Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Пробиотик Макс 30 таблетки То Цена I Cvetita Herbal

Пробиотик Макс 30 таблетки То Цена I Cvetita Herbal
Пробиотик Макс 30 таблетки То Цена I Cvetita Herbal
Не се преглага
Пробиотик Макс 30 таблетки То Цена I Cvetita Herbal
Пробиотик Макс 30 таблетки То Цена I Cvetita Herbal
Пробиотик Макс 30 таблетки То Цена I Cvetita Herbal
Проби Макс 30 таблетки от Cvetita Herbal на изключителна цена укрепва имунитета. Пробиотик Макс възстановява чревната микро-флора, действа при стомашно-чревни проблеми, диария, запек, дисбактериоза, гастрит, колит.Научете повече
49.00 лв.
Без данък: 49.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: Cvetita Herbal
 • Модел: Проби Макс 30 таблетки Cvetita Herbal
 • SKU: CVH-19487
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Проби Макс 30 таблетки I Cvetita Herbal

 • Подобрява храносмилателната функция
 • Укрепва имунитета
 • Против стомашно-чревни заболявания
 • Възстановява чревната микро-флора
 • Препоръчителен съвместно с прием на антибиотици
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Влияе благоприятно при депресия
 • Подобрява сърдечната функция
 • Пробиотик Макс 30 таблетки е на специална цена от Cvetita Herbal 

Проби Макс от Cvetita Herbal извежда токсините и вредните вещества и понижава нивото на холестерол в кръвта.

Какво знаем за Пробиотиците?

Пробиотиците са полезни микроорганизми, които се делят на лактобактерии и бифидобактерии. Те представляват нормалната човешка микро-флора, която се наблюдава основно в червата.

Като хранителна добавка Проби Макс 30 таблетки от Cvetita Herbal на страхотна цена изработва антитела за защита на организма и стимулация на имунен отговор на възбудителя. Той препятства прикрепването на патогенни микроорганизми към чревните стени, а също така потиска техния растеж. Освен това укрепва лигавицата на червата, която се явява бариера за инфекциите, блокира синтеза на токсични съединения на патогенната флора и способства за тяхната деструкция. Продуктът е източник на витамини от група В, отговарящи за множество процеси, в частност, за здравето на кожните покривки, поддръжка на нервната система и предотвратяване на развитие на анемия

Как действа Пробиотик Макс на таблетки?

Пробиотик Макс 30 таблетки на Cvetita Herbal препятства размножаването на патогенните вещества, тяхното захващане от ентероцитите и проникване през чревните стени. Действието му се заключава във формирането на защитна обвивка на лигавицата, вследствие на което патогенните бактерии не могат да се прикрепят към стената, като по този начин се предотвратява развитието на дисбактериоза. Проби Макс участва в храносмилането, биосинтеза и усвояването на белтъчни вещества и обезпечава висока съпротивляемост срещу заболявания. Работоспособността на организма зависи от видовия състав на микро-флората. Абсорбирайки се в кръвта, продуктът участва в обмяната на въглехидрати и енергия. Той усилва перисталтиката и секреторната функция на червата, като обезпечава пълноценното смилане на храната и усвояването на калций и желязо. Пробиотик Макс на Cvetita Herbal на уникална цена нормализира бактериалното съотношение и способства за бързо извеждане на токсините, което е важен фактор при отслабването. При употребата му не се изработва голямо количество инсулин за понижаване на нивото на захар и мазнината постепенно започва да се разгражда. Продуктът играе много важна роля за имунитета, тъй като влизащите в състава му лакто- и бифидобактерии взаимодействат с лимфоидните плаки на червата и стимулират изразения имунен отговор на организма на внедряването на инфекции. Благодарение на активирането на процеса на размножаване на имунни клетки, които обезпечават разпознаването на инфекциите от антителата, произтича укрепване на защитата от въздействие на патогенни фактори.

Пробиотик Макс на супер цена предотвратява дисбактериоза и затлъстяване на черния дроб.

Проби Макс таблетки намалява боледуването от грип и ОРВИ, помага за по-бързо справяне и намаляване на симптомите на интоксикация. Той е полезен за състоянието на кожата, зъбите и устната кухина и предотвратява възпаления. Основната храна на съвременния човек са въглехидратите. За тяхното пълноценно разграждане е нужна полезна микро-флора. Ако балансът на чревната микро-флора е нарушен, неразградените въглехидрати попадат в правото черво и стават жертва на патогенните бактерии, коти ги поглъщат и отделят различни газове, като метан, водород, въглероден диоксид и различни токсини, които предизвикват повишено газообразуване и провокират появата на болезнени колики. Пробиотик Макс помага при сериозни заболявания, вследствие на действието на токсините върху правото черво и действа против онкологични проблеми. Той е ефективен срещу затлъстяване на черния дроб, което е свързано с излишното количество мазнини в него. Това се случва заради употреба на мазни храни, особености на кръвообращението и нарушен микро-флора. Проби Макс помага при синдром на раздразненото черво, който се изразява в метеоризъм, запек, диария или спазми и е ефективен за редукция на телесното тегло. Той действа при чести болки в гърлото, алергии, астма и други респираторни разстройства. От здравето на червата зависи и мозъчната активност. Пробиотик Макс таблетки на Cvetita Herbal регулира някои неврологични функции, благодарение на което съхранява яснотата на ума и предотвратява проблеми с паметта и развитие на Алцхаймер и деменция. 

Още ползи при прием на Проби Макс:

 • Помага при синдром на раздразненото дебело черво
 • Срещу респираторни заболявания
 • Благоприятства при възпаления
 • Препоръчва се за профилактика на дисбактериоза
 • Намалява процесите на гниене в червата
 • Помага при атеросклероза
 • Срещу чревни колики
 • Пробиотик Макс 30 таблетки от Cvetita Herbal на топ цена намаляват стомашно подуване
 • Използва се за нормализиране на артериалното налягане
 • Помага при запек и диария
 • Полезен при гастрит, колит
 • При гадене, повръщане
 • Намалява проявите на алергия 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно, за предпочитане на гладно.
Дозировка: 1 таблетка 
Дози в опаковка: 30

Състав в 1 таблетка: 5x10пробиотични култури (Лактобацилус ацидофилус, Стрептококус термофилус, Лактобацилус булгарикус, Бифидобактериум спп, Лактобацилус лактис, Лактобацилус касеи).
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Проби Макс 30 капсули | Cvetita Herbal Подобрява храносмилателната функция Укрепва имунитета Против стомашно-чревни заболявания Възстановява чревна..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Купи
Позвънете