Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion 30 капсули Цена Nature`s Way

Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion 30 капсули Цена Nature`s Way
Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion 30 капсули Цена Nature`s Way
Безплатна доставка
Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion 30 капсули Цена Nature`s Way
Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion 30 капсули Цена Nature`s Way
Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion 30 капсули Цена Nature`s Way
Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion CFU 30 капсули от Nature's Way на страхотна цена, се грижи за здравето на женската репродуктивна система и подобрява влагалищната микрофлора. Fortify Optima Women's Probiotic се бори с гъбичките и болестотворните микроНаучете повече
124.98 лв.
Без данък: 124.98 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Nature’s Way
 • Модел: Fortify Optima Women's Probiotic 90 Billion 30 Veggie Capsules
 • SKU: NWY-15859
 • UPC: 15859 NW

Fortify Optima Women's Probiotic 90 млрд. CFU 30 веге капсули | Nature's Way

 • Премахва вредното влияние на патогенните бактерии
 • Предпазва влагалището от бацили
 • Помага при гъбични инфекции на пикочно-половата система
 • Не позволява на вредните бактерии да се закрепят по лигавицата на влагалището
 • Срещу сърбеж и лош мирис на секретите
 • Обогатява влагалищната микрофлора с „добри” бактерии
 • Бактериите в продукта се съхраняват живи и след преминаването в храносмилателния тракт
 • Оздравява състоянието на влагалището
 • Бори се с гъбичките и болестотворните микроорганизми
 • Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion CFU 30 веге капсули​ на добра цена от Nature's Way има защитни функции

Primadophilus Optima Women's 90 Billion от Nature`s Way се бори с гъбичките и бактериите и подобрява състоянието на микрофлората на влагалището.Какво знаем за Fortify Optima Women's Probiotic 90 Billion CFU?

Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion 30 веге капсули​ от Nature's Way на топ цена има уникален състав. Продуктът е направен на основата на живи бактерии с вагинален произход. Тези живи бактерии били открити в резултат на двадесетгодишни изследвания, провеждани от канадските учени Грегор Рейд и Андрю Брус.

Микробиолозите сравнявали показателите на намазките, взети от здрави жени и на тези, които страдали от някакви пикочно-полови инфекции.

В резултат на многогодишни изследвания успели да отделят микроорганизми, от наличието или отсъствието, на които зависи здравата женска репродуктивна система. Учените установили, че във вагиналната микрофлора на здравите жени има особени лактобактерии, различни от другите.

Те са способни да продуцират не само млечна киселина, но и водороден пероксид, цяла редица биологично активни вещества, които създават оптимална киселинна среда във влагалището и стесняват болестотворната флора. Било доказано, че тези лактобактерии произвеждат особен белтък, който от една страна съдейства за прикрепването на лактобактериите, а от друга – възпрепятства фиксирането на клетките на лигавицата от патогенни микроорганизми, като така възстановява микрофлората след кандидоза.

Fortify Пробиотик за Жени 90 Billion на капсули?

Живите бактерии на Primadophilus Optima Women's Probiotic 90 Billion CFU 30 веге капсули от Nature's Way са високоспецифични представители на микрофлората на влагалището на здравите жени и са способни пълноценно да възстановят нейните нарушения, като предотвратят последващото развитие на инфекциозни рецидиви. Фортифай Оптима за Жени 90 млрд. живи бактерии на изгодна цена, съдържа такива бактерии, които работят ефективно за възстановяването на влагалищната микрофлора. Този продукт спира активността на много патогенни микроорганизми като чревни бацили, стафилоколи, стрептококи, гъбички от рода на Candida и други.

Полезните бактерии от състава на продукта успешно заселват влагалището след приема, остават живи след преминаването им през стомашно-чревния тракт и възстановяват естествената киселинна среда във влагалището. Също така помагат за синтезирането на биологично активни вещества, които са пагубни за болестотворните бактерии във вътрешността на влагалището.

Лактобактериите, които влизат в съдържанието на Fortify Optima Women's Probiotic 90 Billion 30 вегетариански капсули от Nature's Way имат редица интересни защитни свойства. Те продуцират специфичен повърхностно-активен белтък, който възпрепятства закрепването на патогените на клетките на лигавицата на влагалището, при това те самите активно се закрепват на повърхността им и успешно се размножават.

