Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули

Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Не се произвежда
Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Цена Кафе на капсули
Кафе Мауро Класико за Еспрессо Пойнт система на невероятна цена е с високо съдържание на кофеин и автентичен вкус на италианското кафе. Caffe Mauro Classico притежава силен, запомнящ се аромат.Научете повече
5.73 лв.
Без данък: 5.73 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. на капсули
  • SKU: CMR-01518

Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули

Какво представлява Mauro Caffe?

Кафе Mauro е марка, водеща в сферата на произвеждане на висококачествени сортове кафе. Заложила на бавния метод за изпичане на зърната кафе, тя доказва високия стандарт, по който работи. Благодарение точно на тази технология,  компания Mauro запазва всичките полезни характеристики на растението, прави случайното препичане на зърната невъзможно и осигурява вкусът и ароматът на готовата напитка да останат наситени и интензивни.

Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули на супер цена е с автентичен кафен вкус и силен аромат

Началото на Caffe Mauro…

През  1949 година италианецът, упорит човек любител на кафе Деметрио Мауро, решил да се захване с малък бизнес за правене на добро кафе, като стартирал начинанието си с една единствена кафе-машина. Много скоро бизнесът се разраснал, превърнал се в изключителен успех, търсенето главоломно нараснало и управлението се уголемило. Компанията в годините преминала през много перипетии, в крайна сметка обаче успяла да се задържи и дори да подобри както управлението, така и технологиите, по които работи. Въпреки всичко обаче, запазила уникалната бавна технология на печене, макар и да има по-доходоносниметоди за изпичането на кафето, избирани от други големи производители на кафени продукти. С този си избор доказала и продължава да доказва, че качеството на кафето е най-главния приоритет, който стриктно се следва в процеса на дейност на Mauro caffe.

Кво е Кафе Мауро Класико за Еспрессо Пойнт система?

Кафето на капсули Classico от Mauro кафе е на специална цена. Линията Класико е типично италианско качествено кафе. Чийто наситен аромат е известен на целия свят. Кафето Classico е с висок кофеинов процент, подходяща напитка за събуждане или след хранене. Сместа, от която е съставен този продукт е от 70% качествена Робуста и 30% кафе Арабика. Кафето Класико е идеално за хора, които желаят да се насладят изцяло на кафения италиански автентичен вкус.

С какво се отличава Мауро кафе Премиум 50% Arabica?

  • С изключително високо качество
  • С прецизно събрана смес от Арабика 30% и Робуста-70%
  • Със страхотен аромат и интензивен вкус
  • С голямо количество кофеин
  • С полезните си свойства

Важно: консумирайте преди срока, определен върху опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете