Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

PGX® Daily Ultra 750 мг гел капсули Цена | Natural Factors

PGX® Daily Ultra 750 мг гел капсули Цена | Natural Factors
PGX® Daily Ultra 750 мг гел капсули Цена | Natural Factors
PGX® Daily Ultra 750 мг гел капсули Цена | Natural Factors
PGX® Daily Ultra 750 мг гел капсули Цена | Natural Factors
PGX® Daily Ultra 750 мг гел капсули Цена | Natural Factors
PGX® Daily Ultra 750 мг 120/240 гел капсули от Natural Factors на топ цена Ви осигурява 100% здравословен контрол върху кръвната захар, теглото и апетита! Добавянето на PGX към храната намалява нейния гликемичен индекс и създава чувство за ситост.Научете повече
69.15 лв.
Без данък: 69.15 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Natural Factors
 • Модел: PGX® DAILY ULTRA 750 mg 120 Softgels
 • SKU: NFS-03556
 • UPC: 3556 NF

PGX® Daily Ultra 750 мг 120/240 гел капсули | Natural Factors

 • Контролира и балансира нивата на захар в кръвта
 • Понижава гликемичния индекс на храната с до 50%
 • Поддържа здравословната загуба на килограми
 • Подпомага засищането и намалява желанието за храна
 • Регулира холестерола и понижава нивата на триглицеридите
 • Не съдържа стимуланти
 • PGX® Daily Ultra​ 750 мг 120/240 гел капсули е на отлична цена от Natural Factors

Какво знаем за PGX® Daily Ultra​?

PGX Daily Ultra 750 мг 120 гел капсули от Natural Factors на супер цена подобрява своите ефекти при комбиниране със здравословна диета и упражненияКак да се наслаждавате на живота си, без да сте ангажирани с притеснения относно храната, теглото, формата и размера си – до степен, че тези тревоги да пречат на всекидневието Ви? А можете ли да си представите, че е разработено съединение, което безопасно балансира нивата на захар в кръвта, намалява инсулиновата резистентност и насърчава загубата на килограми?

Водещи учени откриха, че PGX – нов функционален комплекс от фибри, разработен с използване на патентования процес EnviroSimplex®, може безопасно да помогне на хората да балансират нивата на захар в кръвта и да отслабнат.

Много хора, които имат наднормено тегло, са засегнати от драстичното покачване и падане на захарта в кръвта им преди и след хранене. С течение на времето този проблем може да доведе до инсулинова резистентност и увеличаване на теглото, наред с други неща. Когато се приема с храна, PGX забавя храносмилането, помага за контрола и балансирането на нивата на кръвната захар, което намалява желанието за храна. PGX осигурява и усещане за ситост, което Ви позволява да ядете по-малки порции и да се чувствате пълноценно.

PGX® Daily Ultra​ 750 мг 120/240 гел капсули от Natural Factors на уникална цена ще Ви осигури 100% здравословен контрол върху кръвната захар, теглото и апетита!

Как действа PGX® Daily Ultra​ на гел капсули?

PGX Daily Ultra 750 мг 240 гел капсули от Natural Factors на топ цена включва глюкоман, съдържащ се в конджак, влияещ на апетита и прочистващ червата, добавката е само с положителни мнения.PGX® Daily Ultra​ съдържа PGX (PolyGlycopleX), който е патентован, ултра пречистен, 100% естествен растителен полизахариден комплекс. Когато се консумира с храна или вода, той се разширява в храносмилателния тракт, където забавя храносмилането и усвояването на храните, променяйки своя гликемичен индекс. Нивата на захар в кръвта не се увеличават. Метаболизмът се подобрява и по-малко енергия се съхранява като мазнина. Тъй като хранителните вещества навлизат по-бавно в кръвта, Вие се чувствате сити и удовлетворени много по-дълго време. PGX не само намалява апетита и усещането за глад, а също така нормализира метаболизма Ви, така че да не възстановите теглото, което сте загубили.

Добавяйки към своята диета PGX® Daily Ultra​ на супер изгодна цена, тя ще работи по-добре!

Мнения от специалист за PGX, който при нас е на топ цена

PGX прави всяка диета по-добра", обяснява д-р Майкъл Лион, медицински директор на Канадския център за функционална медицина, където PGX е тестван в няколко програми за отслабване. „Ние добавихме PGX към диетата на 120 души с много разнообразни хранителни навици. 96% от тях са загубили тегло, като просто добавят PGX към това, което консумират, заедно с други прости препоръки за начина на живот. Това е страхотна новина за всеки, който иска да отслабне”. Основният закон за загубата на тегло е „консумирайте по-малко калории, отколкото изгаряте". С PGX ядете по-малко, защото PGX контролира Вашия апетит. Вие ще консумирате по-малко (по-малко калории) и най-хубавото е, че няма да бъдете гладни!

Водноразтворимите фибри в PGX® Daily Ultra са извлечени от картофена палма (корен от конджак) и са комбинирани със средноверижни триглицериди. Глюкомананът, съдържащ се в конджака от състава на Пи Джи Хикс за Отслабване, влияе върху хормона, който отговаря за апетита, прочиства червата и насърчава редовното изхождане. Средноверижните триглицериди (МСТ) намаляват излишните мазнини и повишават енергията. Те имат доказани ползи в лечението на наднормено тегло и затлъстяване.

PGX на страхотна цена е резултат на повече от десетилетие изследвания. Програмата за управление на теглото в Канадския център за функционална медицина показа, че PGX може да намали нивата на захар в кръвта след хранене и да подобри инсулиновата чувствителност. В тази програма 97% от хората със загуба на килограми съобщават, че PGX за отслабване на невероятно дба цена значително редуцира апетита и елиминира желанието им за храна. Това улеснява намаляването размера на порциите и позволява комфортно отслабване.

PGX® Daily Ultra регулира нивата на захар в кръвта. Когато се приема с течности, глюкомананът увеличава своя обем до около 200 пъти, преобразува се в желеобразна маса и създава усещане за ситост. GI означава гликемичен индекс, относителната скорост на превръщане на храната в захар от тялото, което води до покачване на нивата на захар в кръвта Ви. Това може да става бързо (висок GI) или по-бавно (нисък GI). PGX на изгодна цена може на практика да превърне храните с висок GI – тези, които причиняват пиково покачване на кръвната захар и създаване на мазнини в тялото – в храни с по-нисък GI! Например: Бял хляб: GI 100; бял хляб в комбинация с PGX (Пи Джи Хикс за Отслабване) на супер цена: GI 75!

Загубата на тегло = 90% намаляване на калориите + 10% спортуване

PGX Daily Ultra 750 мг 120 гел капсули от Natural Factors на супер цена може да Ви помогне да отслабнете безопасно и постепенно

Спортуването е чудесно за духа, мускулния тонус, сърдечно-съдовото и респираторно здраве, но изследванията показват, че аеробното спортуване не е ключът към свалянето на килограми! Проучване в Медицинския център на университета "Джордж Вашингтон" разкри, че комбинирането на диета с аеробни упражнения осигурява увеличение на загубата на килограми само с 3%, в сравнение със самостоятелното прилагане на диета. А с PGX намаляването на калорийния прием е много по-лесно.

Включването на PG X Daily Ultra 750 мг 120/240 гел капсули от Natural Factors на невероятно изгодна цена във Вашата диета, както сочат и мнения на възползвали се от ефектите му, може да Ви помогне да отслабнете безопасно и постепенно, дори ако все още не сте готови да направите други положителни промени в начина си на хранене и живот. Приемането на Пи Джи Хикс за Отслабване на уникална цена с храна може да намали гликемичния индекс на храната, да поддържа нивото на захарта в кръвта в нормалните граници и да създаде чувство за ситост (пълнота). Естествено, благоприятните ефекти на PGX ще бъдат подобрени чрез комбиниране на здравословна диета и упражнения, водещи до невероятни резултати.

Още ползи при прием на PGX® Daily Ultra:

 • Премахва газове, подут корем и тежест
 • Понижава секрецията на инсулин
 • Подобрява инсулиновата чувствителност
 • Намалява нивата на захар в кръвта след хранене
 • PGX® Daily Ultra (ПиДжи хикс за отслабване) 750 мг 120/240 гел капсули от Natural Factors на топ цена изгаря телесните мазнини
 • Очиства стомашно-чревния тракт от токсините, образувани при храносмилане
 • Контролира желанието за хранене, позволявайки здравословна загуба на тегло
 • Възпрепятства абсорбацията на холестерол и въглехидрати
 • Подобрява редовността на дефекация

Препоръчителен прием: Започнете с 1-2 гел капсули на хранене и бавно увеличавайте броя им до препоръчителната доза от 3-6 гел капсули на всяко хранене. За най-добри резултати приемайте ежедневно Пи Джи Хикс за Отслабване гел капсулите преди хранене с чаша вода (240 мл) или според указанията на Вашия лекар.

Забележка: Малък процент от хората, когато започнат да приемат PGX Daily, може първоначално да претърпят леки храносмилателни промени. Бавно увеличавайте приема до пълната доза, за да дадете време на тялото си да се адаптира. Важно е да пиете чаша вода, когато приемате PGX Daily!

Дозировка: 2 гел капсули

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД
Общо калории20 
Калории от мазнини10 
Общо мазнини1 гр2%†
Наситени мазнини1 гр6%†
Общо въглехидрати1,5 гр1%†
Диетични фибри1,5 гр5%†
Разтворими фибри1 гр**
Протеини1 гр 

PGX (PolyGlycopleX)

Високо пречистен влакнест комплекс,

произведен по патентован процес EnviroSimplex:

Конджак (Amorphophallus konjac) (корен),

натриев алгинат, ксантанова гума

1500 мг**

Средни верижни триглицериди

(от пречистено кокосово масло)

1200 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: софтгел капсула (глицерин, желатин, пречистена вода, анато, рожков), жълт пчелен восък, соев лецитин.

Не съдържа аромати, изкуствени оцветители, консерванти, млечни продукти, подсладители, нишесте, скорбяла, пшеница, захар, царевица, черупчести ядки, яйца или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Диабетал капки 100мл. против диабет Спомага за понижаване на кръвната захар Възстановява организма Понижава нивата на хормоните на стреса Намаля нивот..
43.00 лв.
Без данък:43.00 лв.
Купи
Малинови Кетони Течни ULTRA PURE 400 мг 60 мл | BioMedX Регулират нивата на мастните киселини и глюкозата Спомагат за по- лесното отслабване Възпрепят..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Купи
PGX Daily Singles 30 сашета | Natural Factors Намалява апетита Съчетава се с всички програми за управление на теглото Намалява гликемичния индекс ..
94.52 лв.
Без данък:94.52 лв.
Купи
Позвънете