Primadophilus Optima Women's 90 Billion на добра цена се бори с пикочните инфекции и премахва сърбежа и паренето.

„Добрите” бактерии на Фортифай Пробиотик за Жени 90 Billion от 30 капсули имат изразен антагонизъм по отношение на патогенната и условно-патогенната флора, като предотвратяват развитието на пикочно-полови инфекциозни проблеми. Всяка капсула от продукта съдържа строго дозирано количество бактерии, способни да се размножават.

При попадането им в стомаха под въздействието на киселинната среда, обвивката на капсулата се разтваря, но бактериите остават защитени от въздействието на агресивната среда, тъй като на повърхността им имат гелообразен слой. Освобождаването на бактериите от капсулата в стомашно-чревната система се осъществява в дисталния отдел на дванадесетопръстника.

Движейки се по стомашния тракт, бацилите от Fortify Optima Women's 90 Billion CFU достигат до аналното отверстие, от където чрез механичен пренос, попадат във влагалището и успешно се колонизират в пикочно-половата зона. Продуктът премахва симптомите на вагинална дисбиоза – чувството на дискомфорт, парене, сърбеж, секрет с неприятен мирис. Подобрява състоянието и намалява риска от възникване на рецидиви на заболяването.

Високата ефективност и безопасност на Fortify Probiotic за Жени 90 Billion CFU 30 капсули на страхотна цена позволява, продуктът да се използва за профилактика на възпалителни усложнения в следродилния и следоперативния период. Приемът на хранителната добавка позволява ефективно и безопасно да се решат проблемите със здравето на гениталните женски органи и гарантира възстановяването на добрата микрофлора в зоната на влагалището.

Пробиотикът Fortify Optima Women's 90 Billion CFU на веге капсули от Nature's Way, също като естествената микрофлора на влагалището, способства възстановяването на бариерните функции на влагалищните стени, има антагонистична активност за патогенните микроорганизми и продуцира вещества с антимикробна природа. Създава и киселинна среда във влагалището, която е благоприятна за оптимизиране естествения и нормален влагалищен биоресурс.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 веге капсула на ден.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД

Fortify Optima за жениПатентована пробиотична смес,

съдържаща 90 млрд. живи бактерии:

Лактобактерии 73 млрд. живи бактерии):

Lactobacillus plantarum Lp-115®

Lactobacillus rhamnosus GG™

Lactococcus lactis LI-23™

Lactobacillus rhamnosus HN001™

Lactobacillus brevis Lbr-35™

Lactobacillus paracasei Lpc-37®

Lactobacillus casei Lc-11®

Lactobacillus acidophilus NCFM®

Lactobacillus salivarius Ls-33®

Lactobacillus fermentum SBS-1™

Бифидобактерии (17 млрд. живи бактерии):

Bifidobacterium lactis Bl-04®

Bifidobacterium lactis/bifidum Bb-02™

Bifidobacterium lactis Bi-07®

Bifidobacterium lactis HN019™

550 мг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Патентована пребиотична смес от влакна от корен на синя жлъчка, фибри от гума акация, инулин от органично син столетник (агаве)75 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хипромелоза, джелан гума, магнезиев стеарат, силиций.

Не съдържа: изкуствени оцветители, овкусители и глутен.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете да приемате този продукт!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Critical Care Probiotic 100 млрд. живи организми 30 веге капсули | Natural Factors
Безплатна доставка
Critical Care Probiotic 100 млрд. живи организми 30 веге капсули | Natural Factors Осигурява максимална подкрепа за здравето на храносмилателната сист..
120.32 лв.
Без данък:120.32 лв.
Купи
Women's Multi Probiotic 12 млрд. CFU 60 веге капсули | Natural Factors 12 милиарда активни клетки на капсула Поддържа нормален баланс на здрава чр..
69.59 лв.
Без данък:69.59 лв.
Купи
Probiotic 5 млрд. CFU с червена боровинка 45 капсули | Webber Naturals Формула за цялостна грижа за женския тракт Помага за осигуряване на здравословн..
38.12 лв.
Без данък:38.12 лв.
Купи
Позвънете