Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Supplement Spot Maximum Beta Glucan 400 mg 60 veggie capsules I Supplement Spot SPS-77595

SPS-77595 - Maximum Beta Glucan 400 mg 60 veggie caps в категория . Maximum Beta Glucan
Не се произвежда
Supplement Spot Maximum Beta Glucan 400 mg 60 veggie capsules I Supplement Spot SPS-77595
Купете Maximum Beta Glucan 400 mg 60 veggie capsules I Supplement Spot/SPS-77595 на супер цена . Бърза доставка в раздел .Научете повече
27.50 лв.
Без данък: 27.50 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Supplement Spot
 • Модел: Maximum Beta Glucan 400 mg 60 veggie caps
 • SKU: SPS-77595
 • ISBN: 617375775954
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2024-05-14 15:19:35

Supplement Spot Maximum Beta Glucan 400 mg 60 veggie caps SPS-77595

Maximum Beta Glucan 400 mg 60 veggie capsules I Supplement Spot

 • Подкрепя здрави имунните функции
 • Подпомага за намаляване на „лошия” холестерол
 • Увеличава клетъчната мобилизация
 • Силно антиканцерогенно действие
 • Maximum Beta Glucan 400 mg 60 вегетариански капсули от Supplement Spot на добра цена помага при алергии

Какво знаем за Maximum Beta Glucan?

Maximum Beta Glucan 400 mg 60 капсули от Supplement Spot има силно антиоксидантно действие.Maximum Beta Glucan е продукт, който повишава естествения имунитет, поддържащ нивата на холестерола в здравословен диапазон. Още от 40-те години на миналия век учени са изследвали многократно хранителните предимства на Бета Глюкан. Това уникално съединение, открито за първи път в гъбите, играе важна роля в имунологията. То е семейство полизахариди мономери на D-глюкоза, свързани чрез бета-гликозидни връзки, различаващи се помежду си по молекулно тегло, плътност и триизмерна структура, разположени в клетъчните стени на гъбите. Биологичната активност на глюканите е многопосочна и зависи от много фактори, предимно от вида и конфигурацията на връзките между съставните захарни остатъци, степента на разклоняване на страничните вериги на биополимерите, молекулярната маса на полизахаридите, разтворимост във вода. В гъбите, където е открит Бета Глюкан е представени под формата на комплекса - хитин глюкан. Този комплекс на практика не се абсорбира в човешкото тяло и следователно изисква допълнителна топлинна обработка и етанолна екстракция, в резултат на която се получава лесно усвоима форма на β-глюкан.

Самият Бета Глюкан е много термоустойчив, лесно понасят ниски и високи температури - дори часове да кипи не се унищожава неговата молекула. Оказва мощен ефект, когато е нарушен баланса на имунната защита, който се изразява по няколко начина. Той активира имунният отговор на организма, за създаване на защитна бариера срещу болестотворни причинители и канцерогени. Също така е мощен антиоксидант – неутрализира свободните радикали. Разтворим е във вода и е ефективен, когато се приема орално. Най-изразена активност има биологичната форма на дълговерижните 1,3/1,6 Бета Глюкани. Не са токсични, нямат странични ефекти при използването им.

Като хранителна добавка Maximum Beta Glucan 400 mg 60 вегетариански капсули от Supplement Spot на изгодна цена е с много висока стойност на Бета Глюкан - 400 mg. Това е безопасна, нетоксична и ефективна хранителна добавка. Способна е да поддържа здравословни стойности на холестерола и да укрепва имунната защита. Превантивното приемане на добавката ще осигури засилване имунитета на всеки човек. Особено е важно действието й при хора подложени на стрес, в напреднала възраст, нездравословен начин на живот или изложени на вредни елементи от околната среда.

Как действа Maximum Beta Glucan на капсули?

Maximum Beta Glucan 400 mg 60 вегетариански капсули от Supplement Spot притежава важното свойство на имуноактиватор. Той повишава неспецифичния и специфичния имунитет. Това се осъществява, чрез идентифициране и активиране на имунните клетки, предимно макрофаги и Т-клетки убийци, Т-хелперни клетки и NK клетки. Beta Glucan увеличава скоростта на узряване на имунните клетки, активира ги и значително увеличава живота им. Клетъчните мембрани на макрофагите имат своеобразни рецептори за Бета Глюканите.

Beta Glucan капсули на топ цена притежава важното свойство на имуноактиватор, повишава неспецифичния и специфичния имунитет.

Когато Бета Глюканите се свързват с рецепторите им, макрофагите се активират, идентифицират и отстраняват нахлуващите патогени в тялото. Макрофагите играят важна роля в поддържането на имунната защита. Те са клетките, които разпознават и елиминират всички клетки, организми и вещества, които не са естествени или желани за тялото (бактерии, вируси, гъбички, мъртви или мутирали клетки, и т.н.).

При вирусни инфекции и грип, Бета Глюканите повишават продукцията и активността на Т-лимфоцитите, които заедно с активираните макрофаги се борят с вирусите и ги унищожават. Beta Glucan 400 mg 60 вегетариански капсули на супер цена стимулира производството на цитокини: интерферон и интерлевкини, за ускорена защита, чрез активиране на Т-клетки (Т-убийци и Т-хелперни клетки), NK-клетки и други клетки на имунната система. Много е важно, че засилва имунната защита като цяло и производството на имунните клетки на костния мозък. Това води до по-бърз поток на нови имунни клетки в кръвта и в различни лимфоидни органи на организма. Бета Глюканите имат способността да унищожава всички увредени клетки, те прочистват организма от ненужните за него клетки, каквито са например туморните. Прилагат се и заедно с химиотерапията за защита от инфекции и за възстановяване на кръвотворната система. Освен, че имат огромен апетит за токсини, макрофагите играят ключова роля в инициирането на имунните отговори. Когато чуждо тяло атакува организма, макрофагите се активират, появява се верижна реакция, чрез която се мобилизира цялата имунна защита.

В допълнение, Beta Glucan може да управлява освобождаването на тумор-некротизиращият фактор (TNF), който е мощен защитен протеин и супероксид. Той предизвиква човешките кръвни клетки, като моноцити, за провеждане на химическата война срещу „агресорите”. Имунна система на човека го предпазва от болестотворните причинители. Това е уникална, сложна мрежа от органи, които съдържат клетки, разпознаващи и унищожаващи чужди нашественици. Някои хора, водещи вреден за здравето начин на живот, или са на възраста, подложени на стрес, или на вредно влияние от околната среда, имат слаба имунна система.

Тогава е нужно използването на Maximum Beta Glucan 400 mg 60 капсули от Supplement Spot, който помага за укрепване на имунната защита по естествен начин, без да я активизира прекомерно. Помага за премахване на вируси, паразити, гъбички и канцерогени, като подобри работата на макрофагите и лимфоцитите. Усилва естествения и придобития имунитет. Особено е подходящ за хора под влияние на физически и емоционален стрес, при голяма вероятност от заболяване на сърдечно-съдовата система. Действа много добре за възстановяване на увредените тъкани и клетки. Има силно антиоксидантно действие. 

Още ползи от приема на Maximum Beta Glucan:

 • Повишава неспецифичния и специфичния имунитет
 • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания
 • Ускорява възстановителните процеси
 • Maximum Beta Glucan 400 mg 60 капсули от Supplement Spot на топ цена има силно антиоксидантно действие
 • Регулира артериалното налягане
 • При физически и емоционален стрес
 • Действа противовъзпалително

Препоръчителен прием: Приемайте 2 капсули на ден с чаша вода и храна. Може да приемате до 4 капсули дневно, ако е необходимо.

Дозировка: 2 вегетариански капсули
Дози в опаковка: 30

Състав в дозаСтойност%пдд

Pureglucan® Бета глюкан (Бета 1,3 / 1,6 глюкан)

400 мг

**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Желатин, Стабилизирани оризови трици, магнезиев стеарат

Не съдържа: пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете