Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Nespresso Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули NSP-01527

NSP-01527 - Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули в категория .
Не се произвежда
Nespresso Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули NSP-01527
Купете Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули/NSP-01527 на супер цена . Бърза доставка в раздел .Научете повече
12.90 лв.
Без данък: 12.90 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Nespresso
  • Модел: Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули
  • SKU: NSP-01527

Nespresso Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули NSP-01527

Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули

Какво знаем за Неспрессо?

Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неправителствени организации, учени, консултанти, технически специалисти и бизнес партньори, за да гарантира неизменно високото качество на продуктите от зърната до чашката кафе. От 2003 година Nespresso си сътрудничи с неправителствената организация Rainforest Alliance с цел развитие на „Nespresso AAA Sustainable Quality™”. Тази програма е предназначена за поддържането на високото качество на отглежданото кафе, като се грижи за околната среда и предлага изгодни условия за фермерите.

Nespresso Indriya from India 10 бр. Кафе капсули на уникална цена е смес от Арабика и Робуста с наситен вкус и страхотен аромат

Експертите на Неспрессо подбират само качествените кафени зърна, за да може да се удовлетворят предпочитанията и на най-прецизните ценители на кафе. Само 1-2% от световното производство отговаря на високите стандарти за качество, установени от Nespresso.

Какво е Кафе Nespresso Indriya от Индия?

Наситено и ароматно!

Арабиката и Робустата, които влизат в състава на тази смес, растат в южната част на Индия, в сенките на дърветата, които също така служат за защита на отглежданите ароматни култури. Робустата от високопланинските плантации притежава плътен вкус и лека горчивина. За бленда Indriya from India от Nespresso на супер цена 10 бр. Кафе капсули се използват кафени зърна с най-високо качество, преминали през строг подбор.

Произход:

Кафените зърна са отгледани в дървесните сенки на Южна Индия и са преминали през прецизно подбиране, за да се отберат най-качествените зърна за приготвянето на тази кафена смес.

Изпичане:

Лекото изпичане на Арабиката позволява да се съхранят дори най-неуловимите аромати. От друга страна, интензивността и вкусът придават интензитет на Робустата. Много ситното мелене също способства за формирането на плътност и усилва аромата.

Ароматен профил:

Нотки на какао и тревни нотки съчетани с пикантен аромат на карамфили, червен пипер и индийско орехче.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Nespresso Arpeggio 10 бр Кафе на капсули - наслада за всички сетива Капсулите Arpeggio Nespresso 10 бр. предлагат уникално кафе изживяване благодарени..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе на капсули Силният и деликатен вкус на Nespresso Arpeggio Decaffeinato ще задоволи и най-изисканите любите..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Cape Town Envivo Lungo 10 бр. Кафе на капсули НашитеКафе капсули Nespresso Cape Town Envivo Lungo 10 бр.са създадени, за да ви предложат най..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
## Кафе Неспресо 10 бр Представяме ви **Nespresso Capriccio** - изискано кафе, съчетаващо южноамериканска арабика с лека нотка на робуста. Богатият ар..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Caramel Creme Brulee 10 бр Кафе на капсули - Изискан аромат и луксозен вкус Кафе на капсули Nespresso Caramel Creme Brulee 10 бр. Подбраните..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Cocoa Truffle 10 бр. Кафе на капсули Nespresso Cocoa Truffle са рафинирани кафе капсули, които предлагат уникален аромат и вкус, съчетани с ..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Позвънете
Добавен на | Последно обновен на