Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Сам-е | Sam-e | 400 мг 30/60 таблетки Цена Хранителна добавка

Сам-е | Sam-e | 400 мг 30/60 таблетки Цена Хранителна добавка
Сам-е | Sam-e | 400 мг 30/60 таблетки Цена Хранителна добавка
Сам-е | Sam-e | 400 мг 30/60 таблетки Цена Хранителна добавка
Сам-е | Sam-e | 400 мг 30/60 таблетки Цена Хранителна добавка
Сам-е | Sam-e | 400 мг 30/60 таблетки Цена Хранителна добавка
САМ-е таблетки на Doctor's Best на добра цена подобряват настроението и невралната функция. SAMe поддържа здравето на черния дроб и детоксикацията на организмаНаучете повече
85.00 лв.
Без данък: 85.00 лв.

САМ-е 400 мг 30/60 таблетки | Doctor's Best

  • SAMe таблетки на изгодна цена е необходим също за биосинтеза на важни невротрансмитери и хормони.Хранителна добавка подходяща за вегетарианци
  • Подобрява настроението и невралната функция
  • Популяризира съвместен комфорт и подвижност
  • Поддържа здравето на черния дроб и детоксикацията на организма
  • Облекчава симптомите на депресия
  • Бори се със синдрома на хроничната умора
  • Облекчава болката и възпалението на ставите
  • Помага при проблеми с черния дроб
  • Стимулира положителното емоционално състояние
  • Хранителна добавка САМ-е 400 мг 30/60 таблетки от Doctor's Best на супер цена

Doctor's Best разработва нова формула с двойна сила SAMe 400. Тя съдържа 400 мг активна SAMe във всяка таблетка. Doctor's Best използва само най-високо качествения италиански SAMe на пазара за разбработването на този продукт. Това гарантира, че получавате една наистина мощна естествена хранителна добавка, с най-висок процент на активен SS форми на изомера.

S-аденозил метионин (SAMe) е получен от метионин на аминокиселина и е важен метилов донор в централната нервна система. Метилирането (дарение на метилови групи) е съществен процес за гарантиране на правилното функциониране на повечето органи и системи. SAMe участва в множество биохимични реакции в тъканите, включително черният дроб, ставите и мозъка. SAMe таблетки на изгодна цена е необходим също за биосинтеза на важни невротрансмитери и хормони.

Таблетките САМе на Doctor's Best са с ентеритно покритие

САМе (S - аденозил метионин) на Doctor's Best таблетки на страхотна цена е хранително вещество ненадминато със своите ползи за здравето, много по добро от които и да е друг производител на САМе.  SAMe 400 таблетки действат като витамини. Заради специалното покритие на таблетките САМе, те оцеляват в стомашната киселина и  стигнат до червата, където се абсорбират. Допълнителният прием на SAMe ще ви накара да се почувствате по-добре физически и емоционално.

Какво е САМе?

Производствения процес на SAMe има две форми - SS изомер и RS изомер. SS изомера е активна форма, а RS изомера се счита за биологично неактивна. Doctor's Best разработва същият метод, и го използва в двукратна сила SAMe 400, за да се получи най-високия възможен процент на активното чиста SS формата на пазара.

САМе (S - аденозил метионин) на Doctor's Best таблетки на страхотна цена е хранително вещество ненадминато със своите ползи за здравето

Всяка жива клетка в човешкото тяло съдържа молекулата SAMeSAMe от Doctor's Best са важни за много биохимични реакции, които  пряко засягат мозъчната биохимия и здравословното състояние на ставите. Повлиявайки на настроението, SAMe таблетки на Doctor's Best на супер цена помагат за производството на химикалите в мозъка (или т.нар. невротрансмитери).

Освен че подобрява настроението, SAMe укрепва хрущялите – и действа като буфер в ставите, може да облекчи временно болки, които са в резултат на напрежение и стрес. САМе таблетки на изгодна цена е естествена хранителна добавка, която може да намери приложение като съставна част от хранителното ви меню за регулиране на болезнени състояния. SAMe таблетки на Doctor's Best са идеално средство, което подпомага на черния дроб в неговата пречистваща функция.

Забележителните ползи на SAMe идват от много високото енергийно съдържание, в съчетание с уникалната си молекулна структура. Буквално хиляди ензими използват енергията, вградена в SAMe за преодоляване на енергийните бариери. Хората, които имат променливо настроение и често имат проблеми с паметта и други когнитивни функции, могат да опитат с SAMe 400. SAMe помага също и за здравето на ставите. Изследванията отбелязват, че употребата на SAMe таблетки не води до странични ефекти. 

Как действат САМе таблетки? 

SAMe насърчава синтеза на невротрансмитерите, които помагат за по-добро настроение.САМе и ставната функция

Таблетките SAMe могат да премахват болката при артрит и възпаленията на ставите. Повишават защитата на хрущяла и насърчават синтеза на протеогликаните, основни компоненти на съединителната тъкан. Клиничните проучвания показват способността на SAMe да подобрява мобилността и движението на ставите, намалява подуването и болката, подобно на някои противовъзпалителни средства. Хранителната добавка SAMe на добра цена не уврежда бъбреците и не износва ставите и хрущяла.

SAMe и нервната система

SAMe насърчава синтеза на невротрансмитерите, които помагат за по-добро настроение. Може също така да активира производството на фосфатидилхолин, които подкрепя когнитивната функция. САМе може да облекчи състояния на депресия, стрес и хронична умора.
SAMe на Doctor's Best действа много по-бързо от колкото другите продукти съдържащи SAMe и то на супер изгодна цена. За разлика от другите добавки с SAMe, тази не предизвиква сънливост, сухота в устата и констипация. 

SAMe и чернодробната функция

SAMe действа като антиоксидант и увеличава чернодробният синтез на глутатион. Глутатионът насърчава детоксикация и защитава черния дроб. Проучванията показват, че SAMe може да предпазва чернодробната тъкан от увреждане, причинено от редица токсини. SAMe помага на нарушената чернодробна функция при алкохолна цироза, токсичност от лекарства, хепатит и холестаза. Черният дроб разчита до голяма степен на SAMe за своята структура и функционалност, която функция може лесно да бъде нарушена консумацията на алкохол.

Доказано е, че САМе защитава черния дроб от алкохол или други токсини, причинени от човешка дейност. В допълнение към детоксикацията на черния дроб, SAMe поддържа също така функцията на жлъчката от черния дроб. 

SAMe също помага на здравето на дебелото черво. В това черво обикновено се помещават бактерии, които произвеждат сероводород , който е потенциално токсично за биомолекулите. Клетките, които използват SAMe за детоксикация на дебелото черво допринасят за повече водород, трудности с функция на дебелото черво са свързани с ниски нива на SAMe в организма. Друг продукт, който детоксикира организма и участва в производството на глутатион, е L-Methionine 500мг 100 капсули от Now Foods. Подобрява мозъчната дейност, състоянието при депресия, алергии, остеопороза, болести на жлъчката и черния дроб и помага при ставни проблеми.

Произведено в: Калифорния, САЩ
 
Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно между храненията, или както е указано от медицински специалист. Не дъвчете и не чупете таблетката.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
S-аденозил метионин дисулфат p-толуенсулфонат (SAMe)400 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, стеаринова киселина, калциев хлорид безводен, магнезиев силикат, магнезиев стеарат, магнезиев хидроксид, депарафиниран шеллак на люспи, глицерин, силициев диоксид, аргининова основа, натриев алгинат, калциев оксид.

Не съдържа мая, мляко и млечни продукти, глутен, соя, пшеница и изкуствен аромат.

Важно: Ако използвате антидепресанти, първо се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт! Хората с биполярно (маниакално) разстройство или маниакална депресия не трябва да приемат SAMe, освен под лекарско наблюдение! Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Може да причини стомашно-чревен дискомфорт при малък процент от хората. Съхранявайте на хладно и сухо място. Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

L-Tryptophan 500 мг 60/120 веге капсули | Now Foods Продуктът на супер цена от Now Foods L-Tryptophan 500mg 60/120 капсули предста..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Купи
SAMe 200 мг 30 ентерични таблетки | Webber Naturals Може да подобри настроението Помага за справяне с депресията Има добро влияние върху симптомите на..
53.75 лв.
Без данък:53.75 лв.
Купи
SAMe S-adenosyl L-methionine 250 мг 40 веге капсули | Cvetita Herbal Помага за регулиране на емоционалното състояние и адаптиране към стресови ситуаци..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Купи
Позвънете