 1 кг Цена Кафе на зърна

Caffe Mauro Premium 1 кг Цена Кафе на зърна
Не се произвежда
Caffe Mauro Premium 1 кг Цена Кафе на зърна
Кафе Мауро Премиум 50% Арабика 1 кг кафе на зърна е на и топ цена и балансирана висококачествена кафена смес от Робуста и Арабика. Caffe Mauro Premium има съвършен вкус и невероятен аромат.Научете повече
41.52 лв.
Без данък: 41.52 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Premium 50% арабика 1 кг Кафе на зърна
  • SKU: CMR-01520

Caffe Mauro Premium 50% арабика 1 кг Кафе на зърна

Какво представлява Mauro Caffe?

Кафе Mauro компания, водеща в сферата на произвеждане на висококачествени сортове кафе. Заложила на метода за бавно изпичане на зърната кафе, тя доказва високия стандарт, по който работи. Благодарение точно на тази технология,  марката Mauro запазва всичките полезни характеристики на растението, избягва случайното препичане на зърната и осигурява вкусът и ароматът на готовата напитка да останат наситени и интензивни.

Caffe Mauro Premium 50% арабика 1 кг Кафе на зърна на топ цена има плътна кремообразна консистенция и страхотен аромат

Началото на Caffe Mauro…

През 1949 година италианецът, любител на кафе Деметрио Мауро решил да се захване с малък бизнес за правене на добро кафе, като стартирал с една единствена кафе-машина. Много скоро бизнесът се разраснал, станал изключително успешен, търсенето главоломно нараснало и управлението се уголемило. Компанията в годините преминала през много перипетии, в крайна сметка обаче успяла да се задържи и дори да подобри както управлението, така и технологиите, по които работи. Въпреки всичко обаче, запазила уникалната бавна технология на печене, с което доказала че качеството на кафето е най-главния приоритет, който стриктно се следва в процеса на работа на Mauro caffe.

Кво е Кафе Мауро Премиум 50% Арабика?

Кафето на зърна Premium Арабика от Mauro кафе от 1 кг е на специална цена. Линията Премиум се характеризира със силния си аромат и кремообразна консистенция на кафената напитка. Съдържа среден процент на кофеин, а сместа от 50 на 50 Робуста и Арабика е съставена само от най-висококачествените кафени зърна. Кафето Premium е с уникален вкус и превъзходен запомнящ се аромат. Зърната, от които е направен продукта са от най-добрите почви в Централна Америка, Азия и Бразилия.

С какво се отличава Мауро кафе Премиум 50% Arabica?

  • С изключително високо качество
  • С прецизно подбрана смес 50:50 от Арабика и Робуста
  • Със специфичен аромат и интензивен вкус
  • Със средно количество кофеин
  • С полезните си свойства

Важно: консумирайте преди срока, определен върху опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете