Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Бенфотиамин Benfotiamine капсули 300 мг | Doctor's Best

Бенфотиамин Benfotiamine капсули 300 мг | Doctor's Best
Бенфотиамин Benfotiamine капсули 300 мг | Doctor's Best
Бенфотиамин Benfotiamine капсули 300 мг | Doctor's Best
Бенфотиамин Benfotiamine капсули 300 мг | Doctor's Best
Бенфотиамин Benfotiamine капсули 300 мг | Doctor's Best
Бенфотиамин 300 мг 60 веге капсули | Doctor's Best на супер цена поддържа нивата на кръвната захар, Benfotiamine подпомага здравето на бъбреците и сърцето,Научете повече
63.90 лв.
Без данък: 63.90 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Doctor's Best
  • Модел: Benfotiamine with BenfoPure 300 mg 60 Veggie Capsules
  • SKU: DRB-00270
  • ISBN: 753950002708
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02

Бенфотиамин 300 мг 60 веге капсули | Doctor's Best

  • Поддържа нивата на кръвна захар
  • Подходящ за Веганите и Вегетарианци
  • Подпомага здравето на бъбреците 
  • Спомага за здравето на нервите и очите

Какво представлява Бенфотиамин?

Бенфотиаминът на супер цена поддържа нивата на кръвната захар в организмаБенфотиамин (S-бензоилтиамин-О-монофосфат) е хранителна добавка на супер цена, представляваща синтетично производно на тиамина. Бенфотиамин е мастноразтворим витамин, който спада към групата на В-витамините. Тъй като е мастноразтворим много по-лесно може проникне и да се усвои по-бързо от организма.

След приема му се надвишават 4 пъти стойностите за фурсултиамина. Максималната концентрация след консумация на бенфотиамин е 2 пъти по-висока в сравнение със стойностите  на фурсултиамина.

След преминаването на хранителните вещества  в организма, бенфотиаминът се превръща във витамин В1 (тиамин). Регулира катаболизма на въглехидратите, което е от важно значение за обмяната на нервната клетка. Benfotiamine капсули е една прекрасна природна добавка за хора, които са засегнати от глюкозни увреждания.

Бенфотиамин от Doctor's Best увеличава активността на транскеталозата в клетъчните култури, в сравнение с тиамина. Също така блокира активацията на нуклеарен фактор-капа B (NF-kB) или познат още като транскрипционен фактор, който е отговорен за множеството възпалителни състояния. Излишъкът от тиамин се отделя от организма чрез урината.

Как действа Бенфотиамин?

Benfotiamine действа благоприятно върху функциите на бъбреците,сърцето и черния дробБенфотиамин (Benfotiamine) капсули на невероятна цена подпомага метаболизма на кръвната захар и предпазва тъканите от оксидативен стрес. Ензимът транскетолаза има много важно значение за кръвната захар. Подобно на други ензими изисква наличието на ко-фактор, затова се нуждае от помощта на тиамина.

Може да активира глюкозния метаболизъм, както и да помогне за поддържането на нормални нива на глюкозата в кръвта при индивиди, чиито нива вече са в граници. Освен това може да понижи образуването на крайни продукти на напреднало гликиране, с което да предотврати глюкозната токсичност и да подобри дефектите на ендотелните клетки, причинени от високата концентрация на кръвна глюкоза, особено във вътрешността на клетките, бъбреците, ретината, и нервните клетки.

Глутатион Now foods също подобрява функциите на черния дроб, бъбреците и сърцето.

Бенфотиамин от Doctor's Best е хранителна добавка, която подпомага здравето на нервите, очите, бъбреците, кръвоносните съдове и сърцето. В комбинации с други продукти може да се използва за лечение на заболявания на нервната система (невропатии), при които е установен недостиг на витамин В1 и витамин В6.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 веге капсула дневно със или без храна.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 60 ​

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Бенфотиамин  300 мг**
L-левцин40 мг**

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), микрокристална целулоза, силициев диоксид. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Витамин B-1 100 мг 110 таблетки | 21st Century  Подпомага нормалната функция на нервната система Подпомага отделянето на енергия от нервните тъка..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Купи
Benfotiamine 80 мг 120 Капсули | Swanson Помага за поддържане на здрави клетки при наличие на кръвна глюкоза Mоже да помогне за поддържане на нивата н..
44.50 лв.
Без данък:44.50 лв.
Купи
Benfotiamine 150 + Alpha-Lipoic Acid 300 60 веге капсули | Doctor's Best Подпомагане на кръвоносната и нервната система  Помага на клетъчните..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Купи
Позвънете