Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система Цена 25 бр. на капсули

Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система Цена 25 бр. на капсули
Не се произвежда
Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система Цена 25 бр. на капсули
Кафе Мауро с вкус на Женшен за Еспрессо Пойт система 25 бр капсули на страхотна цена е с изумителен вкус на Женшен и е страхотен избор за началото на деня. Caffe Mauro Caffe Al Ginseng притежава силен вкус.Научете повече
23.39 лв.
Без данък: 23.39 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система 25 бр.
  • SKU: CMR-02046

Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система 25 бр. Кафе на капсули

Какво знаем за Кафе Mauro?

Caffe Mauro е фирма с италиански произход, която е водещ световен производител на биологично чисто кафе. За компанията най-важен приоритет е запазването на полезните качества на зърната кафе, с които работи. Това Мауро постига чрез бавния метод на изпичане на кафето, като така му дава възможност да запази всички здравословни компоненти в себе си, а заедно с това съхранява и натуралността на вкуса и силно-въздействащия аромат на зърната. Още от първата глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, въпреки скъпите технологии, които е избрала да използва, за да поддържа успешно качеството на продукция си.

Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система 25 бр. Кафе на капсули на топ цена е със невероятен вкус на желншен и притежава силен аромат

Защо Mauro Caffe е правилният избор?

  • Съхранява полезните свойства на кафената напитка
  • Има ободряващо действие
  • Бавно изпичане на кафе-зърната
  • Съвършенство във вкуса и изисканост в кафения аромат
  • Изцяло натурален продукт

От къде започва Mauro?

Мауро е компания, основана от Деметрио Мауро. Италианецът започнал този бизнес само с една единствена кафе-машина. Но търсенето на качеството, което съхранявал в кафето, нараснало толкова, че продуктите му се разпространили по целия свят. Малкият бизнес станал невероятно успешен, а компанията преминала през много промени, падения и висини. Било модернизирано управлението,  завишавало се постоянно качеството на технологиите, които ползвала компанията, и в крайна сметка днес Mauro Caffe е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия.

В отличие от други марки кафе, избрали по-евтин метод за продуциране на кафени продукти, Мауро залага на метода на бавното изпичане на зърната, с което доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението. Управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания.

Какво представлява Кафе с вкус на Женшен за Еспрессо Пойнт система?

Кафените капсули Al Ginseng на фирмата Mauro са на специална цена. Създадено е за тези, които желаят да доставят на своя ден тласък със страхотното кафе с аромат на енергия. Капсулите с вкус на Женшен са прекрасен избор за любителите на силния кафен вкус.

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете