Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Монаколин К 600 мг 30 таблетки Топ Цена | Green Health

Монаколин К 600 мг 30 таблетки Топ Цена | Green Health
Не се преглага
Монаколин К 600 мг 30 таблетки Топ Цена | Green Health
Монаколин К 600 мг 30 таблетки от Green Health на отлична цена понижава нивото на холестерол в кръвта, действа срещу атеросклероза, поддържа здравето на далака, укрепва имунитета, подобрява кръвообращениетоНаучете повече
10.00 лв.
Без данък: 10.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: Green Health
 • Модел: Монаколин К 600 мг 30 таблетки Green Health

Монаколин К 600 мг 30 таблетки | Green Health

 • Подобрява храносмилането
 • Против атеросклероза
 • Проявява антиканцерогенни свойства
 • Укрепва имунната защита
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Предотвратява сърдечно-съдови болести
 • Монаколин К 600 мг 30 таблетки е на супер цена от Green Health

Монаколин К от Green Health намалява вероятността от възникване на атеросклероза и нормализира захарта в кръвта.

Какво знаем за Монаколин К?

Червен ориз се отглежда в Тайланд, южна Индия, на острова Шри-Ланка, в Италия, Франция. Монаколин К е природен статин, страничен продукт, отделян при ферментацията на червения ориз с помощта на гъбичката Monascus purpureus.

Като хранителна добавка Монаколин К 600 мг 30 таблетки от Green Health на страхотна цена има противораково действие, поради способността си да блокира излишния синтез на мевалонова киселина, която не само участва в обмяната на холестерол, но и способства за развитието на някои видове тумор. Той намалява вероятността от възникване на атеросклероза и нормализира захарта в кръвта.

Как действа Монаколин К на таблетки?

Монаколин К 600 мг 30 таблетки на Green Health подобрява състоянието на кожата, избавяйки от пигментни петна и бръчки, а също така повишава еластичността. Той влияе положително върху състоянието на зъбите, укрепва косата и ноктите, намалява риска от развитие на онкологични болести, като предотвратява рак на млечната жлеза и червата. Способства за съхраняване на жизнената енергия и е отличен помощник в борбата за дълголетие, отразява се благоприятно върху работата на стомашно-чревния тракт, подобрявайки перисталтиката на червата и усвояването на ценни вещества.

Монаколин К на добра цена влияе положително върху състоянието на зъбите, укрепва косата и ноктите, намалява риска от развитие на онкологични болести.

Помага за съхраняване на здравето на сърцето и съдовете, пречиства кръвта и целия организъм от токсини, шлаки и отрови. Монаколин К на супер цена успокоява нервната система и може да помогне в борбата с нервно-психични заболявания, влияе положително на имунитета и е добро средство за хората, склонни към промени в кръвното налягане и болести на бъбреците. Той действа срещу главоболие, спасява от мигрена и е препоръчителен при желязо-дефицитна анемия. Регулира работата на ендокринната система, ефективен е при хора, страдащи от захарен диабет, способства за съхраняване на здравето на ставите, избавя от излишните соли, препятства развитие на артрит и остеопороза. Монаколин К 600 мг 30 таблетки на Green Health помага при астма, бори се с безсъние, има общо-укрепващ и противовъзпалителен ефект. Той намалява равнището на холестерол, понижавайки неговия синтез посредством инхибиране на скоростта на стадия, катализиран от фермента 5-хидрокси-3-метилглутарил-коензим A (ХМГ-CoA). При неговата редовна употреба, в организма се понижава концентрацията на свободни радикали. Той не само въздейства прекрасно на имунната система, но и предотвратява вероятността от заболявания на сърдечно-съдовата система.

Още ползи при прием на Монаколин К:

 • Подобрява кръвообращението
 • Поддържа здравето на далака
 • Препоръчва се за профилактика на заболявания на стомашно-чревния тракт
 • Помага при атеросклероза
 • Монаколин К 600 мг 30 таблетки от Green Health на топ цена намалява нивото на захар в кръвта
 • Използва се за нормализиране на артериалното налягане

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.
Дозировка: 1 таблетка
Дози в опаковка: 30

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Състав: Монаскус Пурпуреус-мая от червен ориз.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Monacolin K + Coenzyme Q10 530 мг 30 таблетки | BeHealth Грижи се за сърдечното здраве и ритъм Регулира нивата на триглицеридите в кръвта Предпазва от..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Купи
Neolipidra Forte 240 мг 30 таблетки | NeoPharm Регулира новата на холестерол в кръвта Грижи се за здравето на сърцето Естествено средство, което е под..
16.20 лв.
Без данък:16.20 лв.
Купи
NatAspin Control 30 капсули | Valentis Оптимизира липидния баланс Подобрява кръвоснабдяването на органите Намалява риска от тромбоемболични събития&nb..
25.10 лв.
Без данък:25.10 лв.
Позвънете