Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Ацетил Л-Карнитин 500 мг капсули Цена | Prozis Sport

Ацетил Л-Карнитин 500 мг капсули Цена | Prozis Sport
Ацетил Л-Карнитин 500 мг капсули Цена | Prozis Sport
xxx
Ацетил Л-Карнитин 500 мг капсули Цена | Prozis Sport
Ацетил Л-Карнитин 500 мг капсули Цена | Prozis Sport
Ацетил Л-Карнитин 500 мг капсули Цена | Prozis Sport
Ацетил Л-Карнитин 500 мг 60 капсули на топ цена от Prozis Sport помага за възстановяване на когнитивните функциите и се бори със симптомите на Паркинсон и Алцхаймер. Acetyl L-Carnitine има антиоксидантен ефект.Научете повече
23.99 лв.
Без данък: 23.99 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Prozis Sport
 • Модел: Acetyl L-Carnitine 500 mg 60 Capsules

Acetyl L-Carnitine 500 мг 60 капсули | Prozis Sport

 • Срещу Алцхаймер и Паркинсон
 • Подобрява здравето на нервите и мозъчните рецептори
 • Помага при нервни заболявания и старческа деградация на мозъчните клетки
 • Повишава физическите и психическите сили
 • Ацетил Л-Карнитин 500 мг 60 капсули на топ цена от Prozis Sport подобрява когнитивните умения
 • Помага за изгарянето на мастни отлагания
 • За по-добро настроение и срещу депресията
 • Подобрява познавателните способности и паметта

Какво знаем за Acetyl L-Carnitine?

Acetyl L-Carnitine от Prozis Sport подобрява психическото състояние и предпазва от депресивни състояния

Ацетил Л-Карнитин е вещество, което обикновено се използва за стимулиране на когнитивните функции. Ацетил Л-Карнитин и Л-карнитин са две различни съединения, които често се бъркат едно с друго. Те си приличат по химична структура, но в тях има и някои ключови различния, което значи, че имат уникални механизми на действие и преимущества. Л-карнитин по правило се използва от спортистите и културистите. А Ацетил Л-Карнитин най-често се използва като стимулатор на мозъка – за подобряване на когнитивните способности.

Едно от пробивните научни открития, предизвикало огромни надежди за лечението на болестта на Паркинсон е Ацетил Л-Карнитин – средство, чиято ефективност е била потвърдена в редица научни дейности. Това вещество е производно на аминокиселината Карнитин – съединение от естествената храна. От Карнитин учените се интересуват практически от началото на XX век. В продължение на много десетилетия са представени огромен брой научни доказателства за неговото „оглушително” въздействие върху организма. Това вещество се е използвало при заболявания на сърцето и сърдечно-съдовата система, захарен диабет, затлъстяване, бъбречни и нервни болести, при инфекциозни и онкологични патологии, а също и при нарушения на фертилността. Но никой не очаквал че неговото производно – Ацетил Л-Карнитин – съединение, което има повече клетки в човешкия организъм, може да стане не по-малко интересно откритие и дори по-интересно от Карнитин.

Как действа Ацетил Л-Карнитин на капсули?

Acetyl L-Carnitine 500 mg 60 capsules умножава енергията, а също така поддържа здравето на мозъка и дълголетието. Помага в процеса на отслабването и спортната подготовка. Значително усилва функциите на мозъка, тъй като може да „пресече” кръвно-мозъчната бариера. Това значи, че продуктът с успех увеличава енергийния обмен в клетките на главния мозък, в резултат на което подобрява всички основни когнитивни процеси. Хората, които приемат това вещество, отбелязват, че то подобрява когнитацията и дава ясност на ума, а също така ги „напълва” с енергия и ги ободрява. Освен това, Ацетил Л-Карнитин 500 мг 60 капсули извежда чистите токсини от мозъка и укрепва рецепторите и невроните. Притежава и много антиоксидантни свойства, например, помага да се изхвърлят от мозъка увредените мастни клетки и избавя от старчески петна в мозъка. Премахването им помага да се защити мозъка от развитие на неврологични заболявания, като болест на Алцхаймер или Паркинсон.

Acetyl L-Carnitine на супер цена подпомага когнитивните функции и заздравява нервната система

Acetyl L-Carnitine от 500 mg 60 капсули също така влияе положително и на обема на паметта, помага да се синтезира в организма ацетилхолин – невротрансмитер, който е важен за процесите, свързани с кодирането на паметта, а също и с търсенето на информация. При възрастни хора, приемът на тази хранителна добавка може да подобри паметта и устната реч. Тя защитава нервните клетки на мозъка в случай на дефицит на кислород, за това е препоръчително да се използва от хора, прекарали инсулт, като ефективен метод в борбата с по-нататъшно увреждане на мозъка. Нещо повече – съдейства и за възстановяването на уврежданията, нанесени от инсулта. Ацетил Л-Карнитин 500 мг на капсули оказва благоприятно влияние при неврологични разстройства, особено при старите хора. Възстановяването на когнитивните функции на главния мозък може да помогне за предотвратяването на сериозни мозъчни заболявания.

