Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Капсули Хлорела и Спирулина Био 300 бр Топ Цена | Rainforest Foods

Капсули Хлорела и Спирулина Био 300 бр Топ Цена | Rainforest Foods
Капсули Хлорела и Спирулина Био 300 бр Топ Цена | Rainforest Foods
Капсули Хлорела и Спирулина Био 300 бр Топ Цена | Rainforest Foods
Капсули Хлорела и Спирулина Био 300 бр Топ Цена | Rainforest Foods
Капсули Хлорела и Спирулина Био 300 бр Топ Цена | Rainforest Foods
Био Хлорела и Спирулина таблетки Rainforest Foods на топ цена - зелена супер храна за силно и здраво тяло и нерви; имуностимулатор, антиоксидант и детоксикантНаучете повече
42.15 лв.
Без данък: 42.15 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Rainforest Foods
 • Модел: Chlorella and Spirulina 500mg 300 Tablets
 • SKU: RAF-550681
 • UPC: SKU1808
 • ISBN: 5060213550681

Био Хлорела и Спирулина 500 мг 300 таблетки | Rainforest Foods

Био Хлорела и Спирулина капсули Rainforest Foods- зелена супер-храна за силен имунитет

Био Хлорела и Спирулина е комбиниран продукт от производителя Rainforest Foods на топ цена, съчетава изключителни здравословни и хранителни ползи за организма:

 • Извънредно висока хранителна стойност
 • Стимулира имунитета
 • Има антиоксидантно действие
 • Детоксикира организма чрез извеждане на тежките метали и други токсични вещества
 • Помага при сърдечно-съдови заболявания
 • Понижава холестерола и кръвното налягане
 • Профилактика на онкозаболявания
 • Помага при артрози и остеопороза
 • Възстановява нервните тъкани
 • Действа противовирусно и антисептично
 • Помага при нарушения в храносмилането
 • Насърчава топене на мазнини

Био Хлорела и Спирулина Rainforest Foods зелени храни за силен имунитет

Това са далеч не всички ползи, коити носят двете супер храни, съчетани в таблетките Био Хлорела и Спирулина на Rainforest Foods, предлагани само сега в BioMall.bg на супер цена!

Какво е Хлорела?

Хлорелата (Chlorella) получава названието си заради високата концентрация на хлорофила в нея, 10 пъти повече, отколкото  в спирулината, която също е богата хлорофил. Хлорелата наред със спирулината се наричат още зелени супер-храни заради уникално богат състав. Хлорелата са кислородосъдържащи зелени едноклетъчни водорасли, миризмата им напомня за свежата трева.

Като представител на висшата форма на хлорофила, Хлорела притежава изключително силни антиоксидантни свойства и успешно се използва за профилактика на злокачествени заболявания. Хлорофилът е прочут и с другите си качества: поддържа активността на перисталтиката, нормализира секрецията на храносмилателни сокове, премахва възпаленията, предпазва от развитието на новообразувания, притежава антисептични и регенериращи свойства. 

В клетките на Хлорела се намира уникалният фактор на растежа (Chlorella Growth Factor или CGF) – мощен имуностимулатор, който подсилва естествената защита на тялото, усилва регенерацията и възстановяване на тъканите, поддържа образуването на червените кръвни телца, удължава живота на клетките, помага за по-бързото заздравяване на рани и язви.

Био Хлорела и Спирулинаот Rainforest Foods имуностимулант с детоксикиращи и антиоксидантни свойства

Хлорелата е една от най-добрите суперхрани в света, тя съдържа множество протеини, въглехидрати, витамини А, В, С, Е и К, минерали и микроелементи - хранителни вещества, необходими за поддържане на добро здраве. Това я прави много полезна и здравословна храна за всички, особено за вегетарианци, спортисти и често боледуващи хора. 

Хлорелата се използва за детоксикация на организма, тя помага за извеждането на тежките метали, пестициди и хербициди,  като се свързва с тях и ги извежда от тялото чрез отделянето.  Научните изследвания показаха, че употребата на Chlorella помага за предпазване от сърдечни заболявания, за намаляване на високото кръвно налягане, за понижаване на нивата на холестерола, както  и за възстановяване на нервните поражения в мозъка. 

Тя прекрасно подхожда за нормализация на храносмилането, прочистване на чревната флора, и за възстановяване на имунитета след боледуване.

Важно: Chlorella има много здрава клетъчна стена, което не позволява на организма да получи  полезният състав на това водорасло. Затова производителят Rainforest Foods използва технологичен процес за впръскване под голямо налягане, който разбива клетъчната стена на Хлорелата, като по този начин освобождава всичките полезни хранителни вещества, съдържащи се  в клетките и ги прави достъпни за пълното усвояване от организма.

Био Хлорела и Спирулина капсули Rainforest Foods мощен антиоксидант

Това означава, че хранителните вещества, витамини и микроелементи в продукта с най-добра цена Био Хлорела и Спирулина 400 мг 180 таблетки на Rainforest Foods са освободени и със запазени качества.

Какво е спирулина?

Спирулината (Spirulina) е името, дадено на Arthrospira platensis и Arthrospira maxima-  вид синьо-зелени водорасли, заради спираловидната им форма. Те са едноклетъчни микроводорасли, представляващи една от най-старите форми на живот на Земята. Синьо-зеленият им цвят се дължи на присътствието на пигменти хлорофила и фикоцианида – важен антиканцерогенен фактор.

Спирулина са азотосъдържащи водорасли, има миризма на морски водорасли.

Тя съдържа всички незаменими аминокиселини и други такива. Спирулината съдържа витамини от групата В, особено рядко срещащ се В12 (кобаламин), отговорен за здравата нервна тъкан и метаболизма в клетките, бета-каротин, витамини D, Е, лесно усвояемо желязо, мастни киселини, минерали, въглехидрати и други важни фитонутриенти. Тя осигурява Омега-3 и Омега-6 мастни киселини.

Спирулината е богат източник на фибри, има висока концентрация на  лесно усвояеми пълноценни белтъчини, като осигурява за организма в пъти повече протеини от говеждо месо, и се явява прекрасен източник на протеин за вегетарианци и спортисти. Спирулина подсилва имунната система. Наличието на нуклеиновите и други киселини и съставки като хлорофил и уникален фикоцианин помагат на лимфната система да изпълнява своите основните функции – поддържане на здравето на вътрешните органи и предпазване от онкологични заболявания. 

Био Хлорела и Спирулина Rainforest Foods за здраво тяло, съдове и стомашно-чревен тракт

Спирулина помага в борбата с вирусни заболявания като грипп, херпес. Тя е от съществено значение  при сърдечно-съдови заболявания, повишеният холестерол, диабет, артрити, остеопороза. Високото съдържание на Витамин В12 помага за развитието на здравата нервна тъкат, бори се с депрессия и фибромиалгии; предпазва мозъка, детоксикира черния дроб, допринася за здрави кости, зъби, лигавиците, кожата и очите.

Спирулината подобрява храносмилането, насърчава топенето на мазнините, създава благоприятна флора в стомашно-чревния тракт, контролира растежа на патогенни бактерии и дрожди. Бори се с алергии и подобрява дихателната функция.

Вземете сега таблетки Био Хлорела и Спирулина на Rainforest Foods на страхотна цена от нашият магазин.

Защо да изберем капсули Био Хлорела и Спирулина на Rainforest Foods?

Съставът на Хлорелата и Спирулината не се ограничава с полезните свойства на белтъчините, витамините и минерали. В тях присътстват пигменти хлорофил и фикоцианид, които помагат на живите организми за синтезират ензими, необходими за нормалната обмяна. Хлорофилът е още известен като „зеленото злато” заради идентичността на молекулната му структура с хемоглобина.

Био Хлорела и Спирулина 400 мг 180 капсули Rainforest Foods - супер антиоксидант и детоксикатор

В медицинската практика е забелязано, че тези микроводорасли, така богати на хлорофил, се явяват эфективно средство в борба с анемиите и малокръвието. Благодарение не само на Витамин В12, фолиевата киселина, желязото и аминокиселините, а и, възможно, на това, чи хлорофилът в комбинация с желязото засища кръвта с кислород и се преобразува в хемоглобин. 

И така, отговорът на въпрос кое от тези две най-полезни водорасли в света ние трябва да включим в ежедневния си рацион ще бъде съвет  да имаме и двата тези продукта в менюто си, тъй като Хлорела и Спирулина не се дублират или не се съревновават помежду си, а по-скоро прекрасно се допълват една друга, като в продукта Био Хлорела и Спирулина на Rainforest Foods със супер цена.

Медиците предричат голямо бъдъще за микроводораслите, чиито представители се явяват Хлорелата и Спирулината. Понастоящем комбинация от тях вече настойчиво се препоръчва за употреба не само на хора, податливи на различни заболявания, а и за възрастни, за жители на големи градове и промишлени центрове, за пушачи, спортисти, вегетарианци и вегани.

Препоръчителен прием: Приемайте до 6 таблетки Био Хлорела и Спирулина дневно в вода.

Дозировка: 6 таблетки 

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (6 таблетки)Стойност%ПДД
Витамин A107 мкг13%
Витамин B120,87 мкг35%
Желязо1,7 мг12

Всяка таблетка съдържа 50% органична хлорела и 50% органична спирулина.

Състав
Съставки200mg of organic broken sell wall chlorella powder200mg of organic spirulina powder
Други съставкивегетарианска целулозна капсула (HPMC)
Прием и дозировка
Прием и употребаприемайте 6-8 капсули дневно, може наведнъж, а може да се разделят на 2-3 приема през деня. Добре е таблетки да бъдат приемани 30 мин. преди хранене с вода. Препоръчвами ви да приемате по-ниска доза (например, 3-4 таблетки)през първата седмици, за да се намалят ефектите на детоксикацията, като с течение на времето (2-3 седмици) да достигнете до обичайната дозировка
Вниманиеда не се използва като заместител на балансираното и разнообразното хранене. Ако сте бреминна, кърмите, приемате медикаминти, предписани с рецепта или приемате друго медикаментозно лечение - консултирайте се с лекар, преди да приемате този продукт. Да се пази от деца.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Спирулина (Сертифицирана органична) 500мг 100/200 таблетки | Now Foods Подсилва имунната система Не съдържа пестициди и химикали 1 таблетка съдържа 50..
28.00 лв.
Без данък:28.00 лв.
Купи
Био Хлорела 500 мг 300 таблетки | Rainforest FoodsКакво представлява Хлорела?Хлорела (Chlorella) са синьо - зелени водорасли, известни като един от на..
41.15 лв.
Без данък:41.15 лв.
Купи
Био Спирулина 500 мг 300 таблетки | Rainforest FoodsПодобрете здравето и имунитета си и получете мощен заряд физическа енергия с органичната Био Спиру..
39.15 лв.
Без данък:39.15 лв.
Купи
Позвънете