Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea

Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea от виде Glucomannan 1200mg 60 Capsules в категория Холестерол. Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea Мощен източник на фибри Намалява  скоростта на усвояване на въгл
Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea от виде Glucomannan 1200mg 60 Capsules в категория Холестерол. Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea Мощен източник на фибри Намалява  скоростта на усвояване на въгл
Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea от виде Glucomannan 1200mg 60 Capsules в категория Холестерол. Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea Мощен източник на фибри Намалява  скоростта на усвояване на въгл
Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea от виде Glucomannan 1200mg 60 Capsules в категория Холестерол. Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea Мощен източник на фибри Намалява  скоростта на усвояване на въгл
Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea
Глюкоманан (Glucomannan) от Biovea на супер цена придава чувство за ситост. Корен от конджак подпомага нормализирането на нивата на холестерол и кръвна захар и пряко влияе на отслабването.Научете повече
30.49 лв.
Без данък: 30.49 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Biovea
 • Модел: Glucomannan 1200mg 60 Capsules
 • SKU: BVA-01228,BVA-01223
 • ISBN: 6890760122345

Глюкоманан (Glucomannan) 1200 мг / 60 капсули / 30 дни | Biovea

 • Глюкоманан (Glucomannan) капсули от Biovea на добра цена към програмата ви за отслабванеМощен източник на фибри
 • Намалява  скоростта на усвояване на въглехидратите
 • Създава продължително усещане за ситост
 • Прочиства организма, абсорбирайки токсините
 • Намалява нивата на холестерола
 • Нормализира нивото на кръвната захар
 • Редуцира излишните мазнини 
 • Чудесна добавка Глюкоманан (Glucomannan) капсули от Biovea на добра цена към програмата ви за отслабване

Глюкоманан (Glucomannan) от Biovea - придава чувство за ситост, подпомага нормализирането на нивата на холестерол и кръвна захар и пряко влияе на отслабването.

Глюкоманан се наричат водно-разтворимите фибри, които се извличат от азиатското растение Картофена Палма (Amorphophallus konjac - корен от конджак). Той е използван от векове в Азиатската традиционна кухня. Хранителните добавки с глюкоманан са необходими, тъй като глюкомананът се намира в незначителни количества в европейските и американски храни.

Какво е Глюкоманан?

Глюкоманан от Биовеа на супер цена играе важна роля за прочистването на организма от токсини,Глюкомананът (корен от конджак), който представлява съставка на кониаку, е 100% натурален и представлява хранителени влакнини без никакви калории. Той понижава холестерола, регулира функцията на червата, спомага за нормализиране на кръвната захар и за облекчаване на стреса върху панкреаса. Глюкомананът на капсули на супер цена абсорбира токсичните вещества, получавани при храносмилането и отделянето. Той се свързва с токсините и ги елиминира, преди да успеят да проникнат в кръвообращението. 
Водно-разтворимите фибри се извличат от азиатското растение Картофена палма (японското дърво кониаку) и съдържат питателни растителни влакнини без почти никакви мазнини, които освен че ще подпомогнат загубата на тегло, носят и още редица ползи за здравето.
Ако се приема в допълнение към храната, екстрактът от Картофена палма намалява усвояването на въглехидратите, премахвайки внезапните пикове в стойностите на кръвната захар. При приемането с вода или други течности глюкомананът увеличава обема си до 200 пъти, и се превръща в желеобразна маса, и по този начин става идеално средство за отслабване без да е необходимо да се гладува, понеже създава усещане за ситост.
Глюкоманан от Биовеа на супер цена играе важна роля за прочистването на организма от токсини, като абсорбира токсините, образуващи се в хода на храносмилането и отделянето в червата и по този начин възпрепятства попадането им в кръвообращението. Освен че помага за оптимална чревна функция, намалява и натоварването върху панкреаса.
Глюкомананът капсули е важен в борбата със затлъстяването, атеросклерозата, сърдечносъдовите заболявания, диабета и камъните в жлъчката, тъй като намалява ефективно и нивата на холестерола. Изследванията доказват, че коренът от конджак има полезно влияние и при лечението на рак и хемороиди, рак, камъни в жлъчката и хемороиди.

Как действа Глюкоманан капсули от Biovea?

Капсулите на Глюкоманан от Biovea на добра цена подпомагат редуцирането на нивата на LDL холестерола и повишаването на HDL холестерола в кръвта, като в същото време придава трайно чувство за ситост. Дори и да се приема в минимални количества, той е подходяща добавка към храната с нисък засищащ ефект и към диетите за редукция на теглото.

Капсулите на Глюкоманан от Biovea на добра цена подпомагат редуцирането на нивата на LDL холестерола и повишаването на HDL холестерола в кръвтаПонеже Глюкомананът не може да бъде набавено с храната в нашия географски регион, той се предлага под форма на капсули. Капсулата глюкоманан не трябва да се дъвче или да се гълта суха. В случай на нараняване и последващ контакт между глюкоманана и водата настъпва набъбване на активната съставка и Глюкомананът може да достигне обем 17 пъти по-голям от първоначалния. Друг положителен ефект при употребата на глюкоманан е подобряването на храносмилането. Това е вследвствие на "очистващото" действие на растителните влакна в стомаха, дванадесетопръстника и най-вече в тънките черва.
Глюкомананът на изгодна цена има действие подобно на други известни баластни вещества - пектин и целулоза и тъй като задържа престоя на храната в стомаха, с това забавя храносмилането и придава трайно чувсто за ситост. Благодарение на глюкоманана на капсули усвояването на храната в тънките черва става по-бързо и пълно. Някои изследвания твърдят, че глюкоманана има способност да регулира кръвната захар и това се дължи на забавянето на преминаването на храната през стомашния пилор и повишената й усвояемост в тънките черва. Глюкоманана въздейства на скороста и качеството на храносмилане и усвояване, като след преминаване през храносмилателната система той се изхвърля от отделителната система с фекалиите.

Храните, богати на фибри, като Глюкоманан са известни с това, че поддържат здравословни нива на холестерол. Когато се постави във вода той може да увеличи обема си до 17 пъти. Глюкоманан на изгодна цена действа като:

 • Отлично допълнение към програма за отслабване
 • Поддържа здравословен баланс на холестерола
 • Поддържа чувство на ситост
 • Мощен източник на фибри
 • Помага за нормализиране на нивото на кръвната захар

Глюкоманана се отличва от останалите хранителни добавки за контролиране на апетита:

 • Напълно натурален и безвреден продукт, необходимо е да се приема с много вода. 
 • Придава чувство за ситост, без да издува корема 
 • Глюкомананът помага на процеса на отслабване и намалява желанието за сладко и контролира глада
 • Намалява усвояването на въглехидрати и холестерол
 • Може да се използва като терапевтична добавка за диабет тип2. Глюкоманан капсули на супер цена се препоръчва за редуциране на високите нива на общия холестерол, лошия холестерол, триглицеридите и систолното кръвно налягане.
 • Той действа и като натурален диуретик.
 • Изчиства отпадъчните продукти, докато минава през храносмилателната система. Същевременно глюкомананът предпазва от рак на червата. Той има много добро действие и при пациенти, засегнати от хроничен запек, като неврологично увредените деца и бременните жени.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 20-30 минути преди хранене с 240 мл вода.

Дозировка: 2 капсули
Дози в опаковка: 30

СъставСтойност%ПДД
Глюкоманан1200 мг*

Други съставки: оризово брашно, желатин, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Какво количество да се приема и има ли странични ефекти? 

Прилагането на големи дози глюкоманан (3-4g на ден) може да предизвика разхлабване на червата. Можете да определите своята поносимост към глюкоманан, като започнете с количество, наполовина от препоръчаната на етикета доза. Увеличавайте дозата постепенно, ако поносимостта ви е добра. Не превишавайте максималната доза, посочена на етикета на продукта. 

Предпазни мерки: Не използвайте Глюкоманан, ако имате заболяване на хранопровода, тъй като набъбването на фибрите може да затрудни дишането ви. Ако сте бременна или кърмачка, консултирайте се с лекар, преди да започнете да приемате глюкоманан.

Прием и дозировка
Прием и употребаПриемайте по 2 капсули 20-30 минути преди хранене с 240 мл вода.
ВниманиеНе използвайте Глюкоманан ако имате заболяване на хранопровода!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете