Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Digest Platinum 60 капсули Цена | Now Foods

Digest Platinum 60 капсули Цена | Now Foods
Digest Platinum 60 капсули Цена | Now Foods
Digest Platinum 60 капсули Цена | Now Foods
Digest Platinum 60 капсули Цена | Now Foods
Digest Platinum 60 капсули Цена | Now Foods
Digest Platinum 60 капсули от Now Foods на изгодна цена намалява образуването на газове, стимулира храносмилането и усвояването на хранителни вещества, подкрепя имунитета, нормализира чревната микрофлора.Научете повече
72.00 лв.
Без данък: 72.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Now Foods
 • Модел: Digest Ultimate 60 Veg Capsules
 • SKU: NOW-02965
 • UPC: NF2965
 • ISBN: 733739029652
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Digest Platinum 60 веге капсули | Now Foods

 • Подобрява усвояването на хранителни вещества
 • Поддържа имунитета
 • Намалява газообразуването
 • Нормализира обмяната на веществата
 • Повишава работоспособността
 • Стимулира храносмилателната функция
 • Влияе благоприятно при хроничен панкреатит
 • Подобрява функцията на панкреаса
 • Digest Platinum (Ultimate) 60 капсули е на специална цена от Now Foods 

Какво знаем за Ензимите?

Ферментите, или ензимите, са катализатори, имащи белтъчна структура, които се образуват и функционират във всички клетки на живия организъм. Всяка клетка (било тя растителна, животинска или човешка) съдържа стотици различни ензими. Те участват във всички метаболитни процеси, които протичат в две направления: анаболизъм и катаболизъм. Анаболизъм се нарича процесът на синтез от прости съединения на по-сложни, в резултат на този процес се създават нови тъкани. Катаболизъм е обратният процес, водещ до разпадане на сложни субстанции на по-прости съединения. Едно от най-важните направления на работата на ензимите е катализата на храносмилателните процеси, в резултат на което хранителните компоненти се превръщат във вещества, които организмът е способен да усвои. 

Digest Platinum от Now Foods подкрепя имунитета и влияе благоприятно при хроничен панкреатит.

Digest Platinum (Ultimate) 60 веге капсули от Now Foods на добра цена подобрява храносмилането (разпадането на белтъчините, въглехидратите, мазнините), отстранява възможния дискомфорт след хранене (усещането за тежест в стомаха, оригване, подуване). Действа противовъзпалително (на ниво стомашно-чревен тракт), а също така намалява гнилостните процеси в червата и понижава газообразуването, отстранява неприятния дъх в устата и нормализира чревната микро-флора. Той разсейва образуването на белези и сраствания, подобрява резорбцията на хематоми и отоци, ускорява лизиса на токсични продукти на обмяната и некротизирани тъкани, подобрява реологичните свойства на кръвта.

Digest Platinum подобрява микроциркулацията, обезпечава достъпа на лекарствени средства до въспалителното огнище. Полезен е при атеросклероза, тромбофлебит, посттромботичен синдром, васкулит, оклузивна болест; лимфаденит, вторичен лимфедем, извънставен ревматизъм, болест на Бехтерев, възпаления на пикочно-половия тракт - цистит, цистопиелит, простатит, аднексит, непроходимост на тръбите, безплодие, фиброзна мастопатия. Ефикасно средство е при травми, счупвания, навяхвания, хронични посттравматични процеси, възпаления на меките тъкани, хематоми, следоперативни възпалителни състояния, пластични и реконструктивни операции. 

Как действа Digest Platinum (Ultimate) на капсули?

 Digest Platinum 60 веге капсули на Now Foods е предназначен за компенсиране на ферментите, разрушаващи се при приготвяне и обработка на храната. Съдържа ензими, които разграждат протеините, мазнините, въглехидратите, влакната, нишестето, млечната захар и сложните захари по цялата дължина на храносмилателния тракт. Способства за смекчаване на симптоматиката при образуване на газове, стомашно подуване, рефлукс, киселини, запек и диария. Помага за максималното усвояване на достъпни хранителни вещества от хранителните продукти, което води до повишаване на енергията. Редовния прием на

Digest Platinum на невероятна цена  дава възможност на панкреаса да си почине, да се възстанови и да се върне към нормалното си ниво на функциониране. Всички фактори, които увреждат тънкото черво, могат да нарушат и изработването на ензими от него. Това води до проблеми с храносмилането, за което са необходими тези ензими. При увреждане на стените на червата през тях могат преминават не напълно смляна храна и образуващите се от това токсини.

Digest Platinum от Now Foods нармилизира чревната микро-флора и помага при язва, гастрит и пикочно-полови инфекции.

При попадане на токсините в кръвта и натрупването им в организма могат да се развият интоксикации, възпалителни процеси, алергични реакции. Натрупването на шлаки в организма предизвиква замърсяване на съдовете, отлагане на соли в ставите, образуване на камъни в жлъчните пътища и бъбреците. Много храносмилателни проблеми са свързани именно с увреждания на червата и нарушение на процеса на храносмилане, а не с непоносимост към отделни видове хранителни продукти.

Digest Platinum капсули способства за нормализиране на чревната дейност. При заздравяване на стените на червата се възстановяват и клетките на лигавицата и от организма започват отново да се изработват естествени ферменти, а продуктите, които са предизвиквали смущения, престават да бъдат проблемни. Продуктът премахва загиналите клетки, шлаките и отровите и управлява всички жизнени процеси в клетките на организма. При недостиг на ензими или недостатъчната им активност в клетките произтича натрупване на отпадъци и започва увеличаване на теглото.

Като хранителна добавка Digest Platinum (Ultimate) на Now Foods усилва противовъзпалителната имунна активност, способствайки за максималната концентрация на въвежданите лекарства, (антибиотици) в тази област, където действието им е най-ефективно.

Амилаза от състава му е ензим, разграждащ влакната, като проявява активност в стомашно-чревния тракт (устна кухина, ларинкса, хранопровода, стомаха). Разлага нишестето и пектина до прости захари - захарози и малтози.

Целулаза разгражда целулозата, което има важно значение за профилактиката на чревни увреждания и защита от проникване на инфекции. Способства и за изхвърляне на абсорбираните от влакната токсини и други вредни продукти на метаболизма, които могат да провокират онкогенеза.

Липаза разгражда мазнините, а хемицелулаза, влизаща в състава на Digest Platinum, способства за разграждане на растителната целулоза в лумена на тънките черва и нормализира микрофлората на червата.

Още ползи при прием на Digest Platinum (Ultimate):

 • Помага при запек
 • При стомашни разстройства
 • Благоприятства при наднормено тегло
 • Препоръчва се за профилактика на алергии
 • Подобрява храносмилането
 • Помага при диария
 • Срещу чревни колики
 • Digest Platinum 60 вегетариански капсули от Now Foods на топ цена има противовъзпалително действие
 • Използва се прочистване на съдовете
 • Укрепва организма
 • Подобрява ревматоидни състояния
 • При чревна дисфункция
 • Полезен при гастрит, колит
 • Има детоксикираща функция

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула с всяко хранене. 

Дозировка: 1 веге капсула 

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД

Digest Ultimate™

   Амилаза (от Aspergillus oryzae)

   Протеаза 4,5 (от Aspergillus oryzae)

   Протеаза 6,0 (от Aspergillus oryzae)

   Киселинно-стабилна Протеаза 3,0 (от Aspergillus niger)

   Липаза (от Candida rugosa)

   Целулаза (от Trichoderma longibrachiatum)

   Хемицелулоза (от Aspergillus niger)

   Алфа-Галактосидаза (от Aspergillus niger)

   Киселинна Малтаза (от Rhizopus oryzae)

   Бромелаин (от Ананас)

   Лактаза (от Aspergillus oryzae)

   Пектиназа (от Aspergillus niger)

   Пептидаза (от Aspergillus oryzae)

   Глюкоамилаза (от Aspergillus niger)

   Бета-Глюканаза (от Trichoderma longibrachiatum)

   Инвертаза (от Saccharomyces cerevisiae)

   Фитаза (от Aspergillus niger)

   Ксиланаза (от Trichoderma longibrachiatum)

   Неутрална бактериална Протеаза (от Bacillus subtilis)

460 мг

23 000 DU

82 500 HUT

2 500 HUT

20 SAPU

3 500 FIP

3 200 CU

1 000 HCU

300 GalU

7.5 MaltU

300 000 FCC PU

1 000 ALU

15 endo-PGU

2 500 HUT

30 AGU

30 BGU

800 SU

8 FTU

650 XU

3000 PC

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: целулоза (капсула), средноверижни триглицериди. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви лекарства, се консултирайте с лекар преди употреба! Само за възрастни!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Gluten Digest 60 Veg Capsules | Now Foods Подобрява процеса на преработването на храната За по-добро разграждане на мазнините и белтъците, което дава ..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Купи
Digestive Enzymes (Храносмилателни ензими) 182 мг 90 таблетки | Webber Naturals Възстановява нормалната работа на храносмилателната система Подпомага ..
22.98 лв.
Без данък:22.98 лв.
Купи
Bitter-Wohl Essenz 50 мл | Barbel Drexel Предизвиква синтезирането на храносмилателни сокове Идеален при гадене и чувство на пълнота Допринася за бала..
23.18 лв.
Без данък:23.18 лв.