Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Колаген тип 1 с пептиди 15 капсули Цена | Regime London

Колаген тип 1 с пептиди 15 капсули Цена | Regime London
Колаген тип 1 с пептиди 15 капсули Цена | Regime London
Колаген тип 1 с пептиди 15 капсули Цена | Regime London
Колаген тип 1 с пептиди 15 капсули Цена | Regime London
Колаген тип 1 с пептиди 15 капсули Цена | Regime London
Collagen Type 1 Peptides 15 capsules от Regime London на топ цена подобрява функционирането на опорно-двигателния апарат, чудесно влияе при заболявания, свързани с промени в тъканите на ставите и хрущялите. С помощта на Колаген тип 1 с пептиди Вашата кожаНаучете повече

Collagen Type 1 Peptides 15 capsules | Regime London

 • Хидролизирани колагенни пептиди тип 1
 • Положително влияние върху структурата на кожата, косата и ноктите
 • Намалява ставните болки
 • Възстановява еластичността на кожата и правилното й хидратиране
 • Възстановява увредения ставен хрущял
 • Ускорява възстановяването след наранявания
 • Подобрява еластичността на ставите и сухожилията
 • Подпомага заздравяването на рани
 • Намалява стареенето на кожата
 • Подобрява мобилността на ставите
 • Поддържа костната матрица
 • Висока бионаличност
 • Намалява бръчките
 • Collagen Type 1 Peptides 15 capsules е на топ цена от Regime London

Какво знаем за Collagen Type 1 Peptides?

Collagen Type 1 Peptides 15 capsules от Regime London на атрактивна цена забавя появата на бръчкиВсяка жена мечтае да изглежда привлекателно и да остане млада колкото е възможно по-дълго време. Стареенето е физиологичен процес, чието влияние можем да ограничим и да забавим появата на бръчките. В основата си кожата представлява „мрежа“ от белтъците колаген и еластин, които поддържат нейния свеж и здрав вид. Когато тя бъде наранена, белтъците се наместват и възстановяват нейната цялост.

С годините здравината на тази „мрежа“ отслабва и кожата започва да се отпуска. Намаленото производство на колагеновия белтък се отразява също върху мобилността на ставите и води до дегенеративни заболявания. Колагенът е фибриларен протеин, който естествено се произвежда от тялото и присъства в почти всички тъкани и органи, т.е. хрущяли, кости, сухожилия, лигаменти и кожа. Съдържа уникален профил от аминокиселини, сред които са: глицин, хидроксилизин, пролин и хидроксипролин.

В системата на тялото този белтък изпълнява главно структурни функции, определя целостта и еластичността на съединителната тъкан и е отговорен за нейната якост на опън. Освен биомеханичната си функция колагенът участва и в развитието на органи, възстановяването на увредени тъкани и процеса на оздравяване на рани. Той взаимодейства добре с различни рецептори, които засягат растежа, диференциацията и адхезията на клетките.

Съществуват 28 вида колаген, които се различават едн от друг по структура, възникване и функциите, които извършват в организма. При суплементирането обикновено се използват колагени тип I и III, които са най-известните и изследвани колагенови протеини. Нещо повече, в клиничните проучвания е доказано, че ако колаген тип I, II и III присъстват в организма в подходяща концентрация, тялото може да произведе от тях всичките 28 вида колаген.

За да съхраните своята привлекателност и да забавите неизбежните процеси на стареене в организма си, ще Ви помогне Collagen Type 1 Peptides 15 capsules от Regime London на атрактивна цена. Добавката подобрява еластичността на кожата и помага да се сведат до минимум тънките линийки и бръчките.

Как действа Collagen Type 1 Peptides на капсули?

Колаген тип 1 с пептиди 15 капсули от Regime London на топ цена подобрява структурата на кожата, косата и ноктитеКапсулите Collagen Type 1 Peptides е висококачествена добавка за красота с 800 милиграма хидролизиран колаген тип 1 във всяка доза. Колагенът е произведен с помощта на ензимна хидролиза и е обогатен с витамин С. В резултат на хидролизата на колагена се получават колагенни пептиди, съединения с ниско молекулно тегло и уникален профил на аминокиселините, които изключително добре се абсорбират от телесната система. Добавеният в продукта витамин С е от съществено значение за синтеза на колагенов белтък и освен това определя неговата структура и стабилност. Такава комбинация от съставки води до уникална ефективност на продукта.

Колаген тип 1 с пептиди носи много предимства както за здравето, така и за красотата. Съдържащият се в добавката колагенен хидролизат се характеризира с висока биологична активност и по този начин ефективно подпомага лечението на заболявания на костите и ставите. Освен това подобрява външния вид и състоянието на кожата, косата и ноктите. В направените проучвания е доказано, че суплементирането с колаген хидролизат не само допълва нивата на колаген в организма, но също го стимулира за естествено производство на колагеновия белтък.

Колаген тип I е доминиращият тип колагенов протеин в системата на човешкото тяло. Това е фиброзна кожна подложка, основен компонент на костите, ставните връзки и сухожилията. Той е отговорен главно за якостта на опън на тъканите и костната скованост.

Капсулите Collagen Type 1 Peptides от Regime London на супер цена забавя процесите на стареене на кожата

Колагенът представлява 90% от органичната костна маса. Добавянето на колагеновия белтък чрез Collagen Type 1 Peptides 15 capsules ще има благотворно влияние върху костния метаболизъм и минерализация. Колагенните пептиди стимулират активността на остеобластите – клетките, отговорни за образуването на костите. Те също така поддържат костната минерална плътност и по този начин могат да бъдат ефективна мярка в лечението и предотвратяването на остеопороза.

Колагенът носи голямо облекчение за хората, страдащи от артрит и остеоартрит. Той допринася за намаляване на подуването, подобрява ставната подвижност, намалява усещането за скованост и намалява болката. Освен това хидролизираният колаген, след натрупване в хрущяла, стимулира хондроцитите до естествена реконструкция на хрущяла.

Приемът на Капсулите Collagen Type 1 Peptides на супер цена ще подобри състоянието на Вашата кожа, коса и нокти. Колагенът е от съществено значение за поддържане на тяхното здраве.

Последните проучвания показват, че състоянието на кожата, нейният външен вид, цвят, гладкост и еластичност зависят от фибробластите, разположени в нея. Тези клетки са отговорни за производството на колагена, хиалуроновата киселина и еластина. След 30-35 години фибробластите започват да синтезират с 1% по-малко колагенов белтък с всяка следваща година от живота Ви и в резултат Вашата кожа постепенно повяхва с възрастта.

Важно е да знаете, че козметиката – различни маски и кремове, които съдържат колаген, не са в състояние да възстановят загубата на колагенни влакна. Проблемът е, че колагеновата молекулата в тези средства е много голяма, което не й позволява да проникне чрез порите на кожата дълбоко в дермата.

Collagen Type 1 Peptides 15 capsules от Regime London на чудесна цена подобрява еластичността на ставите и премахва болката

Попълването на количеството колаген в кожата може да направят само добавените към диетата Ви специални хранителни добавки. Именно такъв продукт е Колаген тип 1 с пептиди. Колагенът доминира сред кожните протеини и представлява до 70% от тях. Колагенните влакна в нормално състояние, преплитайки се помежду си, образуват гъста мрежа, която е еластичният скелет за кожата. За съжаление, поради промените в организма, свързани с възрастта, количеството колаген намалява, кожата губи еластичността си, започва да се отпуска, образуват се бръчки. В допълнение, липсата на колаген влияе отрицателно върху състоянието на косата и ноктите, нарушава се работата на потните и мастните жлези.

Колагеновият белтък, съдържащ се в Collagen Type 1 Peptides 15 capsules, влияе положително върху плътността на кожата, подобрява нейната здравина и структура, както и намалява видимите признаци на стареене. Добавянето на колаген спомага за намаляване на сухата кожа и изглажда бръчките. Той ускорява заздравяването на рани и намалява риска от неестетични белези върху увредената кожа.

Колагеновият протеин подобрява още качеството и здравината на косата. Допринася за по-бързия растеж на новата коса и определя нейната плътност. Укрепва също така слабите, крехки и цепещи се нокти. Той възстановява структурата на ноктите и стимулира растежа им.

Добавянето на колагенни пептиди с Капсулите Collagen Type 1 Peptides може да забави свързаните с възрастта неблагоприятни промени в извънклетъчната матрица. Освен това колагенът, прилаган орално, благодарение на стимулирането на хондроцитите, естествено повишава концентрацията на колаген тип II и протеогликани.

За да обобщим всичко това, Collagen Type 1 Peptides 15 capsules от Regime London на изгодна цена е продукт, който подобрява функционирането на опорно-двигателния апарат. Особено е полезен при профилактика на заболявания, свързани с промените в тъканите на ставите и хрущялите. Подобрява външния вид на кожата и забавя появата на нежеланите признаци на нейното стареене като бръчки или загуба на здравина. С Колаген тип 1 с пептиди Вашата кожа ще е по-млада и здрава!

Препоръчителен прием: приемайте по 2 капсули на ден с чаша вода.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 7

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД
Колаген тип 1800 мг**
Витамин С24 мг30%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: колаген тип 1 (от едър рогат добитък), капсула (желатин), витамин С (аскорбинова киселина), противослепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид), цвят на капсулите (титанов диоксид).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Този продукт е предназначен само за здрави възрастни хора над 18 години. Хранителните добавки не са заместител на разнообразната диета и здравословния начин на живот. Ако имате медицинско състояние или сте под медицинско наблюдение, консултирайте се с Вашия лекар преди приема на този продукт. Продуктът не е подходящ за вегетарианци.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Изберете Хидролизирания Колаген на прах на BioMall, защото: Колагенът хидролизат е произведен в Германия Съдържа специално разработен к..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Купи
Колаген Тип 1 и 3 с Витамин C 1000 мг 180 таблетки | Doctor's Best
Топ продукт
Колаген Тип 1 и 3 с Витамин C 1000 мг 180 таблетки | Doctor's Best Забавя стареенето  Изгражда костите, ставите и кожата  Намалява ..
58.99 лв.
Без данък:58.99 лв.
Купи
Колаген Тип 1 и 3 500 мг 240 капсули | Doctor`s Best Бори се със старостта ефективно Увеличава еластичността и подобрява състоянието на дермата Прави ..
56.89 лв.
Без данък:56.89 лв.
Купи
Позвънете