Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули Цена | Sanct Bernhard

Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули Цена | Sanct Bernhard
Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули Цена | Sanct Bernhard
Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули Цена | Sanct Bernhard
Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули Цена | Sanct Bernhard
Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули Цена | Sanct Bernhard
Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули от Sanct Bernhard на топ цена помага за преработването на млечната захар от храносмилателния тракт. Lactase Enzyme помага при лактазна недостатъчност.Научете повече
55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Sanct Bernhard
  • Модел: Lactase Enzyme Capsules 6,000 FCC-units 150 capsule
  • SKU: STB-201229

Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули | Sanct Bernhard

  • При непоносимост от организма на лактоза
  • При подуване на корема и дискомфорт след прием на продукти на млечна основа
  • 100% натурална лактаза в хранителна добавка
  • Облекчава състоянието на лактозна непоносимост
  • При доказан недостиг на лактаза
  • Lactase Enzyme (Лактаза) 6000 FCC единици 150 капсули е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Lactase Enzyme?

Лактаза от Sanct Bernhard помага при лактазна недостатъчност в организмаЕнзимите са открити при изучаването на процесите на гниене. Представата за това, че химичните процеси вътре в живите организма протичат под действието на някакви особени вещества, възниква преди повече от 200 години. През XIX век Луи Пастьор доказал че гниенето на дрождите на захарта до спирт се катализира от вещества с белтъчна природа. Пастьор погрешно смятал, че ензимите са неразделна част от живите клетки. Друг учен, Едуард Бухнер, доказал, че във водните екстракти на живите клетки има набор от ензими, катализиращи превръщането на захарта в спирт. Именно неговото откритие дало началото на нова наука – ензимология.

Успехите на ензимологията през втората половина на XX век довели до това, че днес са открити и пречистени повече от 200 ензима, които се използват в различни отрасли на човешката дейност. Такъв е ензимът лактаза, с който е разработена хранителната добавка на Sanct Bernhard Lactase Enzyme 6000 FCC единици 150 капсули.

Как действа Лактаза на капсули?

Lactase Enzyme е хранителна добавка на капсули, която е своеобразен контейнер за съхранение на натуралния ензим лактаза. В 1 капсула Lactase Enzyme се съдържат 6000 единици натурален ензим лактаза.

Неприятните симптоми като подуване на корема, болки, къркорене на червата, чести и нерегулярни воднисти изхождания след употреба на мляко и млечни продукти свидетелстват преди всичко за наличието на лактазна недостатъчност. Лактазата, от която е направена добавката Лактаза 6000 FCC единици 150 капсули на превъзходна цена, е ензим, необходим за пълноценното разграждане и по-нататъшното усвояване на млечната захар лактоза. Ако се наблюдава недостатъчност на този ензим, ненапълно обработената лактоза постъпва в червата, където започва да ферментира с образуване на газове.

В този случай специалистите съветват да се приема допълнително лактаза. А ние от Biomall.bg предлагаме за Вас идеалният избор – Lactase Enzyme 6000 CFF units 150 capsules и то на страхотна цена.

По-подробно за лактаза

Лактаза на идеална цена подобрява усвояването на лактоза и помага при лактозна непоносимостЛактаза е ензим в храносмилателния тракт на човека. Този ензим е от семейството на β-галактозидазите. Тя хидролизира (по-просто казано, разгражда) гликозидните връзки и приема участие в хидролизата на дизахарида лактоза. В резултат на хидролизата на една молекула лактоза се образува молекула на галактоза и глюкоза. При човека лактазата основно се изразява в ентероцитите на червата и се намира на плазматичните мембрани на диференцираните ентероцити (клетките на епителя) на тънкото черво. Максимална активност се наблюдава в дебелото черво, в най-дългия участък на тънкото черво. Ако в храносмилателния тракт лактазата е малко и изобщо липсва, преработването на употребената млечна захар не се осъществява напълно или изобщо се оказва невъзможно. Вследствие на това протича реакция на непоносимост на лактозата, която се проявява с определени симптоми.

Лактазата, съдържаща се в Лактаза 6000 FCC единици на капсули, е необходима за разграждането на дизахарида лактоза, който се съдържа в мляякото. Дефицитът на този ензим води до непоносимостта към лактоза. Лактаза присъства само в стомашно-чревния тракт на бозайниците (включително и в нашия – на хората).

По-подробно за лактозата

Това е млечна захар – дизахарид, който се състои от глюкоза и галактоза. Дизахадирите играят голяма роля в процеса на хранене. Лактозата в първоначалната си форма практически не се абсорбира в чревната система, затова в този си вид тя е просто безполезна. Може да се използва от организма само в разградено състояние под формата на отделни молекули, които са нормални елементи от обмяната на веществата в човешкото тяло. Разграждането се случва в червата само и единствено посредством лактазата.

Как да разберете дали имате нужда от прием на Lactase Enzyme?

Непоносимостта към лактоза е много разпространен проблем, с който се сблъсква всеки пети човек по света. По последни данни недостатъчността на лактаза се отбелязва при повече от 20% от европейците. Съгласете се, че това не е малко и е напълно възможно Вие също да сте сред тях, но просто все още да не знаете. Как да разберете? Какво се случва с организма, когато в него не достига лактаза?

Лактаза на невероятна цена помага за разграждането на млечната захар лактоза до галактоза и глюкозаАко използвате мляко или продукти, производни от него, нищо няма да Ви се случи по принцип. Но когато човек с лактазна недостатъчност употребява продукти, които съдържат лактоза, възникват неприятни симптоми. Необработената лактоза не се абсорбира в тънкото черво, затова преминава по-нататък – в дебелото черво, където започва да се обработва от чревната микрофлора. В този случай се образуват повечето газове. Човек започва да се подува и се появяват силни болки в корема.

Явните признаци на лактозна непоносимост

Подуването, повишеното образуване на газове и диария са най-честите симптоми на това състояние. Често игнорираме тези симптоми, като ги преписване на недоброто обработване на храната на стомаха или отравяне. При тези симптоми много хора започват да приемат сорбенти или препарати против диария, които са всъщност безполезни и понякога дори вреди.

Ако при Вас се наблюдават тези симптоми, лекарите препоръчват да не игнорирате вероятността да страдате от лактозна непоносимост. Може симптомите да се появят и няколко часа след прием на лактозо-съдържащи продукти. Откажете този тип продукти за известно време и проследете. Ако се възстановите и не се наблюдават подобни симптоми, значи най-вероятно става дума именно за липса в организма Ви на лактаза. Приемайте хранителната добавка Lactase Enzyme (Лактаза) от 6000 FCC единици на капсули, когато употребявате млечни продукти. Разбира се, най-добре е да си направите необходимите изследвания, за да се постави точната диагноза. Затова не пропускайте да посетите лекаря си.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 3 капсули на ден с много вода преди или по време на прием на съдържащи лактоза продукти. Дозата се определя спрямо нуждите от лактаза и количеството продукти, които съдържат лактоза, както и от това в какво количество се произвежда лактаза от сами организъм. Капсулите са подходящи както за директен перорален прием, така и за разтваряне в храни и напитки с температура под 50°С.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 150

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Лактаза6000 FCC единици**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, лактаза, малтодекстрин, магнезиев стеарат, магнезиев карбонат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на температура под 25°С!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Ацидофилус Пробиотик 100 мг 100/150 капсули | Natrol Подпомага перисталтиката Поддържа здравословния баланс на „добри” бактерии  Съдъ..
26.49 лв.
Без данък:26.49 лв.
Купи
Lactase Enzyme 125 мг 60 гел-капсули | Holland & Barrett  Облекчаване на симптомите, свързани с непоносимостта към лактозата Подобряване на храно..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Купи
Ацидофилус Пробиотик 100 мг 150 капсули | Natrol Подпомага перисталтиката Поддържа здравословния баланс на „добри” бактерии  Съдържа ..
29.49 лв.
Без данък:29.49 лв.
Купи
Позвънете