Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Onda Doro 10 бр Цена Nespresso капсули

Caffe Mauro Onda Doro 10 бр Цена Nespresso капсули
Не се произвежда
Caffe Mauro Onda Doro 10 бр Цена Nespresso капсули
Кафе Мауро Онда Доро 10 бр Неспресо кафе на капсули е на изгодна цена и има страхотен вкус. Caffe Mauro Onda Doro притежава ободряващо действие и изумителен аромат.Научете повече
10.26 лв.
Без данък: 10.26 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Onda Doro 10 бр Nespresso Кафе на капсули
  • SKU: CMR-01552

Caffe Mauro Onda Doro 10 бр Nespresso Кафе на капсули

Какво е Caffe Mauro?

Mauro е световна компания, произвеждаща висококачествени кафени продукти, известна най-вече с технологията на своето производство, а именно методът на „Бавно изпичане”. Чрез този метод, Мауро доказва качеството на работата си, тъй като по този начин се запазват всички полезни свойства на растението.

Caffe Mauro Onda Doro 10 бр Nespresso Кафе на капсули на изумителна цена има плътен каймак и уникален вкус

Историята на Мауро:

Всичко започна през 1949 година, когато италианецът Деметрио Мауро решава да закупи кафе-машина, с което да сбъдне своята най-съкровена мечта, а именно – да започне да произвежда хубаво кафе с автентично италианско качество. Интересът към продуктите му бил толкова голям, че се наложило бързо да разрасне бизнеса си, отворил много офиси, разширил управлението и днес, въпреки всички несгоди и перипетии, през които минала фирмата Mauro, компанията се слави с изключителен успех на световния пазар, благодарение на технологията на бавно печене на кафените зърна и запазването на качествата на кафените растения.

Какво представлява Кафе Онда Доро?

Онда Доро 10 бр е кафе на капсули, съвместимо с кафе-машини със системата Неспресо от Caffe Mauro на топ цена. Тази напитка има изумителен вкус и запомнящ се силен аромат. Притежава плътен и мек каймак, ободряващо действие и тонизиращ ефект върху тялото и духа! Смесите от висококачествени зърна се усещат от първата поета глътка от кафената напитка – напитка, която е перфектния избор за началото на деня и за освежаване на настроението!

С какво се отличава кафето Mauro Onda Doro?

  • Със силния си аромат
  • С неповторимия си вкус
  • С лесното приготвяне
  • С балансирането на качествените зърна
  • С ободряващия си и приятен ефект

Важно: Консумирайте преди крайния срок, обозначен на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете