Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Tri-Carnimax (Термогенна формула) 60 капсули Цена I Naturalico

Tri-Carnimax (Термогенна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Tri-Carnimax (Термогенна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Tri-Carnimax (Термогенна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Tri-Carnimax (Термогенна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Tri-Carnimax (Термогенна формула) 60 капсули Цена I Naturalico
Tri-Carnimax 60 капсули от Naturalico на изгодна цена изгаря мазнините. Термогенна формула ускорява метаболизма, обезпечава енергия, спомага за нарастване на суха мускулна маса, повишава издръжливостта и силата.Научете повече
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Naturalico
 • Модел: Tri-Carnimax 60 caps
 • SKU: NTR-30640
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Tri-Carnimax 60 капсули I Naturalico

 • Мощен антиоксидант
 • Способства за изгаряне на мазнините
 • Ускорява метаболизма
 • Спомага за нарастването на суха мускулна маса
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Стимулира синтеза на анаболни хормони
 • Обезпечава енергия
 • Подобрява сърдечната функция
 • Термогенна формула 60 капсули е на атрактивна цена от Naturalico 

Tri-Carnimax от Naturalico помага при стрес и депресия, подобрява настроението и паметта.

Какво знаем за Л-Карнитин?

L-Carnitine може да се синтезира от организма самостоятелно. Равнището му е хомеостатично. По химични свойства Л-Карнитин е бял кристален прах, хигроскопичен е и добре разтворим във вода. 

Като хранителна добавка Tri-Carnimax 60 капсули от Naturalico на топ цена е важно и нужно за организма вещество. Той е участник в общия метаболизъм, оказва влияние върху процесите на производство на енергия и изгаряне на мазнини, увеличава количеството рецептори на тестостерон в клетките, като по този начин усилва неговата анаболна активност. За L-карнитин тартарат е характерно наличието на цяла редица свойства, които обуславят широките възможности на неговото приложение. Отличава се с наличието на анаболно действие, което се изразява в способността му да способства хипертрофията на мускулите при физически натоварвания, а също така нарастване на тяхната маса. Не по-малко значимо е и общо-укрепващото свойство на веществото. Термогенна формула е абсолютно безвреден за общото състояние на организма, което го прави незаменим за употреба в спортната медицина. От него могат да се възползват както любители, така и професионални спортисти. Употребата му способства за едновременното изгаряне на излишните мазнини и нарастване на мускулната маса. Той помага за работата на черния дроб в осъществяването на обменните процеси и защитава неговите клетки от разрушаване под въздействие на алкохол. Основното приложение на Tri-Carnimax е избавяне от мазнините и стабилизиране на оптималното тегло, но той изпълнява и много други функции. Оказва анаболен ефект за сметка на повишаване на биосинтеза на белтъчини, преди всичко в мускулите, подобрява храносмилането, възстановява лигавицата на стомашно-чревния тракт при гастрит и панкреатит и оказва антиоксидантно действие. Също така подобрява работата на сърцето, понижава риска от исхемична болест, способства за по-бързото възстановяване на сърдечния мускул. Термогенна формула стимулира мозъчната дейност, активизира възстановяването на чернодробните клетки, понижава нивото на холестерол в кръвта и предотвратява развитието на атеросклероза. Той повишава имунитета, частично регулира функцията на щитовидната жлеза, успокоява нервната система, стимулира сперматогенезата и ускорява възстановяването на организма след болести и операции. Tri-Carnimax капсули транспортира дълго-верижни мастни киселини и триглицериди вътре в митохондриите, където те могат да бъдат подложени на окисляване за изработване на енергия. Освен това понижава чувството на глад и слабост и се използва за предотвратяване на аминокиселинен и белтъчен дефицит в без протеинови диети. Той е популярен хранителен компонент, способстващ нормалния растеж и развитие, повишава изхода на вътре-клетъчна енергия в мозъчните клетки и снема симптомите на депресия. Подобрява физическото състояние при здравите хора. 

Как действа Термогенна формула на капсули?

Термогенна формула 60 капсули на Naturalico се натрупва в скелетните и сърдечните мускули и оказва антихипоксично действие, активира мастната обмяна, стимулира регенерацията и повишава апетита. Той има способността да оказва положително действие върху мастната тъкан в организма. Излишните мазнини, постъпвайки от храната в кръвта, бързо се натрупват в мастното депо (подкожен слой, черен дроб). При това в голямо количество се образуват мастни киселини и глицерин, които проникват трудно в клетките, където могат да изгорят и да образуват енергия.

Термогенна формула на изключителна цена повишава издръжливостта, работоспособността, дава сила и енергия.

Tri-Carnimax на специална цена помага на тези вещества да проникнат през клетъчната обвивка вътре в клетките. Той повишава издръжливостта на организма, тоест способността му да издържа продължително на физическо натоварване. При неговата употреба се подобрява сърдечната енергетика, тъй като сърдечният мускул се захранва с мастни киселини около 70-75%. Повишава секрецията и ферментативната активност на стомашния и чревния сокове, във връзка с което се повишава и усвояването на храната, в частност-на протеините. Това е ползотворно за хората, страдащи от хроничен гастрит и панкреатит, а също и за тези, увлечени от фитнес. Термогенна формула от Naturalico се разтваря лесно в стомашно-чревния тракт и понижава катаболизма на пурини и образуването на свободни радикали. Той способства за образуването на медиатор ацетилхолин в нервната система, препятства и забавя уврежданията на мозъчната тъкан, предотвратява понижаване на паметта и умствената работоспособност. Защитава от атеросклероза, болест на Алцхаймер, диабет и една от съставните части на стареенето-окислителния стрес. Способства за подобряване на работоспособността. Благодарение на изгарянето на голямо количество мазнини за изработване на енергия, организмът понижава разхода на мускулен гликоген. Този процес, в съчетание с намаляване на натрупването на млечна киселина в мускулите, позволява повишаване на работоспособността да настъпване на мускулна умора. Tri-Carnimax подобрява работата на сърдечно-съдовата система и оказва оздравително действие върху организма. Той подобрява усвояването на протеини, витамини и въглехидрати, повишава проницаемостта на клетъчните мембрани за мастните киселини, като не усилва скоростта на разпадане на мастна тъкан. По този начин увеличава усвояването на мазнини за енергийни цели, в резултат на което забавя скоростта на синтез на молекулите на подкожната мазнина.

Още ползи при прием на Tri-Carnimax:

 • Повишава силата
 • Увеличава издръжливостта
 • Подобрява умствената дейност
 • Неутрализира токсините
 • Подобрява храносмилането
 • Предотвратява остеопороза
 • Помага за регенерация на тъканите
 • Термогенна формула 60 капсули от Naturalico на невероятна цена има тонизиращо действие
 • Подобрява настроението
 • Подходящо средство за отслабване
 • Подобрява кръвообращението
 • Има адаптогенни свойства
 • Профилактика срещу инфаркт и инсулт
 • Регулира кръвното налягане
 • Против стрес и депресия 

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно с 240 мл. вода. 
Дозировка: 2 капсули 
Дози в опаковка: 30

СъставСтойност%ПДД
Ацетил Л-Карнитин400 мг**
Л-Карнитин Л-Тартарат400 мг**
Л-Карнитин база500 мг**

 

 

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: калциев фосфат, магнезиев стеарат, микро-кристална целулоза, силициев диоксид. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете