Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр Espresso point Цена

Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр Espresso point Цена
Не се произвежда
Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр Espresso point Цена
Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point система на супер цена не съдържа кофеин и има плътен вкус и невероятен аромат. Кафе Джоя Бианка Безкофеиново е произведено от висококачествени зърна.Научете повече
6.30 лв.
Без данък: 6.30 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Gioia
  • Модел: Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point
  • SKU: CGI-000362

Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point система

Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point система на страхотна цена притежава съвършен вкус и не съдържа кофеинКакво знаем за Caffe Gioia?

Caffe Gioia е световноизвестна компания, занимаваща се с производството на кафе и кафени изделия. На световния пазар присъстват удобни капсули, дози или кафе на зърна в различни разфасовки за удобство на всеки потребител. Основата през 90-те години на миналия век, Caffe Gioia е на първите места по качество на своите продукти, които се разпространяват по целия свят, на всички континенти, без изключение.

Какво е Bianca Decaffeinata на капсули от Caffe Gioia за Espresso point система?

Кафе на капсули Бианка безкофеиново за Еспресо Пойнт система от Caffe Gioia е на топ цена. Продуктът представлява кафе на удобни за приготвянето на кафената напитка капсули, подходящи за системата  Espresso point. Няма съдържание на кофеин, притежава изключителен плътен вкус и зашеметяващ аромат, който се помни дълго след консумация. Зърната, от които са направени капсулите са от най-високо качество, което личи още при първата поета глътка. Тази напитка е вдъхновяваща, притежава плътен вкус и се произвежда в природно чисти среди.

  • Безкофеинова напитка
  • Удобни капсули за приготвяне на кафето
  • Запомнящи се аромат и вкус
  • Всяка една еднократна капсула е със съдържание от 8 грама кафе

Важно: Консумирайте преди датата, маркирана върху опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете