Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Супер флекс-6 (Superflex 6) 150 таблетки за стави Топ Цена

NEW-02778
NEW-02778
Безплатна доставка
NEW-02778
NEW-02778
Супер флекс-6 (Superflex 6) 150 таблетки за стави Топ Цена
Супер флекс 6 (Superflex 6) 150 таблетки | Newton-Everett Топ Цена за здрави, подвижни стави, ставните хрущяли и тъкани, ефикасно заздравява и премахва болки и възпаления на ставите.Научете повече
110.00 лв.
Без данък: 110.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Newton-Everett Biotech
 • Модел: Superflex-6 Advanced Joint Care Formula 150 Tablets
 • SKU: NEW-03777
 • ISBN: 81842302778

Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech

Погрижете се за своите стави с SUPERFLEX-6  -  нов, най-мощен продукт на лабораториите Newton-Everett Biotech на топ – цена за здрави, подвижни и издръжливи стави, ставните хрущяли и тъкани. Супер флекс 6  е сред най-добратаите и ефикасни добавки за ставни болки и възпаления.

Той обаче вече не се внася в България, затова пък има изключително добра алтернатива от световно известният американски производител на висококачествени и чисти хранителни добавки и здравословни продукти 21st Century - Arthri-Flex хапчета за стави! Вижте повече за него ТУК!

 
 • Поддържа здрави ставните и хрущялните тъкани и връзки
 • Увеличава усещането за комфорт в ставите
 • Намалява ставните болки при травми, остео- и ревматоидни артрити
 • Премахва сковаността в ставите и допринася за свободата на движението
 • Предпазва от преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб
 • Шест взаимно-подсилващи съставки в една силно-действаща ефикасна формула

Защо Супер флекс-6 (Superflex 6)?

Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech - за здрави стави и свободно движение

Superflex-6 от Newton-Everett Biotech– супер-продукт от ново поколение на супер-цена представлява усъвършенствана формула на Superfleх 3. Тази нова формула съдържа оригиналните съставки плюс хиалуронова киселина, действаща като лубрикант, Boswellia против възпаленията и витамин D за допълнително костно и ставно здраве.

Само с 2 таблетки Superflex-6  дневно вие получавате:

 1. 1500мг глюкозамин,
 2. 1200мг хондроитин,
 3. 250мг MSM (метилсулфонилметан),
 4. 40мг хиалуронова киселина,
 5. 100мг Boswellia,
 6. 400IU  Bитамин D3
Както показаха тристепенните изследвания, шестте хранителни добавки, най-добре повлияващи костно-ставното здраве, са обединени в Superflex-6 от Newton-Everett Biotech, който можете веднага да закупите от BioMall.bg на ексклузивна цена.

Опитайте, и ще откриете, защо милиони хора по света разчитат на Superflex-6 за комплексната подкрепа в стремежа да запазят или да преоткрият свободата на движението.

Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech - против болка и възпаление на стави.И така, шестте взаемо-допълващи се съставки на Superflex-6 на супер-цена, комбинация от които прави този продукт уникален са: глюкозамин, хондроитин, MSM, хиалуронова киселина, Boswellia и витамин D3

Глюкозамин

За добро състояние на хрущяла са необходими три неща: вода за смазване и подхранване, протеогликани, които привличат и задържат водата , и колагенът, който запазва протеогликаните в нужното място.
Глюкозаминът е градивния елемент при синтеза на протеогликаните. Глюкозаминът доказано ускорява производството на протеогликани и колаген, като нормализира обмяната на веществата в хрущяла, заздравява го и по този начин предотвратява счупвания и пукнатини.
Glucosamine в  Superflex-6 може да помогне на тялото да възстанови вече наранен хрущял, тъй като се явява естествена субстанция, основен структурен компонент на ставния хрущял, ставните връзки, кости и сухожилията. Глюкозаминът ускорява синтеза на хиалуронова киселина и колагена, които придават гладкост на хрущялната повърхност и помагат за по-здрави ставни връзки. Също така той притежава чудесен противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект, като с това облекчава болката в ставите, която е по-характерна в движение.

Хондроитин сулфат

Хондроитин сулфат е дълговерижна молекула с отрицателен заряд. Тази верига обгръща протеогликаните, те се отблъскват взаимно и не могат да се слепват, като по този начин се създава пространство между всеки протеогликан. Тези пространства в хрущяла се наричат матрици, и точно в тях циркулира течността. Другите свойства на хондроитина в Суперфлекс-6 са стимулиранена  производството на глюкозамин и колаген, подпомагане синтеза на хрущялните клетки и стопиране на дегенеративните ензими в хрущяла.

MSM (метилсулфонилметан, сяра)

MSM в Superflex-6 е субстанция от естествен произход и сярно съединение, необходима за синтеза на колагена, помага изграждането на ставния хрущял и костната тъкан. МСМ облекчава болката в ставите, мускулите и сухожилията, стимулира тялото да се бори с възпаленията. Сярата е естествен компонент на костите, зъбите и колаген (протеин в съединителната тъкан), необходима е за производство на много протеини, включително тези, които изграждат косата, мускулите и кожата.

Хиалуронова киселина

Хиалуронова киселина е дълъг линеен, високомолекулен, неразтворим биополимер и има способността да свързва големи количества водни молекули. Хиалуроновата киселина е основен компонент на дермата и отговаря за гладкостта  на кожата, също така тя е градивен елемент на стъкловидното тяло в човешкото око, ставния хрущял и синовиалната течност, присътства в съединителната, епителна и нервна тъкан.
Хиалуроновата киселина в Superflex 6 e важенструктурен компонент на ставния хрущял и представлява обвивката около всеки един хондроцит. Така образуваните агрегати поглъщат вода и отговарят за гъвкавостта и еластичността на хрущялите и тяхната резистентност на компресия. Хиалуроновата киселина е и основна част на синовиалната течност, където действа като лубрикант, метаболитен медиатор и филтър.

Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech съдържа бозвелова киселина против възпаленияBoswellia Extract

Boswellia Serrata (Салай Guggal) – e древно дърво, растящо в Горните райони на Индия и целия западен и централен Китай. Boswellia serrata e била използвана от хиляди години за лечение на редица заболявания, вариращи от болки в ставите до стомашно разстройство.
 Бозвеловата киселина е активното съединение, което се екстрахира от смолата на това дърво.  Пречистеният екстракт от тази смола се използва в съвременните билкови препарати. Проучванията показват, че boswellic  киселина помага за предотвратяване на влошаването на хрущяла и съединителната тъкан и ефикасно намалява възпалението и болката.
Boswellia Extract в продукта  Superflex-6 оказва мощно противовъзпалително действие, като предотвратява разграждането на съединителната тъкан и увеличава притока на кръв към възпалените тъкани.  В редица проучвания е било установено, че Boswellia действа много по-добре от другите лекарства за намаляване на възпаленията при остеоартрити и ревматоидни артрити.  Boswellia инхибира про-възпалителни медиатори в тялото, като левкотриени.В същност, Boswellia Extract изпълнява много по-добре функциите на аспирин, парацетамол, и други нестероидните противовъзпалителните средства (НСПВС) за намаляване на артритни болки, като в противовес на тях не предизвиква дразнене или язва на стомаха.

Витамин D3

Известен като „слънчевия” витамин, Витамин D3 намира се в малки количества в някои храни, включително в мазни риби като херинга, скумбрия, риба тон , сардини. За да се направи Витамин D по-достъпен, той често се добавя в млечни продукти, сокове, зърнени храни. Но най-много Витамин D3 човешкото тяло получава, като се излага на слънчевата светлина.
Витамин D3 се използва за лечение на слаби кости (остеопороза), болка в костите (остеомалация), загуба на костната маса при хора с хиперпаратиреодизъм и наследствено заболяване остеогенеза имперфекта, при което костите са особено крехки и чупливи.  Той се използва и за превенцията на фрактури при падания при хора, изложени на риск от остеопороза, както и за предотвратяване на понижаването нивата на калция и загуба на костната маса при хора с бъбречна недостатъчност.

Колко време трябва да приемате комбинацията от Glucosamine / Chondroitin / MSM / хиалуронова киселина / Boswellia Extract / Витамин D3 в Superflex-6?

Проучванията показват, че дългосрочната употреба на Glucosamine / Chondroitin / MSM / хиалуронова киселина / Boswellia Extract / Витамин D3 е най-полезна. Повечето пациенти отбелязват значителни ползи и подобрения в рамките на три до шест месеца редовна употреба.

Дозировка:  2 таблетки
Дози в опаковка: 75
Препоръчителен Прием: Приемайте 2 таблетки дневно по време на хранене. Трайните резултати трябва да се усетят след 4 до 6-седмичен прием.
Състав:Стойност:%ПДД
Глюкозамин НСI1500 мг**
Хондроитин сулфат1200 мг**
MSM (метилсулфонил метан)250 мг**
Хиалуронова киселина40 мг**
Boswellia Extract (65% бозвелова киселина)100 мг**
Витамин D3 (като холекалциферол)400 IU50%
 
Други съставки: силиколизирана микрокристална целулоза, целулозни фибри, дикалциев фосфат дихидрат, натриева кроскармелоза, растителен магнезиев стеарат, прозрачно водно покритие, хипромелоза, MCT, силициев диоксид, растителна стеаринова киселина. 
Внимание! Алерген! – съдържа като съставка миди (скариди, раци)
Внимание: Консултирайте се с лекар преди да използвате, ако сте бременна, кърмите или приемате медикаменти. Съхранявайте на хладно и сухо място. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Не използвайте, ако уплътнението за безопасност е счупено. Не превишавайте препоръчителния дневен прием.
Default
Прием и дозировкаПрием и употреба:: приемайте 2 таблетки дневно по време на хранене. Трайните резултати трябва да се усетят след 4-до 6-седмичен прием.
Състав
Съставки1500мг глюкозамин,1200мг хондроитин,250мг MSM (метилсулфонилметан),40мг хиалуронова киселина,100мг Boswellia,400IU Bитамин D3
Други съставкимикрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, стеаринова киселина, фармацевтична глазура.
Прием и дозировка
ВниманиеВнимание! Алерген! – съдържа като съставка миди (скариди, раци)Консултирайте се с лекар преди да използвате, ако сте бременна, кърмите или приемате медикаменти. Съхранявайте на хладно и сухо място. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.Не използвайте, ако уплътнението за безопасност е счупено. Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

SUPER FLEX-3 Крем за стави 120 мл | Newton-Everett BiotechSUPER FLEX-3  Крем за стави с глюкозамин, хондроитин и мсм съдържа ключови съставк..
45.90 лв.
Без данък:45.90 лв.
Купи
Глюкозамин, Хондроитин и МСМ 90 таблетки | OstroVit Здрави стави и хрущяли Предпазва лигавицата на стомаха Болкоуспокояващ ефект Противовъзпалително д..
26.95 лв.
Без данък:26.95 лв.
Купи
Arthri-Flex Advantage 120 хапчета за стави | 21st Century За здрави стави и хрущяли Облекчава болките в мускулите Премахва сковаността Поддържа ставни..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Купи
Позвънете