Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

АФА Синьо Зелени водорасли | Sanct Bernhard

АФА Синьо Зелени водорасли | Sanct Bernhard
АФА Синьо Зелени водорасли | Sanct Bernhard
АФА Синьо Зелени Водорасли от Sanct Bernhard на супер цена. Синьо-Зелените водорасли са богати на минерали, микроелементи, аминкиселини, липиди, много естествени витаминиНаучете повече

АФА Синьо Зелени водорасли 120 таблетки | Sanct Bernhard 

  • Подобряват физическото състояние
  • Подобряват съня и елиминират главоболието
  • Може да помогнат при стрес
  • Синьо-Зелените АФА на таблетки от Sanct Bernhard са на топ цена

Какво представляват Синьо-Зелените АФА?

AFA Uralgae на супер цена помагат при стрес, главоболие и подобряват концентрациятаСиньо-Зелените АФА водорасли (Кламатски водорасли) виреят в чистата вода на Кламатското езеро в средата на природен резерват. Те са изключително богати на минерали, микроелементи, аминoкиселини, липиди, естествени витамини, хлорофил и редки вещества, снабдяващи тялото с енергия. AFA Uralgae на таблетки от Sanct Bernhard на супер цена са от истински Кламатски синьо-зелени водорасли, които помагат за укрепването, жизнеността и силата на организма. AFA е с богато съдържание на бета-каротин. Бета каротина има силно антиоксидантно и имуностимулиращо свойство. Богата е и на витамин В12, който е един от най-важните витамини и на хлорофил, който има пречистващ ефект.

Как действат АФА синьо-зелените водорасли на таблетки?

Като хранителна добавка Кламатското водорасло АФА от Sanct Bernhard на добра цена увеличава концентрацията и паметта. Помага за повишаване на червените кръвни телца и потиска алергиите. Синьо-Зелените АФА е много полезна за деца, които по-често боледуват от настинки, бронхит и вирусни инфекции. Подобряват съня, придават енергия и сила. Друго интересно полезно действие на Синьо-зелените водорасли е, че може да нормализират теглото. AFA Uralgae на таблетки може да действа благоприятно и при епилепсия, множествена склероза, неврози, болест на Алцхаймер и депресии. Има много важно значение за мозъка, тъй като е една изключително ценна клетъчна храна с голямо съдържание на невропептидни прекурсори – пептиди.

Препоръчителен прием: Приемайте 1-2 таблетки по 3 пъти дневно с течност.

Състав в една таблетка: 250 мг чиста АФА на прах.

Състав: 100% Синьо Зелени водорасли 

СъставСтойност%ПДД
Afa-Algae powder (Синьо Зелени водорасли на прах) 250мг**
Витамин B12 от Афа-Algae0,35 µg84
Състав
АФА Синьо Зелени водорасли250 мг
Прием и дозировка
Прием и употребаПриемайте 1-2 таблетки по 3 пъти дневно с течност

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете