Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Дъвчащи Ензими ChewyZymes дъвчащи дражета Цена | Now Foods

Дъвчащи Ензими ChewyZymes дъвчащи дражета Цена | Now Foods
Дъвчащи Ензими ChewyZymes дъвчащи дражета Цена | Now Foods
Дъвчащи Ензими ChewyZymes дъвчащи дражета Цена | Now Foods
Дъвчащи Ензими ChewyZymes дъвчащи дражета Цена | Now Foods
Дъвчащи Ензими ChewyZymes дъвчащи дражета Цена | Now Foods
ChewyZymes 90 дъвчащи дражета от Now Foods на специална цена стимулира храносмилането. Дъвчащи Ензими ChewyZymes действа при алергии и стомашни разстройства, има антиоксидантни свойства.Научете повече
52.00 лв.
Без данък: 52.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Now Foods
 • Модел: ChewyZymes 90 Chewables
 • SKU: NOW-02957
 • UPC: NF2957
 • ISBN: 733739029577
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

ChewyZymes 90 дъвчащи дражета | Now Foods

 • Поддържа защитните реакции на организма
 • Подходящ за деца и възрастни
 • Стимулира храносмилането
 • Има антиоксидантна активност
 • Помага за по-добро усвояване на полезните вещества от храната
 • Против вируси и бактерии
 • Срещу наднормено тегло
 • Действа при алергии
 • Дъвчащи Ензими ChewyZymes 90 дъвчащи дражета е на изгодна цена от Now Foods 

Какво знаем за Ензимите?

Ферментите, или ензимите (от лат. fermentum, закваска), обикновено са белтъчни молекули или молекули на РНК или техни комплекси, ускоряващи (катализиращи) химичните реакции в живите системи. Науката за ферментите се нарича „ензимология“. 

ChewyZymes от Now Foods поддържа защитните реакции на организма и помага за по-добро усвояване на полезните вещества.

Хранителната добавка ChewyZymes 90 дъвчащи дражета от Now Foods на невероятна цена е необходима за поддържане на нормалната работа на организма, за храносмилането и регенерацията на тъканите. Тя подпомага практически във всички функции на организма. Всеки фермент има определена функция, която други ензими са неспособни да изпълняват.

Веществото, което започва да се изменя в присъствието на фермента, се нарича субстрат. Ензимът захваща, задържа и свързва субстрата с другите молекули, увеличавайки скоростта на реакция на тези вещества. Болшинството реакции в клетките са инициирани от тези важни вещества, чиито минерални компоненти позволяват осъществяването на реакциите. 

Как действа Дъвчащи Ензими ChewyZymes на дражета?

Дъвчащи Ензими ChewyZymes 90 дъвчащи дражета на Now Foods участват във всички функции на организма. При хидролиза храносмилателните ензими разграждат частиците храна за тяхното по-нататъшно съхраняване в черния дроб и мускулите. Тази съхранена енергия може по-късно да бъде преобразувана от други ензими за използване от организма, когато това е необходимо.

ChewyZymes помагат за използване на приеманата храна за образуване на нервни, костни, мускулни, кожни тъкани и тъкани на жлезите. Използва се за отстраняване на токсините от червата, бъбреците, белите дробове и кожата. Те разлагат отровния прекис на водорода и освобождават полезния кислород от него, а също така защитават кръвта от опасните ненужни вещества, преобразувайки ги във форми, лесно извеждани от организма.

Неспособността за правилно храносмилане често води до сериозни проблеми. В много случаи организмът поглъща едри несмляни частици, наречени макромолекули, които нанасят огромни вреди. Това разстройство, наречено синдром на пропускливите черва, води до такива разпространени проблеми като хранителни алергии, колит и слаба имунна система.

Дъвчащи Ензими ChewyZymes на страхотна цена  е полезен в много случаи на непоносимост към глутен, непоносимост към лактоза и други нарушения на абсорбиране в червата. Той помага за разтваряне на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове. Продуктът започва своята предхраносмилателна дейност в горния отдел на стомаха, което намалява количеството необходима работа от организма и икономисва необходимите му ензими.

ChewyZymes на Now Foods придава сили, енергия, повишава имунитета. Попадайки в организма, той е ефективен за усвояване на останалата храна, а нормализирайки обмяната на веществата, способства за загуба на излишните килограми. Протеаза от състава му е фермент за смилане на протеините, липаза смила мазнините, амилаза - въглехидратите. След поглъщане храната попада в стомаха, където под въздействие на стомашния сок, съдържащ солна киселина, ферменти липаза, пепсин, ренин, тя се подлага на по-нататъшно разграждане. Много често поради недостиг на храносмилателни ензими относително голямо количество от нея остава полупреработена.

След това храната постепенно се придвижва до дванадесетопръстника, където в условията на алкална среда се подлага на действието на ферментите от панкреаса (трепсин, химотрипсин, еластаза, карбоксипептидаза, амилаза, липаза) и жлъчката. Голяма част от продуктите от ферментативното преработване се всмуква в тънкото черво, а останалата част попада в дебелото. Именно тук произтича значително абсорбиране на вода и полутечното съдържание на червата постепенно се превръща в по-плътно.

Дъвчащи Ензими ChewyZymes на супер цена действа срещу вируси и алергии, помага при запек и диария.

В този процес също съществена роля играе Дъвчащи Ензими ChewyZymes. В резултат на храносмилането въглехидратите се разпадат до монозахариди (основно глюкоза), протеините - до аминокиселини, липидите и мазнините - до мастни киселини. Продуктите от трансформацията се всмукват през чревните стени в кръвоносната система и се транспортират до тъканите на организма, където участват във вътреклетъчния метаболизъм.

Заради нарушаване на храносмилателните процеси е възможно възникване на заболявания на стомашно-чревния тракт, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур. Първите признаци на дефицит на ензими са киселини в стомаха, метеоризъм, оригване, след което се появяват главоболие, чревни колики, диария, запек, инфекции в стомашно-чревния тракт. Тези състояния са индикатор за това, че организмът не може активно да смила поетата храна.

Постепенното износване на панкреаса и другите храносмилателни органи води до различни болести на ендокринната система, понижаване на имунитета, заболявания на опорно-двигателния апарат. Все по-голям е процентът на хората, страдащи от наднормено тегло поради поемане на храна с голямо количество мазнини и захар и ниско съдържание на влакна и ензими. Излишъкът от „бързи“ въглехидрати и мазнини води до много болести и съкращава продължителността на живот.

Един от основните начини за нормализиране на теглото е именно компенсацията на дефицита на ферменти. Липаза например разгражда мазнините при храносмилане, отговаря за разпределянето и съхраняването им и изгаря техния излишък. Научно е доказано, че атеросклерозата, повишеното кръвно налягане и високото ниво на холестерол също са свързани с недостиг на липаза. Без присъствието на този ензим мазнините не се разпадат, а се отлагат в различни части на тялото. Аналогична е ситуацията и с въглехидратите.

ChewyZymes е хранителна добавка от Now Foods, която е особено полезна за хора, които често страдат от различни вирусни инфекции и е просто необходима в периодите на пролетна и есенна авитаминоза. Недостигът на веществата в детския организъм провокира забавяне на неговото физическо и нервно-психическо развитие, нарушаване на обменните процеси и възникване на вторични заболявания. Липсата на едни или други ензими може да бъде резултат от прекарани инфекции, дефицит на витамини, микроелементи и протеини в храната на детето, както и неблагоприятна екологична обстановка. Най-чести симптоми при това състояние са течни изпражнения, подуване и болки в стомаха, периодично повръщане, понижена физическа активност, спад в апетита, забавяне на растежа. 

Още ползи при прием на ChewyZymes:

 • Източник на сила и енергия
 • Подобрява обмяната на веществата
 • Помага за изгаряне на излишните мазнини
 • Активира действието на витамините и минералите
 • Срещу чревни колики
 • Дъвчащи Ензими ChewyZymes 90 дъвчащи дражета от Now Foods на супер цена действа при запек и диария

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 дражета дневно. За деца над 4 години - по 1 драже дневно. 

Дозировка: 2 дражета

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 дражета)Стойност%ПДД

Общо въглехидрати

   Захари

1 гр

<1 гр

<1%

**

BioCore Kids® Вегетариански ензими144 мг**
Амилаза (от Аспергилус оризае)3500 DU**
Протеаза (от Аспергилус оризае)21000 HUT**
Протеаза (от Аспергилус оризае)4000 PC**
Лактаза (от Аспергилус оризае)1000 ALU**
Глюкоамилаза (от Аспергилус нигер)5 AGU**
Протеаза (от Аспергилус нигер)50 SAPU**
Инвертаза (от Saccharomyces cerevisiae)400 SU**
Липаза (от Кандида ругоза, Аспергилус нигер и Ризопус оризае)500 FIP**
Малт диастаза (от Ечемик)1500 DP†**
Протеаза (от Аспергилус оризае)2 AP**

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: фруктоза, оризов малтодекстрин, естествени овкусители, лимонена киселина, магнезиев стеарат (растителен произход), цвекло на прах.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви лекарства!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Папая Ензим (Papaya Enzyme) 90 дъвчащи таблетки на Biovea. Всяка таблетка Папая Ензим на Biovea съдържа 500 мг Папаин, което е около 10 пъти пове..
41.14 лв.
Без данък:41.14 лв.
Купи
Супер Храносмилателни Ензими 90/180 таблетки | Now Foods Разграждат мазнините, въглехидратите и протеините Подпомагат усвояването на храната Подобрява..
42.40 лв.
Без данък:42.40 лв.
Купи
Супер Храносмилателни Ензими 180 таблетки | Now Foods Разграждат мазнините, въглехидратите и протеините Подпомагат усвояването на храната Подобрява фу..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Купи
Позвънете