Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffeine (Кофеин) 50 мг капсули Цена I Naturalico

Caffeine (Кофеин) 50 мг капсули Цена I Naturalico
Caffeine (Кофеин) 50 мг капсули Цена I Naturalico
xxx
Caffeine (Кофеин) 50 мг капсули Цена I Naturalico
Caffeine (Кофеин) 50 мг капсули Цена I Naturalico
Caffeine (Кофеин) 50 мг капсули Цена I Naturalico
Pure Caffeine 60 капсули от Naturalico на добра цена повишава работоспособността и увеличава силите. Кофеин подобрява настроението, способства за натрупване на мускулна маса, помага при главоболие, сънливост, хронична умора.Научете повече
26.00 лв.
Без данък: 26.00 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Naturalico
 • Модел: Pure Caffeine 60 caps
 • SKU: NTR-22773
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Pure Caffeine 60 капсули I Naturalico

 • Повишава работоспособността
 • Увеличава силите
 • Способства за бързо натрупване на мускулна маса
 • Подобрява настроението
 • Против главоболие
 • Отстранява сънливост
 • Стимулира умствената дейност
 • Подобрява сърдечната функция
 • Кофеин 60 капсули е на невероятна цена от Naturalico 

Pure Caffeine от Naturalico подобрява настроението, стимулира умствената дейност и помага при главоболие.

Какво знаем за Кофеин?

Кофеин е алкалоид от групата на пурините. В природата се съдържа в листата на чая, в частите на кафееното дърво, дървото какао, в гуарана, кола и някои други растения. Растенията изработват кофеин, за да се защитават от вредните насекоми-паразити, хранещи се с тях. Чистият Кофеин представлява безцветни, горчиви на вкус кристали. Човек употребява натурален Кофеин в състава на напитки. В една чаша натурално кафе се съдържат от 100 до 200 мг Кофеин, а в чаша чай-от 30 до 70 мг.

Като хранителна добавка Pure Caffeine 60 капсули от Naturalico на изгодна цена стимулира изработката на адреналин. Той мобилизира мастните запаси в организма, способствайки за трансформиране на мазнините в енергия и съхранява в неприкосновен вид запасите от гликоген. При силови тренировки продуктът мобилизира калция, който увеличава силата на мускулите, но не и тяхната маса. Кофеин помага за отслабване, тъй като оказва стимулиращо въздействие върху нервната система, а следователно, и върху метаболизма. 

Как действа Кофеин на капсули?

Кофеин 60 капсули на Naturalico е способен да предизвика незначително повишаване на кръвното налягане, но не влияе по никакъв начин на развитието на хипертонична болест. Употребата му фактически тренира сърдечно-съдовата система, приучава я към колебанията на кръвното налягане, като по този начин защитава от преждевременни инсулти. Pure Caffeine притежава и антиканцерогенни свойства. Освен това действа възбуждащо на централната нервна система, като е един от най-добрите антидепресанти. Полезен е за стимулиране на умствената дейност, повишава стресоустойчивостта, помага за по-добра адаптация към външните фактори, причиняващи стресови и депресивни състояния. Pure Caffeine може да бъде много добър съюзник в борбата с излишното тегло. Той повишава съдържанието на свободни мастни киселини в кръвта, задължавайки организма да използва в качеството на гориво подкожната мазнина. Професионалните спортисти могат да използват свойствата на продукта за постигане на по-добри резултати. Pure Caffeine капсули на топ цена увеличава аеробната мощ, повишава функционалността на мускулите, тъй като способства за по-интензивното им съкращаване. Преди съкращаване мускулите отделят йони на калция, а продуктът способства за по-доброто проникване на съединението. По аналогичен начин действа Кофеин и върху диафрагмата. Стимулацията на спортистите с негова помощ им дава по-добро дишане при аеробни натоварвания. Препоръчителна е употребата му, когато не се подобряват резултатите вследствие на усилено натоварване-така наречения ефект плато.

Кофеин на специална цена стимулира нервната система, подобрява сърдечната функция и повишава сексуалната активност.

Pure Caffeine помага за неговото преодоляване и за по-нататъшно подобряване на резултатите. Отличен стимулант за интимния живот. Приемът му подобрява мъжката потентност и сперматогенезата, а също така удължава сексуалната активност. Тези негови деликатни свойства са свързани със стимулирането на нервната система, обострянето на чувствата и стимулирането на желанието. Кофеин усилва и регулира процесите на възбуждане в кората на главния мозък, усилва положителните условни рефлекси и повишава двигателната активност. Стимулиращото му действие води до повишаване на умствената и физическата работоспособност, намаляване на умората и сънливостта. Pure Caffeine отслабва действието на приспивателните и наркотичните средства, повишава рефлекторната възбудимост на гръбначния мозък, възбужда дихателния и двигателния центрове. По негово влияние се усилва сърдечната дейност, съкращенията на миокарда стават по-интензивни и се учестяват. При колапсни и шокови състояния кофеинът повишава артериалното налягане, а при нормално артериално налягане не води до съществени изменения. Това се дължи на факта, че едновременно с възбуждането на двигателния център и сърцето под влияние на продукта се разширяват кръвоносните съдове на скелетните мускули и на други области на тялото (мозък, сърце, бъбреци), докато органите в коремната кухина (освен бъбреците) се свиват. Под влияние на Pure Caffeine произтича стимулация на секреторната функция на стомаха. Кофеин се прилага при инфекциозни заболявания, съпроводени от потискане на функциите на сърдечната и централната нервна система, при отравяния с наркотици и други отрови. Използва се и като пикочо-гонно средство. 

Още ползи при прием на Pure Caffeine:

 • Подобрява двигателната активност
 • Снема умората
 • Повишава артериалното налягане
 • Активира клетъчната обмяна
 • Ускорява метаболизма
 • Стимулира кръвообръщението
 • Кофеин 60 капсули от Naturalico на топ цена има тонизиращо действие
 • Стимулира централната нервна система
 • Подходящо средство за регулиране на телесното тегло
 • Има диуретично действие 

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно. 
Дозировка: 2 капсули 
Дози в опаковка: 30

СъставСтойност%ПДД

Кофеин

(от кафени зърна)

100 мг**

 

 

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: растителна целулоза (капсула), микро-кристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Кофеин (High Caffeine) 200 мг 100 таблетки | Natrol Повишава спортните постижения За повече сила и енергия Изгаря излишните мазнини Има диуретично сво..
26.49 лв.
Без данък:26.49 лв.
Купи
10/Ten Caffeine 100 мг 40 капсули | Cvetita Herbal Помага за намаляване на сънливостта и умората Подпомага изгарянето на мазнини Увеличава енергийните..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Купи
Позвънете