Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Slim Lab 60 капсули | BioMall

Slim Lab 60 капсули | BioMall от виде Slim Lab 60 Capsules в категория Фетбърнъри. Slim Lab 60 капсули | BioMall Изцяло натурални съставки Ускорява процеса на отслабване Подобрява метаболизма Подпомага изгарянето на излишните мазнини Потиска апетита Осигу
Slim Lab 60 капсули | BioMall от виде Slim Lab 60 Capsules в категория Фетбърнъри. Slim Lab 60 капсули | BioMall Изцяло натурални съставки Ускорява процеса на отслабване Подобрява метаболизма Подпомага изгарянето на излишните мазнини Потиска апетита Осигу
Ново Топ продукт -25%
Slim Lab 60 капсули | BioMall от виде Slim Lab 60 Capsules в категория Фетбърнъри. Slim Lab 60 капсули | BioMall Изцяло натурални съставки Ускорява процеса на отслабване Подобрява метаболизма Подпомага изгарянето на излишните мазнини Потиска апетита Осигу
Slim Lab 60 капсули | BioMall от виде Slim Lab 60 Capsules в категория Фетбърнъри. Slim Lab 60 капсули | BioMall Изцяло натурални съставки Ускорява процеса на отслабване Подобрява метаболизма Подпомага изгарянето на излишните мазнини Потиска апетита Осигу
Slim Lab 60 капсули | BioMall
Slim Lab 60 капсули | BioMallИзцяло натурални съставки Ускорява процеса на отслабване Подобрява метаболизма Подпомага изгарянето на излишните мазнини Потиска апетита Осигурява повече енергия Подобрява цялостното състояние на организма Без странични ефекти Слим Лаб за отслабван...
Day
Hour
Min
Sec
29.90 лв.
39.90 лв.
Без данък: 29.90 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Slim Lab 60 Capsules

Slim Lab 60 капсули | BioMall

 • Изцяло натурални съставки
 • Ускорява процеса на отслабване
 • Подобрява метаболизма
 • Подпомага изгарянето на излишните мазнини
 • Потиска апетита
 • Осигурява повече енергия
 • Подобрява цялостното състояние на организма
 • Без странични ефекти
 • Слим Лаб за отслабване е на топ цена от БиоМол

Какво знаем за Слим Лаб за отслабване?

Около нас има много чудодейни диети и много малко здрав разум. Вътрешният глас ни нашепва, че подлагането на диета само с кисело мляко и плодове... вероятно не е най-добрият вариант. Този глас също така ни подсказва, че свалянето на излишните килограми изисква нещо повече от прилагането само на „безумни” диети. 

Отслабването изисква добра мотивация, промяна на режима, силна воля и енергия. Енергията е особено важна част от този процес, защото тя ще покрива загубите от приема на по-малко количество храна, а освен това тя е нужна за физическата активност, която много помага по време на отслабването. Реално това е период, който не е лесен за повечето хора!
Успехът на отслабването, освен от мотивация и правилен подход, зависи преди всичко и от индивидуалния метаболизъм и вродената склонност на тялото да натрупва мазнини. Това са два фактора, върху които Вие нямате голямо влияние.

СлимЛаб са ефикасни хапчета за бързо отслабване без йо-йо ефект - от БиоМол на супер цена!

Но това не трябва да Ви отчайва. Ние Ви предлагаме решение на този проблем с помощта на невероятно ефикасната и наистина действаща хранителна добавка Слим Лаб за отслабване, която е на прекрасна цена от БиоМол!

Как действа Слим Лаб за отслабване на капсули?

Slim Lab 60 капсули съдържа изцяло натурални съставки, които, освен че ще допълнят диетата Ви, действат двойно върху организма. Слим Лаб значително забързва метаболизма, което ще ускори процеса на Вашето отслабване. Също така ще намали апетита Ви, благодарение на което с по-малки порции ще задоволявате глада си и ще елиминира желанието да похапвате между основните хранения.

Иновативната формула на Слим Лаб за отслабване е разработвана и усъвършенствана дълъг период от време, за да се получи най-точната комбинация от естествени съставки, която е защитена с патент. Формулата включва л-карнитин, екстракт от листа от зелен чай, л-тирозин, кофеин, екстракт от африканско манго, екстракт от джинджифил, екстракт от зелено кафе на зърна и хром пиколинат. Всяка от съставките на Слим Лаб влияе по различен начин на Вашия организъм, а крайният резултат от специфичната им комбинация е увеличена енергия, бърз метаболизъм и изгаряне на излишните мазнини, и нещо много важно за успеха на отслабването – хормонален баланс.

 • Ако сте стигнали до момент, в който теглото Ви не помръдва, въпреки че сте ограничили храната си и редовно спортувате...
 • Ако често изпитвате силен глад и имате проблеми с метаболизма...

Ефективно отслабване без йо-йо ефект със Слим Лаб от BioMall!

Точно сега направете част от своята диета Слим Лаб за отслабване от БиоМол, и то на невероятна цена. Това ще се окаже ключова стъпка за ефективното и здравословно отслабване. Така бързо ще постигнете оптимален ефект, от който ще изпитате удовлетворение, и най-вече той ще бъде траен!

В състава на Slim Lab 60 капсули са включени уникални съставки, които могат да ускорят свалянето на излишните килограми. Важна част от този процес е изгарянето на мазнините. Една от тях е зеленият чай, който е богат на катехини. Епигалокатехин галат е един от тях и е отговорен за свойствата на зеленя чай да изгаря мазнините. Това съединение инхибира действието на ензима, който разгражда норадреналина – невротрансмитер, участващ в регулирането на метаболизма и изгарянето на подкожни мазнини. 

Действието на зеления чай много добре се комбинира с това на кофеина, като тези две съставки в съдържанието на хапчетата за отслабване СлимЛаб са доказали своята ефективност на 100%.

Присъствието им в състава на Слим Лаб за отслабване на атрактивна цена ще накара тялото Ви да гори излишните мазнини. Едно от ключовите съединения, освободени благодарение на кофеина, е адреналинът, който силно стимулира процеса на липолиза. Благодарение на това той засилва разграждането на мастната тъкан и отделянето на мастни киселини, които след това могат да се използват като източник на енергия. Затова приемът на Слим Лаб не само ще помогне за бързото отслабване, но ще Ви осигури и повече енергия

Освен това в състава на Слим Лаб за отслабване е включен и л-карнитин, изпълняващ уникалната роля на транспортер на мастните киселини, които сами не са в състояние да проникнат през мембраната на митохондриите на клетките, където се извършва тяхното изгаряне. Аминокиселината понижава холестерола и отлагането на подкожна мазнина. От всичко написано по-горе се вижда, че дори само тези компоненти от формулата на Слим Лаб ще накарат Вашия организъм бързо да се отърве от натрупаните мазнини, и то по ефикасен и безвреден начин. Това несъмнено ще ускори постигането на Вашата цел за ефективно отслабване.

Най-добрите хапчета за горене на мазнини и сигурно отслабване - безопасни и ефикасни капсули Слим Лаб на БиоМол

Слим Лаб за отслабване ще се „погрижи” да намалите приема на храна. Продуктът потиска апетита Ви, забързва метаболизма, а така отслабването става още по-лесно. Една от съставките в капсулите СлимЛаб – екстракт от зелено кафе на зърна – ефективно ще намали чувството Ви за глад, благодарение на което ще консумирате по-малко храна. Също така Слим Лаб ускорява метаболизма и изгарянето на мазнините в черния дроб. Ще Ви помогне да се чувствате заредени с енергия през целия ден и така ще можете да допълните своя хранителен режим с физическа активност, която много помага по време на отслабване.

Силната мотивация, заедно с правилното хранене и физическото натоварване, ще Ви позволят да извлечете максималните ползи от приема на Слим Лаб за отслабване, който се предлага от БиоМол и е на уникално ниска цена при нас. И нещо много важно – докато отслабвате, Слим Лаб ще подобрява цялостното състояние на организма Ви. Ще спомогне за детоксикацията му и ще блокира действието на свободните радикали, което може да предизвика много заболявания.

Slim Lab 60 капсули на чудесна цена от BioMall е хранителна добавка с много мощно действие за отслабване без странични ефекти и е подходяща за хора от 18 до 60-годишна възраст. С нейна помощ отслабването ще е лесно, бързо и здравословно!

Произведено в: Полша

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане сутрин.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД

L-карнитин тартрат

   от който L-карнитин

500 мг

335 мг

**

**

Екстракт от листа на зелен чай

   от който 50% полифеноли 

200 мг

100 мг

**

**

L-тирозин200 мг**
Безводен кофеин197.5 мг**
Екстракт от семена на африканско манго 10:1100 мг**

Екстракт от корен на джинджифил

   от който 5% гингероли

90 мг

4.5 мг

**

**

Екстракт от зърна на зелено кафе

   от който 50% хлорогенна киселина

   от който 5% кофеин

50 мг

25 мг

2.5 мг

**

**

**

Хром пиколинат100 мкг250%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: силициев диоксид, желатин, вода, титаниев диоксид, железен оксид (червен), азорубин*, хром пиколинат (хром).

*Азорубинът може да има негативен ефект върху активността и концентрацията на децата.

Не съдържа млечни продукти (включително лактоза), соя, фъстъци, други ядки, сусам, семена, овес, ракообразни, риба.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не използвайте този продукт като заместител на разнообразното хранене! Ако сте алергични към някоя от съставките не използвайте продукта! Да не се приема от деца, бременни и кърмещи жени! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете