Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

SANAR Екстракт от Незрели орехчета за здрави венци и зъби

SANAR Екстракт от Незрели орехчета за здрави венци и зъби
SANAR Екстракт от Незрели орехчета за здрави венци и зъби
При възпалени венци екстрактът от незрели орехчета за здрави венци и зъби е 100% натурално решение за устна хигиена на страхотна цена.Научете повече
9.90 лв.
Без данък: 9.90 лв.

SANAR - Екстракт от Незрели орехчета 50 мл - решение при възпалени венци и зъби

SANAR Екстракт от Незрели орехчета е 100% природен продукт на добра цена! Алкохолният екстракт от незрели орехчета спира кървенето, облекчава възпаленията на устната кухина и гърлото, стабилизира клатещи се зъби, укрепва венците, премахва зъбната плака, защитава зъбите от кариес, има избелващ ефект като се възстановява природната белота на зъбите. 

Продуктът от Незрели орехчета е получен по оригинален технологичен начин, екологично чист, нетоксичен. 100% натурален Екстракт от Незрели орехчета съдържа широк спектър от биологично активни вещества в оптимално количествено и качествено отношение.

Предназначение на SANAR - Екстракт от незрели орехчета: Като противовъзпалително, антисептично, кръвоспиращо, обезболяващо и фиброзиращо средство.

Приложение и дозировка: По 20-30 капки в 30-40 мл вода за жабурене и масажиране на венците и зъбите с четка не по-малко от 30 секунди.

Състав: Алкохолен екстракт от незрелите орехчета (Fructus Juglandis immaturi) на обикновения орех, който съдържа различни активни вещества: пирокатехинови танини, флавоноиди, алфа- и бета-хидроюглон, ябълкова и лимонена киселина, галова и елагова киселина, етерично масло, минерални соли и др. Продуктът съдържа 70% алкохол.

SANAR е създаден по оригинална рецепта и технология на доц. Христо Димов, доктор по фармация.

Продуктът не е лекарствено средство!

Default
СъставСъставки:Алкохолен екстракт от незрелите орехчета (Fructus Juglandis immaturi) на обикновения орех, който съдържа различни активни вещества: пирокатехинови танини, флавоноиди, алфа- и бета-хидроюглон, ябълчна и лимонена киселина, галова и елагова киселина, етерично масло, минерални соли и др. Продуктът съдържа 70% алкохол.
Прием и дозировка
Прием и употребаПо 20-30 капки в 30-40 мл вода за жабурене и масажиране на венците и зъбите с четка не по-малко от 30 секунди.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете