Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

FemmeCalm (Уринари Формула За Жени) 250 мг на капсули Цена | Webber Naturals

FemmeCalm (Уринари Формула За Жени) 250 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Уринари Формула За Жени) 250 мг на капсули Цена | Webber Naturals
Уринари Формула За Жени 250 мг 50 капсули от Webber Naturals на чудесна цена подкрепя здравето на уринарния тракт и равновесието във вагиналната микросреда. FemmeCalm™ Urinary Formula засилва бариерата пред потенциалните патогени и подобрява общото благосНаучете повече

Уринари Формула За Жени 250 мг 50 капсули | Webber Naturals

  • Доставя 2,5 милиарда активни клетки с всяка капсула
  • Поддържа здравословна чревна микрофлора
  • Подкрепя здравето на пикочната система
  • Предотвратява инфекции и възпаления на пикочната система
  • Антимикробен ефект
  • Помага да се предотврати появата на камъни в жлъчката
  • Съдържа 36:1 концентрат от екстракт от червена боровинка, който доставя 36 гр. боровинки във всеки грам екстракт
  • Препоръчва се специално за жени
  • Уринари Формула За Жени 250 мг 50 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Уринари Формула За Жени?

FemmeCalm Уринари Формула За Жени 250 мг от  Webber Naturals с уникална цена не позволява на бактериите да се свързват с клетките на пикочния мехурИнфекциите на пикочните пътища (UTI) са едно от най-често срещаните заболявания. Те обикновено са съпътствани от множество неприятни симптоми като болка и парене по време на уриниране, усещане за пълен пикочен мехур, чести мъчителни позиви за уриниране, болка в лумбалната част на гръбначния стълб и общ дискомфорт. Техни причинители обикновено са Escherichia coli, Staphylococcus, Enterococcus, Proteus, Klebsiella и Candida albicans. Рискът от инфекция се увеличава при използване на басейни, сауни и в период на нисък имунитет. Поради своята анатомия жените са особено уязвими към инфекции на пикочната система.

Когато се появят симптомите, традиционно в лечението се използват антибиотици, които премахват бактериите от организма. Те са ценни и със сигурност са спасили живота на много хора, както и са излекували много инфекции. Но трябва да се има предвид, че бактериите могат да се адаптират и да станат резистентни към антибиотиците, ако те се използват твърде често. Един такъв болезнен пример е в областта с инфекциите на пикочните пътища. Ето защо много хора се обръщат към сока от червена боровинка или нейния екстракт, за да облекчат инфекциите на пикочните пътища и пикочния мехур. Бактериите, които причиняват UTI, произвеждат адхезини, вещества, които им помагат да се придържат към стената на пикочния мехур и уринарния тракт, което позволява на бактериите да се размножават и поддържат инфекцията.

В течение на много време лекарите предполагали, че червената боровинка помага да се елиминират инфекциите на пикочните пътища и пикочния мехур, чрез окисляване на урината. Те вярвали, че киселинният компонент на червената боровинка създава неблагоприятна среда за бактериите в пикочния мехур. Но съвсем наскоро изследователите откриха, че червената боровинка съдържа вещество, което не позволява на бактерията Е. coli да се прикрепи към стената на пикочния мехур.

FemmeCalm™ Urinary Formula 50 V Caps на Webber Naturals с топ цена съдържа концентрат от червени боровинки, предпазващ от пикочни инфекции

Предлагаме Ви Уринари Формула За Жени 250 мг 50 капсули от продуктовата линия FemmeCalm на Webber Naturals. Всички добавки от тази линия са формулирани на базата на научни изследвания и съдържат стандартизирани екстракти от ключови растителни продукти, известни с подпомагането на специфичните здравословни проблеми на жените. Urinary Formula Ви осигурява концентрат от екстракт на червена боровинка и активна пробиотична култура, ориентирани към женското здраве. Само с 2-3 капсули дневно Вие ще поддържате здрав уринарния тракт и вагиналното си здраве. FemmeCalm Уринари Формула За Жени 250 мг може да закупите от нас на страхотна цена.

Как действа Уринари Формула За Жени на капсули?

FemmeCalm™ Urinary Formula 50 V Caps е специално разработен продукт, за да помага на жените да се справят с периодичното развитие на инфекции на пикочната система и за насърчаване на здравата чревна флора. Съчетава действието на концентрат от екстракта на червена боровинка и характеризирещият се с отлична стабилност патентован щам Bifidobacterium longum BB536®.

Приемайки капсулите Уринари Формула За Жени Вие по естествен начин ще се предпазите от пикочни инфекции, а при наличието на такива ще Ви помогнат за по-бързото им преодоляване. Концентратът от боровинки подпомага здравето на пикочната система, преди всичко благодарение на способността си да подкиселява урината. Това е заради съдържанието на бензоени и хипуринови киселини, които са отговорни за този ефект. Киселинната среда е по-малко благоприятна за бактериите (особено за Е. coli), предизвикващи развитието на инфекции на пикочната система. Освен това тези киселини са силен антимикробен агент. Когато става въпрос за инфекции на пикочната система, бактериите Escherichia coli са най-вече отговорни за тяхната поява. Развитието на инфекцията започва, когато бактериалните клетки се свързват с клетките, изграждащи стените на пикочната система, което предизвиква възпаление и води до всички неблагоприятни последици.

FemmeCalm Уринари Формула За Жени 250 мг от Webber Naturals на отлична цена съдържа бифидобактерии, подпомагащи уринарното и вагинално здраве на жените

В този случай екстрактът от червени боровинки, съдържащ се в FemmeCalm™ Urinary Formula, разкрива най-голямото си клинично приложение. Съединенията, съдържащи се в червената боровинка, демонстрират способността да блокират свързването на бактериите с клетките, изграждащи стените на пикочния мехур, което прави невъзможно възникването на възпаление. Механизмът на тази дейност може да бъде двупосочен. От една страна, тези вещества могат да „хванат" рецепторите в клетъчните мембрани на пикочната система, благодарение на което бактериите не могат да се свържат с тях. От друга страна, те могат директно да повлияят на бактериите, отслабвйки адхезията им – способността да се придържат към различни повърхности.

Жените от всички възрасти са склонни към дисбаланс в чревната, вагиналната и урогенитална микрофлора. Широк брой фактори влияят върху баланса на микрофлората като възраст, менструален цикъл, контрол на раждаемостта, бременност, лекарства и диета. Пробиотиците са добре известни за поддържането на чревната микрофлора след лечение с антибиотици и осигуряват ползи за уринарното и вагинално здраве при жени от всички възрасти. Те също подпомагат храносмилането, подобряват абсорбцията на хранителните вещества и здравето на стомашно-чревния тракт.

Капсулите Уринари Формула За Жени на невероятно изгодна цена ще окажат благотворно влияние върху организма Ви, насърчавайки здравата чревна микрофлора. Те съдържат патентования щам Bifidobacterium longum BB536®, който има отлична стабилност. Bifidobacterium е голяма група бактерии, която включва до 32 различни вида, които обикновено се срещат в дебелото черво и осигуряват многобройни ползи за здравето. Тези живи организми са най-важните бактерии в дебелото черво. Те понижават неговото рН, което го прави по-кисела среда, и това потиска растежа на патогените. Предотвратяват проникването на вредни бактерии в тънките черва, където протича основното храносмилане и усвояването на хранителните вещества, а това ще помогне на тялото Ви да възстанови естествения баланс на чревните бактерии. Bifidobacterium се характеризират с ферментационния метаболизъм и участват в преобразуването на захарта в нейния краен продукт – млечната киселина. Само тези бактерии произвеждат къси верижни мастни киселини в организма, които действат в много физиологични процеси, които са важни за здравето.

FemmeCalm™ Urinary Formula 50 V Caps от Webber Naturals на супер цена предотвратява повтарящите се инфекции на пикочните пътищаИзследванията показват, че Bifidobacterium longum, включен в състава на FemmeCalm™ Urinary Formula 50 V Caps, може да попречи за поява на диария при пациенти по време на антибиотично лечение. Помага за понижаване на холестерола, облекчава симптомите на непоносимост към лактозата, стимулира функционирането на имунната система и др. Bifidobacterium longum инхибира развитието на патогени, по-специално във влагалищната среда, чрез синтезиране на млечна киселина, лизозим и други киселинни вещества. Щамът допринася за намаляване на възпаленията и понижава нивата на кортизол. Също така има способността да произвежда витамини от група B. Описаните здравословни ползи, приписвани на вида Bifidobacterium longum, ясно показват, че щамът има много полезни свойства за здравето на храносмилателната система.

За да обобщим, Уринари Формула За Жени 250 мг 50 капсули от Webber Naturals е хранителна добавка, която подкрепя здравето на уринарния тракт, равновесието във вагиналната микросреда и засилва бариерата пред потенциалните патогенни микроорганизми. А ние Ви предлагаме продукта на чудесна цена.

Препоръчителен прием: приемайте по 2-3 капсули на ден или както Ви е предписано от лекар. Ако употребявате добавката през период на антибиотично лечение, е необходимо да има 2-3 часа разлика между приема на капсулите Уринари Формула За Жени и този на антибиотика. За да усетите полезните ефекти на продукта, са необходими поне четери седмици.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 50

Състяв в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) плод 36:1 концентрат250 мг**
BB536® Bifidobacterium longum (цели клетки), образуващи колонии2,5 милрд cfu**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вегетарианска капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), калциев карбонат, силициев диоксид, магнезиев стеарат с растителен произход (смазващо вещество).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Червена Боровинка 465 мг 100 веган капсули | Nature's Way Притежава противовъзпалително действие Има диуретично свойство Помага при проблеми ..
37.20 лв.
Без данък:37.20 лв.
Купи
CRAN Rx Червена Боровинка 500 мг 30 веге капсули | Nature's Way Специална формула, осигуряваща дневната доза боровинки по по-удобен начин Подкрепя..
42.56 лв.
Без данък:42.56 лв.
Купи
Women's Probiotic 20 Billion CFU 50 веге капсули | Now Foods  Грижи се за здравето на жените Предотвратява появата на вагинални инфекции За о..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Купи
Позвънете