Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

LifeSpan complex 120 капсули Топ Цена I Supplement Spot

LifeSpan complex 120 капсули Топ Цена I Supplement Spot
LifeSpan complex 120 капсули Топ Цена I Supplement Spot
Не се произвежда
LifeSpan complex 120 капсули Топ Цена I Supplement Spot
LifeSpan complex 120 капсули Топ Цена I Supplement Spot
LifeSpan complex 120 капсули Топ Цена I Supplement Spot
Комплекс за удължаване на живота 120 капсули от Supplement Spot на топ цена спира процесите на стареене и има антиоксидантно действие. LifeSpan complex подобрява умствените способности и подмладява клетките в тялото.Научете повече
57.50 лв.
Без данък: 57.50 лв.
 • Наличност: Не се произвежда
 • Марка: Supplement Spot
 • Модел: LifeSpan complex 120 capsules

LifeSpan complex 120 capsules I Supplement Spot

 • Стопира процесите на състаряване
 • Повишава защитата на имунитета
 • Има антиоксидантно въздействие
 • Подобрява интелектуалните възможности
 • Бори се със свободните форми на кислород в тялото
 • При хора на средна и в старческа възраст
 • Комплекс за удължаване на живота 120 капсули е на изгодна цена от Supplement Spot

LifeSpan complex от Supplement Spot подобрява паметта и повишава имунитетаКакво знаем за LifeSpan complex?

Комплекс за удължаване на живота съдържа в състава си Ацетил-Л-Карнитин, Aлфа-липоева киселина и Биоперин, който позволява по-бързото усвояване на съставките от организма. Ацетил-Л-Карнитин е особена форма на Л-карнитин, аминокиселина, която може самостоятелно да се синтезира в организма други аминокиселини – лизин и метионин. В определени количества се съдържа в червеното месо и млечните продукти. смята се, че ацетил-групата, влизаща в състава на това вещество, играе важна роля в произвеждането на ацетилхолин – важен невромедиатор.

Като хранителна добавка LifeSpan complex 120 capsules от Supplement Spot на невероятна цена може да бъде полезен продукт за страдащите от диабет, болести на сърцето, хипертония, високи нива на холестерол, болест на Алцхаймер и други. През 1937 година учените открили бактерии, съдържащи съединения, характеризирани в последствие като Алфа-липоева киселина (един от главните компоненти на хранителната добавка). Антиоксидантната активност на тази киселина била известна и изучена през 1939 година. През 1957 година била открита в квасните екстракти. По това време се смятало че това е необходимо вещество, което обаче не може да се произвежда от тялото. Но по-късно било доказано, че организмът може да го произвежда самостоятелно, макар и в малки количества. Известно е още и като Витамин Н.

Как действа Комплекс за удължаване на живота на капсули?

LifeSpan complex 120 capsules, благодарение на присъствието на Ацетил-Л-Карнитин в съдържанието си, възстановява умствената дейност, подобрява настроението, забавя стареенето на клетките на мозъка. Спира настъпването на болестта на Алцхаймер и Паркинсон. Ускорява оздравяването след инсулт и подмладява организма. Засилва активността на имунната система и помага при синдрома на хроничната умора и при туберкулоза на белите дробове. Съдейства за преноса в клетките и утилизацията на дълговерижните киселини, което е особено важно за работата на сърцето и скелетната мускулатура. Препоръчва се приемът на Комплекс за удължаване на живота на хора, наближаващи 40-те години, когато синтезирането на Ацетил-Л-Карнитин постепенно започва да се понижава, което значително ускорява стареенето на тялото и преди всичко на главния мозък. Този продукт повишава мозъчната енергия и защитава мозъка от вредата, която му нанасят стресът и свободните радикали. Проявява защитни функции и от старческа деградация, подобрява паметта, познавателните способности и настроението. Също така предпазва от натрупване в мозъка на липофусцин, който се отлага в нервните клетки и значително отслабва познавателната способност. LifeSpan complex на капсули от Supplement Spot се препоръчва на здравите хора за подобряване на умствените и физическите им показатели и за по-устойчиви нива на енергия и по-добра съпротивляемост на организма. Намалява апетита, помага диетите за снижаване на теглото да се провеждат по-лесно и е добър избор за спортисти и хора, занимаващи се със фитнес. Оказва благотворно влияние при понижени интелектуални способности и памет на средна и старческа възраст.

LifeSpan complex на страхотна цена се бори със стареенето и подобрява настроениетоПомага за възстановяване след инсулт, при слаб имунитет, психоемоционални стресове и вредни навици (пристрастяване). Предотвратява състаряването и помага на хора с умерени когнитивни нарушения. LifeSpan капсули подобрява симптомите на диабетична невропатия и невропатия, свързана с антиретровирусна медикаментозна терапия, която се назначава на хора с ХИВ-инфекция. Намалява болките и нормализира психическото състояния при хора с фибромиалгия, помага при симптоми на старчески андрогенен дефицит при старите хора, при сексуална дисфункция, депресия и умора. Увеличава подвижността на сперматозоидите при мъжете с безплодие. Подобрява паметта при хронично болните алкохолици и има мощни антиоксидантни свойства.

LifeSpan complex 120 капсули от Supplement Spot подпомага обмена на белтъци, на въглехидрати и на липиди. Помага и за съхраняването на други антиоксидантни в тялото като Витамините Ц и Е и усилва тяхната функционалност. Заради наличието на Алфа-липоева киселина в съдържанието на препарата, този комплекс нормализира енергийния обмен в клетките, съдейства за усвояването на глюкоза и всяка клетка от нервната и мускулната системи получава достатъчно питателни вещества и енергия. Препоръчва се регулярният прием на Комплекс за удължаване на живота от 120 капсули на супер цена при такива заболявания като захарен диабет, тъй като помага да се понижи дозировката на инсулин на болните. Също така способства изхвърлянето на солите на тежки метали от тялото, значително поддържа работата на черния дроб дори при такива болести като цироза или хепатит и благотворно въздейства на нервната система и имунитета. Ефективно възстановява структурата на мозъчните и нервните тъкани, с което допринася за подобряване на паметта и концентрацията. Под въздействието на този продукт се възстановяват и нарушените зрителни функции на очите, подпомага безупречната и успешна работа на щитовидната жлеза. Увеличава и активността и работоспособността на човека. LifeSpan complex capsules може да се приема с успех и при алкохолизъм. Попадайки в организма, алкохолът предизвиква нарушения в работата на нервната система и в обмена на веществата, разрушава и клетките на главния мозък. Тази хранителна добавка съдейства за минимизиране на всички тези патологични изменения и нормализира състоянието на здравето като цяло. Комплекс за удължаване на живота 120 капсули има също така и спазмолитично, холеретично и радиопротекторно свойство. Повишава издръжливостта на организма и помага на спортистите да увеличат мускулната маса на тялото си.

Още ползи при прием на LifeSpan complex:

 • За възстановяване на зрението
 • Подобрява когнитивните способности
 • Подхранва мозъчните клетки
 • Комплекс за удължаване на живота на капсули от Supplement Spot на топ цена помага при алкохолизъм
 • Засилва функционирането на витамин Ц и витамин Е в организма
 • Поддържа здравето на щитовидната жлеза
 • За детоксикация
 • За подобряване на умствената концентрацията и паметта

Препоръчителен прием: Приемайте по 4 капсули дневно.

Дозировка: 4 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (4 капсули)Стойност%ПДД
Ацетил-Л-Карнитин2000 мг**
Алфа-липоева киселина800 мг**
Биоперин10 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, стабилизирани оризови трици, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт, особено ако страдате от някое медицинско или психическо заболяване, приемате някакви медикаменти, бременна сте или кърмите!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете