Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Жен шен - Panax Ginseng 250мг 60 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements

Жен шен - Panax Ginseng 250мг 60 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements
Жен шен - Panax Ginseng 250мг 60 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements
xxx
Жен шен - Panax Ginseng 250мг 60 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements
Жен шен - Panax Ginseng 250мг 60 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements
Жен шен - Panax Ginseng 250мг 60 таблетки Цена Bioproduct Nutritional Supplements
Жен шен Panax Ginseng на таблетки Bioproduct Nutritional Supplements на топ цена укрепва имунната система и пречиства кръвта от токсини, намалява умората и стимулира половата активност.Научете повече
21.00 лв.
Без данък: 21.00 лв.

Жен шен - Panax Ginseng 250мг 60 таблетки | Bioproduct Nutritional Supplements

  • Биостимулиращо средство
  • Укрепва имунната система
  • Пречиства кръвта от токсини
  • Нормализира нивото на холестерола
  • Премахва умората
  • Възпира процесите на стареене
  • Стимулира половата активност

Какво представлява Жен шен - Panax Ginseng?

Жен шен - Panax Ginseng се извлича от тревистото растение от сем. Аралиеви. Това е най-известният вид от рода и се е използвал в Китай още в древността като средство лекуващо много проблеми и също така като афродизиак. Жен-шенът повишава имунната дейност със своето антиоксидантно действие, което го прави добър при хронични заболявания, които нарушават имунната система.
Жен шен на таблетки на супер цена помагат на организма да се възстанови след тежко боледуване. Друго важно свойство на Panax Ginseng е да пречиства кръвта от токсини и да балансира холестерола. Продуктът разработен от Bioproduct Nutritional Supplements може да елиминира физическа и умствена умора, и да ви направи по-работоспособни. Възпрепятства преждевременно процесите на стареене и стимулира половата активност.

Как действа Жен шен - Panax Ginseng  на таблетки?

Жен шен има изключителни свойства да подобрява настроението, да предпазва от депресивни състояния и лошо самочувствие. Освен това действа и много благоприятно като дава енергия и жизненост на организма. Енергията е от особена важност, за да се обезпечат нуждите на организма при психически и физически натоварвания. Panax Ginseng  (Жен-шен) има още антиоксидантно действие и увеличава защитните сили на организма. Като много добър стимулант и регенератор има и тонизираща функция. Със своето биостимулиращо действие жен-шена може да засилва имунната система, и това помага на организма да се възстанови по-бързо след тежко боледуване. Спомага за почистване на кръвта от токсини, нормализира нивото на холестерола. Както вече споменхаме Panax Ginseng премахва физическата и умствена умора, и ви дава възможност за по-добра работоспособност. Възпира процесите на стареене и стимулира половата активност.
Жен-шен - Panax Ginseng е продукт, който може да бъде полезен при болестта на Алцхаймер, хроничната умора, настинките и грипа, диабета, безплодието у мъжете, което води до сексуални проблеми, както и при многобройните инфекции и атеросклероза. Жен-шен - Panax Ginseng от Bioproduct Nutritional Supplements  на изгодна цена се ползва с голям успех сред спортуващите, защото спомага за увеличаването на силата и издръжливостта.

Препоръчителен прием: Взимайте до 2 таблетки дневно.

Дози в опаковка: 30 бр.

СъставСтойност%ПДД
Panax Ginseng extract 7%250мг 

Други съставки: аерозил, магнезиев стеарат.

Начин на съхранение: Да се съхранява при стайна температура на място не достъпно за малки деца.
ВАЖНО: Този продукт не е лекарствено средство и заместител на разнообразно хранене.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Сибирски Жен Шен Макс 100 мл | Cvetita Herbal Подсилва организма Възстановява енергията Може да се справи със стреса Помага при настинки Сибирски Жен ..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Купи
Женшен (Panax Ginseng) 100 мл капки | Physalis Поддържа психическата и физическата издръжливост Помага при умора 100% чист и натурален проду..
21.39 лв.
Без данък:21.39 лв.
Купи
Panax Ginseng 120 таблетки | KFD Nutrition Поддържа познавателните процеси, включително добрата памет Стимулира естествените механизми на имунитета На..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Купи
Позвънете