Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Bulgaricus Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus

- Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus в категория .
- Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus в категория .
- Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus в категория .
xxx
- Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus в категория .
- Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus в категория .
- Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus в категория .
Bulgaricus Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus
Купете Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus/ на супер цена . Бърза доставка в раздел .Научете повече
19.99 лв.
Без данък: 19.99 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Bulgaricus
 • Модел: Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus

Възможни варианти

Bulgaricus Мелатонин 5 мг 60 капсули Bulgaricus

Мелатонин 5 мг 60 капсули I Bulgaricus

Мелатонин от Bulgaricus има антиоксидантно действие и помага при менопауза

 • Повишава имунната защита на тялото
 • Бори се с проблемите със съня и смяната на часовите пояси
 • Регулира циклите на период на сън и период на бодърстване
 • Има противораково действие
 • Бори се със състоянията на депресия и стрес
 • Подпомага секрецията на други важни хормони
 • Помага в периода на менопаузата
 • Подобрява съня и възстановяването след трениране
 • Има антиоксидантно свойство
 • Мелатонин (Melatonin) 5 мг 60 капсули на топ цена от Bulgaricus спира процеса на стареенето

Какво знаем за Melatonin?

Много хора вече са чували за хормона на съня – Мелатонин. Наричат го също хормона на живота или дълголетието. Учените и до днес изучават свойствата на това вещество, но положителното му въздействие върху организма на човека и неговата необходимост за нормалния живот вече са установени.

Мелатонин се „появява” в човешкия организъм по няколко начина:

 • По естествен начин се продуцира в организма
 • Постъпва заедно с някои хранителни продукти в тялото
 • Може да постъпи в организма чрез лекарствени продукти и биодобавки, като хранителната добавка на Bulgaricus Мелатонин 5 мг 60 капсули, която е на страхотна цена.

Мелатонин на супер цена подобрява качеството на съня и регулира денонощния цикъл

В организма Мелатонин се синтезира от епифизата, неговата главна функция е способността му да ръководи денонощния ритъм на организма на човека. Изследвания от 60-те години на миналия век, доказали, че Мелатонин притежава още редица други свойства – животните с премахната епифиза стареели забележимо по-бързо от нормалните животни, а включването в организма на обикновените животни на екстракти от епифизната жлеза, довело към значително удължаване на техния живот.

Как действа Мелатонин на капсули?

Мелатонин е ключовият координатор на биологичните ритми. В този аспект Melatonin 5 мг 60 капсули поддържа циклите на съня и бодърствуването, денонощните промени на двигателната активност и температурата на тялото. Помага на хората, страдащи от хронични нарушения в циркадния ритъм, да заспиват по лесно – например на хора, които работят нощем. Също така ефективно помага и на тези, които сменят часовите пояси. Действа добре при безсъние и подобрява качеството на съня при тези хора, които привидно спят нощем, но на сутринта все пак се чувстват уморени и „разбити”. Мелатонин 5 мг капсули влияе на секретирането на други хормони и невромедиатори. Основното му влияние е върху ендокринната система, като спира секретирането на гонадотропини. Освен това намалява секрецията на други тропни хормони от предния дял на хипофизата – кортикотропин, тиротропин, соматотропин. Намалява чувствителността на клетките на хипофизата към гонадотропин-освобождаващия фактор и спира неговото секретиране. При проведени експерименти е доказано, че може да повишава съдържанието на гама аминомаслената киселина (ГАМК) и снижава съдържанието на серотонин в средния мозък и хипоталамуса.

Мелатонин от Bulgaricus се бори със стареенето и намалява риска от развитие на ракMelatonin 5 mg 60 capsules от Bulgaricus неутрализира разрушителните последици от окислителните процеси, които са основната причина за остаряването и отпускането на кожата. Най-важната функция е неговата антиоксидантна активност, която се проявява в организма навсякъде, тъй като той прониква във всички органи и тъкани. Механизмът на антиоксидантното действие на този продукт е следното: мелатонин има способността да свързва свободните форми на кислород, включително и тези, образували се при пероксидация на липидите, хидроксилните радикали и екзогенните канцерогени и активира пероксидацията на глутатион – фактор, който защитава организма от свободнорадикалното увреждане. Основната антиоксидантна функция на Мелатонин от 5 мг на капсули е насочена към защитата на ДНК. В по-малка степен защитава и протеините и липидите.

Мелатонин е най-силния от известните ендогени, поглъщащи свободните радикали. Хранителната добавка има и антистресов ефект. Защитава организма от неблагоприятни въздействия и стресове. Сменя отрицателното емоционално състояние, намалява тревожността, която е предизвикана от различни видове стрес и стабилизира дейността на различните системи, с нарушени функции поради стрес. Също така блокира и процесите по производство на кортизол от надбъбречните жлези по време на различни раздразнения и нервозност.

Melatonin от 5 мг капсули подпомага регулирането на функциите на имунната система. Продуктът регулира функциите на тимусната и щитовидната жлеза, като повишава активността на Т-клетките и фагоцитите, което предпазва от редица заболявания и забавя растежа на раковите клетки. Ако в организма попадне някаква инфекция, имунните клетки я неутрализират. Мелатонин стимулира тези имунни клетки, те стават по-активни и повече и това води до по-голямата устойчивост на организма към инфекциозни заболявания.

Мелатонин на изумителна цена осигурява почивка и се грижи за доброто настроение

Мелатонин 60 капсули на изгодна цена има антираков ефект. Съдейства за преустановяване пролиферацията и повишава нивата на апоптоза в туморните клетки, намалява тяхната активност и спира деленето им. При употребата на тази добавка съществено се снижава риска от развитие на рак на гърдата, като въздейства върху естрогеновите рецептори и намалява нивата на естроген. Melatonin 5 мг на 60 капсули намалява депресията, изчезват симптомите на сезонното афектно разстройство, свързано с недостатъчната осветеност в зимния период. Той често работи по-ефективно от много известни антидепресантни, но няма тези странични ефекти, които се проявяват при тежките медикаменти срещу депресията. Този продукт оказва влияние и върху продължителността на живота. Доказано е, че веществото мелатонин може да удължи човешкия живот с 20%. Също така, като хранителна добавка, Мелатонин от 5 мг 60 капсули на Bulgaricus намалява процента на мазнините в организма и може да бъде профилактично средство при затлъстяване. Намалява оксидативния стрес след тренировка, подобрява съня и ускорява възстановяването след упражнения, което е много важно в културизма и другите спортни дисциплини. Продуктът способства и намаляването на симптомите на менопаузата. Това е така, тъй като подобрява работата на щитовидната жлеза и хипофизата.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно 20-тина минути преди сън.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Витамин Б610 мг500%
Калций63 мг6%
Мелатонин5 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Не съдържа пшеница, глутен, мая, соя, млечни продукти, яйца, ракообразни, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете
Добавен на | Последно обновен на