Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Nespresso Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули NSP-01511

NSP-01511 - Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули в категория .
Не се произвежда
Nespresso Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули NSP-01511
Купете Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули/NSP-01511 на супер цена . Бърза доставка в раздел .Научете повече
12.99 лв.
Без данък: 12.99 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Nespresso
  • Модел: Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули
  • SKU: NSP-01511

Nespresso Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули NSP-01511

Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули

Какво знаем за Неспрессо?

Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неправителствени организации, учени, консултанти, технически специалисти и бизнес партньори, за да гарантира неизменно високото качество на продуктите от зърната до чашката кафе. От 2003 година Nespresso си сътрудничи с неправителствената организация Rainforest Alliance с цел развитие на „Nespresso AAA Sustainable Quality™”. Тази програма е предназначена за поддържането на високото качество на отглежданото кафе, като се грижи за околната среда и предлага изгодни условия за фермерите. Експертите на Неспрессо подбират само качествените кафени зърна, за да може да се удовлетворят предпочитанията и на най-прецизните ценители на кафе. Само 1-2% от световното производство отговаря на високите стандарти за качество, установени от Nespresso.

Nespresso Bukeela ka Ethiopia 10 бр. Кафе капсули на специална цена е с невероятен вкус на дървесни нюанси и страхотен ароматКакво е Кафе Nespresso Bukeela ka Ethiopia?

Цветно и приятно!

Bukeela ka Ethiopia е съчетание от два уникални сорта Арабика от Етиопия – родината на кафето. Освежаващият и цветен Pure Origin Lungo се разкрива от мускусните и дървесните нотки.

От къде произхожда?

Bukeela от Етиопия се състои от 100% етиопска Арабика. По-голямата част на бленда е Арабика „Sidamo” от югозападната част на страната, която се събира ръчно. За обработката се използва влажен метод и натурален метод за изсушаване. Втората част е „Мока-Boji”, създадена изключително и само за Nespresso. Тя се бере ръчно и се обработва по сух метод, придавайки дълбок и див, пикантен вкус, характерен за западните региони на Етиопия.

Изпичането на Bukeela ka Ethiopia:

Пече се разделно, светлото печене е за Sidamo, като придава характерните цветни нотки, а по-тъмното изпичане е за Moka Boji, за създаването на характера на сместа, аромат с диви мускусни и дървесни нюанси.

Ароматен профил:

Сместа Bukeela ka Ethiopia от Nespresso на супер цена е с дълготрайно приготвяне. Това е особеност на етиопските сортове кафе, които се нуждаят от продължителна екстракция, за да разкрият всичките си аромати с уникални цветни и пикантни нотки, подчертаващи една деликатна горчивина.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Nespresso Arpeggio 10 бр Кафе на капсули - наслада за всички сетива Капсулите Arpeggio Nespresso 10 бр. предлагат уникално кафе изживяване благодарени..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе на капсули Силният и деликатен вкус на Nespresso Arpeggio Decaffeinato ще задоволи и най-изисканите любите..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Cape Town Envivo Lungo 10 бр. Кафе на капсули НашитеКафе капсули Nespresso Cape Town Envivo Lungo 10 бр.са създадени, за да ви предложат най..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
## Кафе Неспресо 10 бр Представяме ви **Nespresso Capriccio** - изискано кафе, съчетаващо южноамериканска арабика с лека нотка на робуста. Богатият ар..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Caramel Creme Brulee 10 бр Кафе на капсули - Изискан аромат и луксозен вкус Кафе на капсули Nespresso Caramel Creme Brulee 10 бр. Подбраните..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Nespresso Cocoa Truffle 10 бр. Кафе на капсули Nespresso Cocoa Truffle са рафинирани кафе капсули, които предлагат уникален аромат и вкус, съчетани с ..
14.19 лв.
Без данък:14.19 лв.
Купи
Позвънете
Добавен на | Последно обновен на