Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

FemmeCalm (Тироидна Формула) 440 мг на капсули Цена | Webber Naturals

FemmeCalm (Тироидна Формула) 440 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Тироидна Формула) 440 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Тироидна Формула) 440 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Тироидна Формула) 440 мг на капсули Цена | Webber Naturals
FemmeCalm (Тироидна Формула) 440 мг на капсули Цена | Webber Naturals
Тироидна Формула 440 мг 100 капсули от Webber Naturals на супер цена подпомага здравословната продукция на щитовидни хормони и предотвратява появата на гуша. FemmeCalm Thyroid Formula противодейства на симптомите на хипотиреоидизъм, подобрява интелектуалнНаучете повече
38.93 лв.
Без данък: 38.93 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Webber Naturals
  • Модел: FemmeCalm Thyroid Formula 100 V Caps

Тироидна Формула 440 мг 100 капсули | Webber Naturals

  • Нормализира производството на основните щитовидни хормони
  • Поддържа здравословен метаболизъм
  • Предотвратява появата на гуша
  • Подобрява интелектуалното и емоционално състояние
  • Дава енергия
  • Регулира теглото
  • Тироидна Формула 440 мг 100 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Тироидна Формула?

Тироидна Формула 440 мг 100 капсули от Webber Naturals на уникална цена съдържа ашваганда и гугул, подпомагащи функцията на щитовидната жлезаНервната и ендокринната система контролират основните жизнени процеси в тялото – обмяната на веществата, развитието, размножаването, растежа, поведението. Ендокринната система извършва сложната регулация на жизнените процеси и функции в организма посредством секрецията на хормони от специфични органи – жлезите с вътрешна секреция.

Както е известно, функцията на щитовидната жлеза е в прозводството на два основни хормона – трийодтиронин /Т3/ и тироксин / Т4/. За тази цел жлезата използва йод, който усвоява от храната. Тиреоидните хормони повлияват почти всички органи и тъкани в организма. Механизмите на тяхното действие имат силен ефект върху общата обмяна на веществата, температурата на тялото, сърцето и кръвоносните съдове, интелектуалното и емоционално състояние на човека.

Продуктът Тироидна Формула 440 мг 100 капсули от Webber Naturals на уникална цена подпомага здравословната продукция на щитовидни хормони. Тя е част от продуктите FemmeCalm на Webber Naturals. Всички добавки от тази линия са формулирани на базата на научни наблюдения и съдържат стандартизирани екстракти от ключови растителни продукти, известни с подпомагането на специфичните здравословни проблеми на жените.

Как действа Тироидна Формула на капсули?

FemmeCalm Thyroid Formula 100 V Caps е комплекс от компоненти, съставен по начин, който благоприятства нормалната функция на щитовидната жлеза. Ефикасността на активните вещества, присъстващи в продукта, е потвърдена в множество клинични проучвания.

FemmeCalm Thyroid Formula 100 V Caps от Webber Naturals на уникална цена предотвратява появата на гушаЩитовидната жлеза е ключов орган, а двата основни активни хормона, които той отделя – трийодтиронин (Т3) и тироксин (Т4), определят обмяната на веществата, която е цялата жизненоважна дейност. Причините за нарушена функция на жлезата обикновено са: недостатъчно производство на Т3 и Т4, недостатъчно превръщане на Т4 в ТЗ или свръхпродукция на обратния трийодтиронин (rT3), който блокира рецепторите на тиреоидния хормон и инхибира механизмите за превръщане на хормоните. Понякога се придружава от хроничен тиреоидит.

За щастие, има и редица хранителни елементи, поддържащи функцията на най-голямата ендокринна жлеза и я стимулират да работи правилно. Производителят на Тироидна Формула 440 мг 100 капсули произвежда продукта си с контролирани активни вещества, които, в резултат на уникалните си свойства, оптимизират продукцията на щитовидните хормони. Основните компоненти, допринасящи за отличните ефекти на добавката върху хормоналното отделяне на жлезата, са:

Ашваганда – добре известно адаптогенно растение с много здравословни ползи. Клиничните проучвания за ефекта й върху щитовидната жлеза показват доста обещаващи резултати. Нейният екстракт е доказано, че стимулира жлезата да синтезира и освобождава правилното хормонално количество (особено Т4, въпреки че когато се използва с guggul, ashwagandha също стимулира производството на Т3).

Guggul – растение, което привлече вниманието на изследователите заради благотворния си ефект върху щитовидната жлеза наред с другите си ползи. Изследванията показват, че активните съставки, които се намират в билката, наречени гуггулсерони, активират работата на най-голямата ендокринна жлеза и стимулират превръщането на хормона Т4 в по-активната форма – Т3. Те също така подобряват способността на щитовидната жлеза да абсорбира йод.

Противовъзпалителният ефект на Guggul може да бъде полезен при тиреоидит на Хашимото, т.е. хроничен лимфоцитен тиреоидит. Традиционно guggul се използва и за регулиране на телесната маса, а увеличаването на теглото и нарушеният метаболизъм са често срещани усложнения при неправилното функциониране на щитовидната жлеза.

Ефектът на добавката FemmeCalm Thyroid Formula 100 V Caps се засилва от включените в нея няколко хранителни вещества, които имат положително влияние върху най-голямата ендокринна жлеза и целия организъм:

Капсулите Тироидна Формула 440 мг оптимизират производството на основните щитовидни хормони

Съдържащият се в нея йод е елемент, който е важен за поддържането на нормалното хормонално функциониране на щитовидната жлеза, но който тяло не може да синтезира. Без правилното количество от минерала най-голямата ендокринна жлеза с вътрешна секреция не е в състояние да отдели здравословното количество хормони.

Включената аминокиселина L-тирозин в състава на продукта си взаимодейства с йода и поддържа нормалната продукция на щитовидните хормони. Тя е предшественик на Т3 и Т4.

Друг компонент на капсулите Тироидна Формула 440 мг е витамин В5. Той е необходим за много биологични дейности, особено за обмяната на въглехидратите, съдейства за увеличаването на енергията и за намаляване на стреса. Подобрявайки биохимичните процеси, които се осъществяват в организма, пантотеновата киселина също така носи фактически ползи за нормалната работа на щитовидната жлеза.

FemmeCalm Thyroid Formula 100 V Caps на чудесна цена съдържа минерали, които са от съществено значение за нормалния процес на превръщане на Т4 в Т3. Това е важен процес, защото въпреки че Т3 е решаващ, с много по-силен ефект от Т4, щитовидната жлеза освобождава около 20 пъти повече T4, отколкото T3. Тъй като превръщането на Т4 в ТЗ намалява, нивата на Т3 и fT3 (свободен трийодотиронин) падат и секрецията на неактивния rT3 се увеличава. Всичко това води до сериозни нарушения в работата на системите и органите, зависими от щитовидните хормони.

Медта се среща в организма в много малки количества, обаче учените са доказали, че нейният недостиг е фатален. Дефицитът на мед инхибира превръщането на Т4 в ТЗ и допълнително нарушава функционирането на хипоталамуса. Без подходящото количество мед не може да се регулира правилно продукцията на щитовидни хормони.

Манганът също е от съществено значение за образуване на главния щитовиден хормон. В резултат от неговия синтез централната нервна система може да функционира здравословно.

За да обобщим, Тироидна Формула 440 мг 100 капсули от Webber Naturals на много добора цена е комбинация от най-ефективните съставки, предназначени да поддържат здравословната хормонална продукция на най-голямата жлеза с вътрешна секреция по много начини. Щитовидната жлеза е орган, който е важен за цялостната жизнена дейност на човешкото същество, така че грижата за неговите основни функции е от важно значение за нормалното психическо и физическо благосъстояние.

Препоръчителен прием: приемайте по 2 капсули на ден с вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
L-тирозин250 мг**

Ашваганда екстракт
(Withania somnifera) 5:1 (корен)

Withanolides (1,5%)

75 мг

 

1,125 мг

**

 

**

Гугул екстракт

(Commiphora wightii) 3:1 (гума олеорезин)

гугулсерон (2,5%)

60 мг

 

1,5 мг

**

 

**

Пантотенова киселина
(калциев d-пантотенат)
50 мг500%
Мед (глюконат)250 мкг15%
Манган (цитрат)250 мкг15%
Йод (калиев йодид)50 мкг35%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вегетарианска капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат с растителен произход (смазващ агент).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Консултурайте се с лекар преди приема на този продукт, ако имате установен проблем с щитовидната жлеза, съсирването на кръвта или други заболявания, както и в случай че приемате някакви медикаменти! Съхранявайте на сухо и проветриво място на стайна температура до 25° С! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Добавка за Щитовидната Жлеза Thyroid Energy 90 капсули | Now Foods Поддържа функцията на щитовидната жлеза Поддържа здравословен метаболизъм Подсилва ..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Купи
Thyro Vantage HT 90 капсули I Bioclinic Naturals Стимулира функцията на щитовидната жлеза Насърчава функциите на хормоните С добавена пантотенова кисе..
35.69 лв.
Без данък:35.69 лв.
Купи
Позвънете