Този продукт подобрява мозъчната дейност и поддържа нервите. Изгарянето на мазнините, естествената продукция на енергия, борбата с депресията и тревожността, подобряването на паметта, а също и укрепването на съдовете и сърцето – това далеч не е пълният списък на причините, заради които да започнете приема на Acetyl L-Carnitine 500 мг капсули от Prozis Sport. Използването му дава възможност да се компенсира естественото понижаване на синтеза на Ацетил Л-Карнитин в организма, което започва около 40—те години и продължава да прогресира с напредването на възрастта. Тази аминокиселина създава запаси от много важни нутриенти, в това число и на глутатион, коензим Q10, ацетилхолин, мелатонин. Препоръчва се употребата на продукта на хора, спазващи диета, тъй като добавката понижава чувството на глад и дава сили. Значително повишава общата издръжливост и работоспособност. При получената енергия от изгарянето на мазнините, значително се намалява разходът на мускулен гликоген, а това довежда до увеличаване трудоспособността на организма когато настъпи мускулна умора.

Ацетил Л-Карнитин от 500 мг на 60 капсули действа благотворно и върху работата на сърдечно-съдовите органи. Благодарение на приемът му, протича окисляване на мастните киселини и въглехидратите за производството на енергия, а също така се осъществява синтез на мастни киселини, „добър” холестерол, стероидни хормони и аминокиселини. Ацетил Л-Карнитин играе важна роля в отлаганията в клетките и утилизирането на дълговерижни мастни киселини, което е особено важно за работата на сърцето и скелетната мускулатура. Acetyl L-Carnitine от 500 мг на капсули защитава мозъка от вредата, която му нанасят стресовете и свободните радикали, от свързаната със старостта деградация, подобрява познавателните способности и настроението. Употребата му помага на здравите хора да подобрят умствените и физическите си показатели, да направят енергийните нива в тялото си по-устойчиви и да подобрят съпротивлението на организма към различни вреди. Подпомага и на хора, с понижени интелектуални способности и памет в средна и напреднала възраст.

Acetyl L-Carnitine от Prozis Sport намалява симптомите на Паркинсон и помага срещу заболяване от болестта на Алцхаймер

Ацетил Л-Карнитин 500 мг капсули на специална цена подсилва имунитета и помага при синдром на хроничната умора и туберкулоза. Добро средство е при психоемоционални стресове и вредни навици, предотвратява стареенето и подмладява целия организъм. Освен стимулиращите и защитните функции на мозъка, продуктът осигурява безпроблемно предаване на сигнали между клетките, поддържа невроните в здраво физическо състояние и възстановява правилното им функциониране.

Acetyl L-Carnitine и болест на Паркинсон:

Както е известно, основната причина за симптомите на Паркинсон е дефицитът на допамин в мозъка – един от най-важните невромедиатори, които влияят на костно-мускулната активност, а също и на доброто психическо състояние. До сега са разработени няколко средства за поддържане високи нивата на допамин, но за съжаление, не са ликвидирани страничните ефекти при тяхното използване. В тези условия големи надежди дава точно аминокиселината Ацетил Л-Карнитин. Това съединение не съдържа в себе си никакви нежелани странични ефекти и едновременно с това е благоприятен способ за поддържане на оптимални допаминови нива в главния мозък.

Acetyl L-Carnitine от 500 mg capsules въздейства на допаминергичните системи в няколко направления. Възпрепятства дегенеративните изменения на невроните, а също така намалява прогресиращия с възрастта процес на унищожение на рецепторите, свързващи тези важни невротрансмитери. В същото това време увеличава и отделянето на допамин през невроните и подобрява неговата връзка с клетките.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Ацетил Л-Карнитин500 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, желатин, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини, калциев карбонат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и проветриво място, без пряк достъп на слънчева светлина!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

L-Carnitine 500 мг 100 таблетки | Swanson Подобрява издръжливостта по време на физически натоварвания Повишава мозъчната дейност Поддържа и регулира н..
56.10 лв.
Без данък:56.10 лв.
Купи
Acetyl L-Carnitine 500 мг 60/120 веге капсули | Jarrow Formulas Улеснява изгарянето на мазнини Има антиоксидантен потенциал Подпомага енергийния метаб..
58.55 лв.
Без данък:58.55 лв.
Купи
Acetyl L-Carnitine 500 мг 120 веге капсули | Jarrow Formulas Улеснява изгарянето на мазнини Има антиоксидантен потенциал Подпомага енергийния метаболи..
88.96 лв.
Без данък:88.96 лв.
Купи
Позвънете