Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули Цена | Webber Naturals

Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули Цена | Webber Naturals
Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули Цена | Webber Naturals
Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули Цена | Webber Naturals
Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули Цена | Webber Naturals
Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули Цена | Webber Naturals
Osteo Back Pain Relief with InflamEase 275 мг 120 капсули от Webber Naturals на невероятна цена намалява болките в кръста и гърба и помага при заболявания на ставите, като намалява възпаленията и дегенеративните процеси.Научете повече
64.29 лв.
Без данък: 64.29 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Webber Naturals
 • Модел: Osteo Back Pain Relief with InflamEase® 275 mg 120 caps
 • UPC: 3372 WN

Osteo Back Pain Relief with InflamEase 275 мг 120 капсули | Webber Naturals

 • Срещу болки в долната и горната част на гърба
 • При проблеми със ставите и костната система
 • Поддържа здравината на хрущялната тъкан
 • Премахва сковаността в кръста и болезнеността както при движение, така и в покой
 • Поддържа добър минерален състав в костите
 • Срещу възпаления и болезнени усещания в областта на кръста
 • Подходящо облекчаващо средство при артрит, остеопороза, артроза, остеомалация
 • Срещу всички видове ставни заболявания
 • Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули е на идеална цена от Webber Naturals

Какво знаем за Osteo Back Pain Relief with InflamEase?

Osteo Back Pain Relief with InflamEase от Webber Naturals има противовъзпалителен ефект и помага при болки в гърба и други части на опорно-двигателния апаратWebber Naturals представя идеалната хранителна добавка за болка в гърба и другите части на опорно-двигателната система – Osteo Back Pain Relief with InflamEase от 120 капсули, която ние в Biomall.bg предлагаме за Вас на много изгодна цена. В нея са включени екстракти от доказано ефикасни борци с подобни болки растения – босвелия, куркума, бяла бреза, като в състава специално е добавена плодовата смес InflamEase.

Бяла върба е дърво и храст от семейство Върбови, широко разпространена в Европа и Азия. От кората на бялата върба са били извлечени салицилати – химични вещества, които влизат в състава на много болкоуспокояващи средства, включително и на аспирина. Народната медицина използва върбовата кора за лечение на подагра, ревматизъм, остеохондроза и други заболявания на опорно-двигателния апарат.

Как действа Osteo Back Pain Relief with InflamEase на капсули?

В състава на Osteo Back Pain Relief with InflamEase на капсули – хранителна добавка, която облекчава болките в гърба, както вече казахме, влиза екстракт от кората на бяла върба. Кората на това растение съдържа биологично активни вещества. Освен салицилатите, намерили широко приложението в терапията на съдовете, тя е богата на дъбилни вещества, витамини, глюкозамини и минерални съединения. но основни действащи компоненти са салицилатите. Тези вещества се използват за производството на нестероидни противовъзпалителните препарати, които се назначават при патологии на опорно-двигателната система. Те оказват антивъзпалително и болкоуспокояващо действие, затова кората на върбата може да се разглежда като безопасна алтернатива на тези медикаменти.

Osteo Back Pain Relief with InflamEase на супер цена намалява болките в гърба и кръстаЗа разлика от фармацевтичните средства, Osteo Back Pain Relief with InflamEase 275 мг на капсули не предизвиква странични ефекти. Салицинът, който се съдържа във върбовата кора, блокира образуването на простагландин – хормоноподно вещество, което присъства в човешкия организъм. Простагландинът е медиатор на възпаленията, затова благодарение на това вещество тази добавка оказва болкоуспокояващ ефект.

Това, че кората на бялата върба съдържа полезни вещества и може да се използва при артрози и ставни болки, за пръв път е доказано от немски изследователи. Проведени са изследвания върху 78 пациента, на които им е даван екстракт от върбова кора. През първите две седмици болката напълно утихнала при 14% от хората, участващи в изследването. Установена е високата болкоуспокояваща активност на върбата, като липсвали странични ефекти.

Друг компонент, който Webber Naturals включва в съдържанието на Osteo Back Pain Relief with InflamEase от 275 мг 120 капсули, е куркума. В състава на тази подправка има много витамини и минерали, а също и желязо, цинк и селен. Но най-важното богатство на растението е куркуминът. Този елемент осигурява практически всички полезни свойства на куркумата по отношение на проблемите със ставите, като:

 • Подобрява кръвообращението в тъканите;
 • Елиминира възпалението;
 • Бори се с инфекциите;
 • Възстановява ставната подвижност;
 • Пречиства синовиалната течност и стимулира нейното производство;
 • Намалява ревматичните и артритните болки.

Osteo Back Pain Relief with InflamEase на Webber Naturals има болкоуспокояващ ефект и поддържа здравето на ставитеКуркума е популярна подправка, която може да се добавя към много ястия. Но тъй като е доказано полезна за ставите, присъствието и в състава на Osteo Back Pain Relief with InflamEase 120 капсули и съвсем оправдано. Куркума се използва в продължение на хиляди години в народната медицина при различни патологии, включително и артрит.

Другият компонент в Osteo Back Pain Relief with InflamEase на Webber Naturals на супер цена, който е точно на мястото си, е смолата от босвелия – природно и абсолютно безопасно средство за здрави стави. Смолата на босвелия снема възпалителните реакции и стимулира регенерацията, предотвратява възпалението на хрущялната и костната тъкани. И всичко това благодарение на босвелиевите киселини. Тези киселини ефективно блокират синтеза на левкотриени – хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възпаление на гръбначния стълб, хрущялите, връзките.

Благодарение на тях добавката Osteo Back Pain Relief with InflamEase 275 mg 120 capsules възпрепятства проникването на левкоцити и макрофаги в хрущяла и ставната течност, като по този начин намалява степента на увреждане на ставния хрущял. Затова приемът на тази хранителна добавка може да замени традиционните лекарствени средства при болки в гърба или други части на двигателния апарат, изписвани при артрит, остеопороза, артроза, ревматични състояния и други. Босвелиевите киселини са ефективни и при проблеми като остеоартрит, ревматоиден артрит, подагра, болки в кръста, миозит (мускулно възпаление), фиброза, различни травми, болки в гърба, разтегнати връзки, всички ставни заболявания.

Osteo Back Pain Relief with InflamEase на изгодна цена намалява сковаността и болезнеността в кръстаOsteo Back Pain Relief with InflamEase подобрява състоянието при тези заболявания, като е доказано, че се подобрява и състоянието при такива хора, на които традиционните средства не действат. Ще отбележим също, че този продукт предотвратява разрушаването на хрущялната тъкан, намалява извеждането на структурните компоненти на тъканите, благодарение на което се забавя разрушаването и се активизират възстановителните процеси. Намалява болките, сковаността и отока на ставите.

Употребата на Osteo Back Pain Relief с InflamEase укрепва и съдовете, като така се усилва микроциркулацията в ставните тъкани, облекчава се достъпът на кръвта към огнищата на увреждането, което подпомага по-бързото и ефективно възстановяване.

В съдържанието на продукта Osteo Back Pain Relief with InflamEase 275 мг 120 капсули е включен, разбира се, магнезий. Защо този елемент е необходим на костната система и ставите?

Нашият организъм съдържа около 25 гр. магнезий, при което голяма част от него се намира в костите под формата на фосфат и бикарбонати. Недостигът на магнезий, извеждането му от костната тъкан се отразяват негативно върху здравината на скелета, защото този елемент играе една от водещите роли в обмена на калция и фосфора. Той влияе върху активността на ензимите, които отговарят за синтезацията на костна тъкан. От тази гледна точка можем да кажем, че Osteo Back Pain Relief with InflamEase на топ цена помага и при такива състояния като остеопороза, възпрепятства „измиването“ на минералите от костите, калцифицирането на кръвоносните съдове и развитието на остеомалация.

Препоръчителен прием: При болки в долната част на гърба приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно. При болки в ставите: по 4 капсули 2 пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Екстракт от кора на бяла върба100 мг**
Куркума комплекс75 мг**
Екстракт от слома на босвели50 мг**
Магнезий25 мг**

Улрта плодова смес InflamEase®

(грозде, нар, ягода, червена боровинка,

синя боровинка, малина, боровинка)

50 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: въглехидратна гума, пречистена вода, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат (растителен произход), силиций.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар, ако симптомите продължават или се влошават. Ако имате стомашно-чревни симптоми като гадене, повръщане, коремна болка, диспепсия, киселини или диария, преустановете употребата и се консултирайте с лекар. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате астма или язвена болест, жлъчни камъни или обструкция на жлъчните пътища, стомашни язви или повишена киселинност в стомаха, приемате антикоагуланти или продукти, съдържащи ацетилсалицилова киселина или други салицилати, ако приемате антитромбоцитни лекарства или разредители на кръвта. Не използвайте, ако сте алергични към ацетилсалицилова киселина (АСК) или други салицилати, бременна сте или кърмите. Ако възникне свръхчувствителност/алергична реакция, прекратете употребата на този продукт!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Глюкозамин Сулфат 1000 мг 120 таблетки | 21st Century За здрави стави, тъкани и хрущяли Има успокояващ ефект, регулира нивото на глюкозамина Подходящ ..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Купи
Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett Biotech
Безплатна доставка
Superflex-6 150 таблетки | Newton-Everett BiotechПогрижете се за своите стави с SUPERFLEX-6  -  нов, най-мощен продукт на лабораториите Newt..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Купи
Изберете Хидролизирания Колаген на прах на BioMall, защото: Колагенът хидролизат е произведен в Германия Съдържа специално разработен к..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Купи
Позвънете