Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Магнезиев оксид 60 капсули Топ Цена I Naturalico

Магнезиев оксид 60 капсули Топ Цена I Naturalico
Магнезиев оксид 60 капсули Топ Цена I Naturalico
Не се преглага
Магнезиев оксид 60 капсули Топ Цена I Naturalico
Магнезиев оксид 60 капсули Топ Цена I Naturalico
Магнезиев оксид 60 капсули Топ Цена I Naturalico
Magnesium Oxide 60 капсули от Naturalico на изгодна цена неутрализира стомашните киселини. Магнезиев оксид помага при стомашни болки, рефлукс, хроничен гастрит, запек, стимулира чревната перисталтика, действа при язва на стомаха.Научете повече
26.00 лв.
Без данък: 26.00 лв.
 • Наличност: Не се преглага
 • Марка: Naturalico
 • Модел: Magnesium Oxide 60 caps
 • SKU: NTR-30719
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:03

Magnesium Oxide 60 капсули I Naturalico

 • При остър и хроничен гастрит
 • Срещу стомашни болки
 • Неутрализира рефлуксни състояния
 • Против киселини
 • Действа при запек
 • Стимулира чревната перисталтика
 • Магнезиев оксид 60 капсули е на страхотна цена от Naturalico

Magnesium Oxide от Naturalico е противовъзпалително средство и помага при стомашни болки.

Какво знаем за Магнезиев оксид?

Магнезиев оксид представлява прах, състоящ се от малки безцветни кристали. Има химическа формула MgO и е се среща в природата под формата на минерал, който е известен под названието периклаз. Той има вид на безцветни кристали, които понякога биват с бледо-жълт или бледо-зелен оттенък. Магнезиев оксид не се разтваря във вода и спирт.

Хранителната добавка Magnesium Oxide 60 капсули от Naturalico на изгодна цена се използва за профилактика на магнезиев дефицит в кръвта. Магнезий е много важен компонент за нормалното функциониране на клетките, нервите, мускулите, костите и сърцето. Като правило, добре балансираната диета обезпечава нормалното му съдържание в кръвта. Обаче приемът на някои лекарствени средства, стомашно-чревните заболявания, лошото хранене, алкохолизмът и захарния диабет водят до развитие на дефицит на веществото в организма. Антиацидните свойства на Магнезиев оксид помагат при разстройство на стомаха или повишена киселинност в него. Продуктът се прилага и в качеството на разхлабително средство при язва на стомаха, дванадесетопръстника и камъни в бъбреците. Смесването му с вода образува хидрооксид, който неутрализира солната киселина, усилва чревната перисталтика за сметка на повишаване на осмотичното налягане в чревния лумен. След приема Magnesium Oxide не се абсорбира вътре. Антиацидните му ефекти не са съпроводени от вторична хиперсекреция и алкалоза.

Как действа Магнезиев оксид на капсули?

Магнезиев оксид 60 капсули на Naturalico на добра цена представлява абсорбиращ се в кръвта противокиселинен продукт. Отличава с с бързо неутрализиране на киселините в стомаха. Явява се и осмотично разхлабващо средство, чието действие се основава на повишението на съдържанието на вода в изпражненията и ускоряване на транзита им по червата. Магнезий е кофактор и активатор на някои ферменти–енолаза, алкална фосфатаза, карбоксилаза, хексокиназа. Установено е участието му във фосфорната и въглехидратната обмяна. Той оказва асептично и съдоразширяващо действие. Под въздействието на неговите съединения се усилва чревната перисталтика, по-добре се отделя жлъчка и се извежда холестерол, понижава се нервно-мускулната възбудимост. Магнезий участва в синтеза на белтъчини.

Магнезиев оксид на изключителна цена помага при язва на дванадесетопръстника, рефлукс и има антиацидно действие.

Наред с горе изброените свойства, ролята му в човешкия организъм се заключава в оказване на алкално действие върху органите и тъканите. С участието на това вещество протичат повече от триста ферментативни реакции. Той участва особено активно в процесите, свързани с утилизацията на енергия, с разпадането на глюкозата и с изхвърлянето от организма на шлаки и токсини. В процесите на синтез на протеини ролята на Магнезий е производството на ДНК. Тиамин (В1), пиридоксин (В6) и витамин С се усвояват пълноценно именно в негово присъствие. Благодарение на Магнезий структурата на клетките по време на растеж става по-устойчива, а регенерацията и обновяването на органите произтича по-ефективно. Освен това Magnesium Oxide стабилизира костната структура и придава твърдост на костите.

Още ползи при прием на Magnesium Oxide:

 • Помага при стомашна язва
 • При диспепсия
 • Благоприятства в случай на панкреатит
 • Неутрализира киселинността на стомашните сокове
 • Притежава антиацидно действие
 • Магнезиев оксид 60 капсули от Naturalico на топ цена има разхлабително действие
 • Използва се при язва на дванадесетопръстника
 • Противовъзпалително средство
 • Успокоява
 • Стимулира отделянето на жлъчка
 • Има спазмолитични свойства

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсули дневна.
Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 60

СъставСтойност%ПДД

Магнезий

(Магнезиев оксид)

400 мг100%

 

 

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Други съставки: растителна целулоза (капсула), микро-кристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

High Absorption Magnesium 100% Chelated 120/240 таблетки | Doctor's best Подпомага сърдечно-съдовата система Помага при стрес, депресия, безсъние ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Купи
Magnesium Citrate 120 Веге Капсули | Now Foods Намалява спазмите и мускулните болки Подпомага състоянието на сърцето Регулира налягането на кръвт..
47.00 лв.
Без данък:47.00 лв.
Купи
Magnesium (Магнезий) 100 мг 250 таблетки | Sanct Bernhard Поддържа мускулната функция Регулира функциите на нервната система Намалява умората Повишава..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Купи
Позвънете