Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Hematinic Formula 100 таблетки | Топ Цена | Solgar

Hematinic Formula 100 таблетки | Топ Цена | Solgar
Hematinic Formula 100 таблетки | Топ Цена | Solgar
Hematinic Formula 100 таблетки | Solgar се предлага на супер цена в биомол бг. Подобрява кръвната структураи повишава абсорбацията на желязо и възпроизводството на червените кръвни телцаНаучете повече
34.74 лв.
Без данък: 34.74 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Solgar
 • Модел: Hematinic Formula, 100 Tablets
 • SKU: SOL-01380
 • ISBN: 33984013803

Hematinic Formula 100 таблетки | Solgar

 • Solgar разработват продукта Hematinic Formula, който представлява специална формула, подобряваща изграждането на кръвта.Подобрява кръвната структура
 • Повишава абсорбацията на желязо и възпроизводството на червените кръвни телца
 • Подпомага функцията на кръвоносната система 
 • Активните съставки са Витамин Б12 и Фолиева Киселина
 • Съдържа черен дроб от аржентински говеда без мазнини
 • Hematinic Formula 100 таблетки | Solgar на супер цена в biomall.bg

Какво е Hematinic Formula?

Solgar разработват продукта Hematinic Formula, който представлява специална формула, подобряваща изграждането на кръвта. Под формата на таблетки Hematinic има силата да подобри нивата на желязо в човешкия организъм и заедно с това да помогне за възстановяването след кръвозагуби и анемия. Формулата на Solgar включва в състава си черен дроб от аржентински говеда без наличието на мазнини.

Какво съдържа и как действа Hematinic Formula?

В състава на Hematinic Formula таблетки на супер цена участват преработени по патентована формула желязо и витамин С за максимална абсорбция.Hematinic Formula е комбинация от страхотни съставки, която играе важна роля при оптимизиране на функцията на кръвта. В състава на Hematinic Formula таблетки на супер цена участват преработени по патентована формула желязо и витамин С за максимална абсорбция. Пулверизирания екстракт от черен дроб, в комбинация с витамин Б12 и фолиева киселина стимулират ендогенната (собствената) продукция на червени кръвни клетки.

Основната идея на Солгар при разработването на Hematinic Formula е да се предотвратят ниските нива на желязо в кръвта (например при анемия или по време на бременност). Желязото е важен минерал и помага на тялото да произвежда червени кръвни клетки за да поддържа едно добро здраве.

Haчин нa yпoтpeбa: зa възpacтни приемайте от 1 до 3 тaблeтĸи днeвнo пo вpeмe нa xpaнeнe или както е указано от вашия лeĸap. За да отворите продукта натиснете надолу и завъртете.

Cъcтaв:Съдържание в 1 таб:Съдържание в 3 таб:
Чepeн дpoб нa пpax (изcyшeн и oбeзмacлeн)250 мг750 мг
Bитaмин C (ĸaлциeв aĸopбaт)100 мг300 мг
Жeлязo 15 мг45 мг **
Bитaмин B12 (ĸoбaлaмин)50 мкг150 мкг
Фoлиeвa ĸиceлинa 100 мкг300 мкг

Цвят: aнтoциaнини (oт ĸoжaтa нa гpoздe), титaнoв диoĸcид

Противослепващи агенти: силициев диоксид, растителни
магнезиев стеарат

  

Други съставки: миĸpoĸpиcтaлнa цeлyлoзa, диĸaлциeв фocфaт, xидpoĸcипpoпил цeлyлoзa, cилициeв диoĸcид, мaгнeзиeв cтeapaт, pacтитeлнa cмoлa, xидpoĸcипpoпилмeтил цeлyлoзa и pacтитeлeн глицepин.

Cъдъpжa yниĸaлнa, пaтeнтoвaнa фopмa нa жeлязo (Πaтeнт № 4,599,152 Chelazomes) зa мaĸcимaлнo ycвoявaнe бeз дpaзнeнe нa cтoмaшнo-чpeвния тpaĸт или пpoяви нa зaпeĸ xapaĸтepни пpи yпoтpeбaтa нa xpaнитeлни дoбaвĸи cъдъpжaщи жeлязo!

Не съдържа: царевица, мая, пшеница, соя и млечни продукти и са формулирани, без използването на консерванти, изкуствени аромати или оцветители. Без добавена захар и нишесте.

Внимание: Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или страдате от заболяване, моля консултирайте се с лекар преди да приемате някаква хранителна добавка.

Дръжте далеч от деца. Случайно предозиране на желязо-съдържащи продукти е водеща причина за фатални отравяния при деца под 6. Съхранявайте този продукт далеч от достъп на деца. В случай на случайно предозиране, обадете се незабавно с лекар или контрол токсикологичен център.

Не използвайте, ако уплътнението външната бутилка липсва, или е скъсано или повредено по някакъв начин.

За да се осигури свежест и сила на действие, да се съхранява при стайна температура 59 ° -86 ° F (15 ° -30 ° C). Съхранявайте далеч от източници на топлина, светлина и влага.

Формулиран за възрастни. Дa нe ce изпoлзвa ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете