Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

S.O.D. 20 мг 60 капсули Топ Цена | Jarrow Formulas

S.O.D. 20 мг 60 капсули Топ Цена | Jarrow Formulas
S.O.D. 20 мг 60 капсули Топ Цена | Jarrow Formulas
S.O.D. 20 мг 60 капсули Топ Цена | Jarrow Formulas
S.O.D. 20 мг 60 капсули Топ Цена | Jarrow Formulas
S.O.D. 20 мг 60 капсули Топ Цена | Jarrow Formulas
Глисодин Супер оксид дисмутаза на супер цена от Jarrow Formulas действа като антиоксидантен катализатор. S.O.D. 20 мг 60 таблетки неутрализират супероксидния радикал и изграждат по-силна система.Научете повече
67.00 лв.
Без данък: 67.00 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Jarrow Formulas
 • Модел: SuperOxide Dismutase (SOD) 20 mg 60 Veggie Capsules
 • SKU: JRW-20213

S.O.D. 20 мг 60 капсули | Jarrow Formulas | Топ цена

 • Антиоксидантен катализатор
 • Вегетарианска формула, която съдържа екстракт от пшеница
 • Базиран на естествени необработени храни
 • Гарантирано качество съгласно GMP (сертификат за добри производствени практики)
 • Неутрализира супероксидния радикал
 • Помага за изграждането на силна система, която да защити Вашите клетки и тъкани от свободните радикали и тяхното дегенериращо действие
 • Подпомага за намалянето на антиоксидантния стрес и уврежданията на Вашата ДНК
 • ​Хранителна добавка S.O.D. 20 мг 60 вегетариански капсули на Jarrow Formulas е на супер цена

СОД на супер цена е антиоксидантен катализатор

S.O.D. 20 мг 60 капсули на Jarrow Formulas е ключов клетъчен антиоксидант, който е средство за неутрализиране на мощния супероксид радикал, по този начин представлява важна система, която защитава клетките и тъканите срещу дегенерация от свободните радикали.S.O.D. 20 мг 60 капсули на изгодна цена е доказан продукт в клинични и неклинични проучвания, има способността да модулира активността на SOD, а също така и да влияе върху другите два основни клетъчни антиоксидантa, глутатион и каталаза. Едно клинично проучване демонстрира способността на S.O.D. 20 мг на изгодна цена да защитава срещу увреждане на ДНК и стрес, предизвикващ оксидация.

Какво е S.O.D. 20 мг?

S.O.D. 20 мг е екстракт от пъпеш, богат на вещество наречено супероксид дисмутаза (СОД). Това е единствената доказана ефективна форма на орално приемане на СОД. При нормални обстоятелства на функциониране на метаболизма се образуват така наречените свободни радикали. Те имат пагубно действие - разрушават клетъчните мембрани, молекулите на ДНК и други. Тялото ни се нуждае от антиоксидантни механизми или антиоксидантни защитни механизми, за да се пази от свободните радикали. Тези защитни механизми са локализирани в тъканите и в клетките, където се образуват свободните радикали.

СОД капсули от Jarrow Formulas е мощен антиоксидант и действа още на зародишно ниво на свободните радикали. Той е една от основните връзки в защитните механизми на организма срещу свободните радикали.

Как действа S.O.D. капсули?

Супероксид Дисмутаза е ключов клетъчен антиоксидантS.O.D. 20 мг е ключов клетъчен антиоксидант и действа като силен инструмент в неутрализирането на изключително устойчивия супероксиден радикал. Този процес подпомага изграждането на силна система за защита на клетките и тъканите срещу дегенириращото влияение на свободните радикали.

S.O.D. на капсули от Jarrow Formulas на супер цена е хранителна добавка, която е лесна за усвояване. Можете да сте сигурни, че съставките му ще изпълняват своето предназначение, без да бъдат изложени на риск от разграждане в стомаха или стомашно-чревния Ви тракт. С помощта на ключовия антиоксидант, който действа на клетъчно ниво, получавате възможност за неутрализация на супероксидния радикал, за когото учените твърдят, че е много устойчив. S.O.D. е един от малкото продукти на пазара, който е тестван в множество клинични и неклинични изследвания, и действието и ефективността му като силен антиоксидант е напълно потвърдено. Други клинични изследвания доказват благоприятния му ефект върху минимизиране на антиоксидантния стрес и увреждането на ДНК.

Защо да приемаме S.O.D.?

Когато става дума за ефикасно средство за борба със свободните радикали, опитайте S.O.D. 20 мг на капсули. Т. нар. свободни радикали могат да бъдат изключително опасни за Вашето здраве. Учените считат, че те се образуват след протичането на определени метаболитни процеси. Вероятността да нанесат големи щети на здравето Ви нараства още повече, ако страдате от хронично заболяване. S.O.D. 20 мг на добра цена от Jarrow Formulas може да Ви помогне да се спасите от тези нездравословни последици.

Препоръчителен прием: Приемайте 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност:%ПДД

SOD B Extramel®

   Супероксид дисмутаза (концентрат от плод на пъпеш)

20 мг

280 IU

**

**

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хидрогенирано палмово масло, силициев диоксид и магнезиев стеарат (растителен източник). Капсулата се състои от хидроксипропилметилцелулоза.

Не съдържа пшеница, глутен, млечни продукти, соя, яйце, риба, миди, фъстъци, дървесни ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от някакво заболяване, бременна сте, кърмите, правите опити да заченете или сте на възраст под 18 години, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба на този продукт!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Neoxid 30 таблетки | NeoPharm Висококачествен продукт с натурални съставки Предпазва от нарушения, причинени от свободните радикали Богат на витамини ..
16.35 лв.
Без данък:16.35 лв.
SOD Booster 30 вегетариански капсули | Life Extension Насърчава производството на SOD (супероксид дисмутаза) Подтиква здравословното дълголетие и клет..
86.52 лв.
Без данък:86.52 лв.
Купи
Позвънете