Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

L-Arginine (Л-Аргинин) 2400 мг 90 таблетки Цена | Prozis Sport

L-Arginine (Л-Аргинин) 2400 мг 90 таблетки Цена | Prozis Sport
L-Arginine (Л-Аргинин) 2400 мг 90 таблетки Цена | Prozis Sport
xxx
L-Arginine (Л-Аргинин) 2400 мг 90 таблетки Цена | Prozis Sport
L-Arginine (Л-Аргинин) 2400 мг 90 таблетки Цена | Prozis Sport
L-Arginine (Л-Аргинин) 2400 мг 90 таблетки Цена | Prozis Sport
Л-Аргинин 2400 мг 90 таблетки на нповторима цена от Prozis Sport предпазва от развитието на сърдечни заболявания и повишава синтеза на растежния хормон. L-Arginine намалява холестерола и помага за детоксикация.Научете повече
26.49 лв.
Без данък: 26.49 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Prozis Sport
 • Модел: L-Arginine 2400 mg 90 Tablets
 • SKU: PRZS-202494

L-Arginine 2400 мг 90 таблетки | Prozis Sport

 • Детонира окисляването на азота
 • Предпазва от сърдечни и съдови патологии
 • Помага на мъжете за подобряване на сексуалните функции
 • Подобрява синтеза на растежен хормон
 • Понижава количеството на холестерола
 • Възпрепятства развитието на атеросклероза, исхемия, инфаркт
 • Помага за детоксикация на организма
 • L-Arginine(Л-Аргинин) 2400 мг 90 таблетки на изгодна цена от Prozis Sport помага за напомпването на мускулите
 • Подхранва клетките на мускулите и всички тъкани
 • При диабет

Какво знаем за L-Arginine?

L-Arginine на изгодна цена повишава енергията и увеличава мускулната маса.

Азотният оксид и Аргининът са тема, на която в последните 10 години са посветени многобройни научни биологични изследвания. И тези изследвания дават много впечатляващи резултати. Всичко започнало още през 1980 година, когато доктор Ф. Ферчгот, професор по фармакология от Държавния университет в Ню-Йорк, провел изследвания върху свиващото действие на лекарствата върху съдовете. В един от опитите му, поради невнимание на младия му сътрудник, била нарушена нормалната схема на експеримента и при добавянето на лекарство (ацетилхолин) вместо свиване, започнало да се проявява извънредно силно отпускане на съдовете. Тайнственият фактор за това се оказал азотният оксид. Но от къде се появява той? През 1987 година било открито, че окисляването на азота става чрез окисляване на аминокиселината Л-Аргинин. Тя е главният доставчик на азотен оксид, без който е немислима нормалната жизнеспособност на човека. Ако азотният оксид намалее в тялото, то основната причина за това е понижаването на достъпността на запасите от Л-Аргинин.

Л-Аргинин 2400 мг 90 таблетки от Prozis Sport на супер цена подпомага деленето на мускулните клетки, възстановяването на мускулите след тренировка, зарастването на травмите, премахването на шлаките от организма. Освен това засилва имунната система и увеличава продукцията на соматотропния хормон.

Как действа Л-Аргинин на таблетки?

L-Arginine 2400 mg 90 tablets на уникална цена влияе като детонатор за азотния оксид. Азотният оксид е вещество, което регулира тонуса на артериалните съдове. От това зависи и подхранването на всички органи и тъкани, включително мускулите. Ако организмът изпитва дефицит на Аргинин, то възниква риск от увеличаване на артериалното налягане. В крайна сметка това е и главната функция на продукта – да отпуска и разширява стените на съдовете. Схемата на действието му е логична и разбираема: разширението на съдовете означава по-добра проходимост, което дава повече хранителни вещества и кислород за клетките. Също така се намалява налягането на артериите и се ускорява синтеза на белтъчини. Л-Аргинин 2400 мг 90 таблетки извежда шлаките и проявява антиоксидантна активност в тялото. Аргинин участва в цикъла на намаляване вредата и отделянето от организма на крайния продукт на разпад от изработените белтъчини. От ефективността на работата на този цикъл зависи способността на тялото да синтезира урина и да извежда белтъчните шлаки.

L-Arginine не дава възможност да се натрупа плака по съдовите стени и намалява холестеролаСъщо така L-Arginine от 2400 мг таблетки способства усилване производството на растежния хормон, което се отразява на резултатите на набиране на мускулна маса и изгарянето на подкожните мазнини. Усилва и така наречения „пъмпинг”, като привежда в норма доброто кръвообращение и променя азотния баланс в положителен аспект. Транспортната функция на кръвта при приема на продукта се засилва и питателните вещества достъпват по-бързо до мускулните клетки. Освен това визуално се повишава изпъкналостта на вените, което високо се цени от спортистите.

Л-Аргинин 2400 мг на 90 таблетки от Prozis Sport намалява нивата на „лошия” холестерол. При окисляването си този холестерол разрушава съдовите стени. Понижавайки окисляването и негативното му влияние върху съдовете, хранителната добавка предпазва от развитието на атеросклероза. Особена известност Аргинин е получил заради борбата с исхемичната болест на сърцето, инфаркта и инсулта. Веществото блокира определени вещества и намалява нивата на хомоцистеин в кръвта. Едновременно неутрализира два рискови фактора за сърдечно-съдовите заболявания. Доказано е, че намалява клиничните случаи на такива заболявания и е добре L-Arginine 2400 мг на таблетки да се приема от хора, които страдат от сърдечно-съдови патологии или които са в рискова група. Този продукт помага и при еректилна дисфункция, подобрява мъжката фертилност като повишава количеството и подвижността на сперматозоидите (прогресивното им движение напред) и подобрява еректилните функции, увеличавайки шансовете за зачеване. Освен това, добавката може успешно да се използва и при захарен диабет II тип, тъй като стимулира секрецията на инсулин и предотвратява разрушаването на бета-клетките в панкреаса. В последните няколко години аминокиселината Л-аргинин се използва успешно в борбата с тревожните разстройства. 

L-Arginine на страхотна цена поддържа здрави мускулните клетки и увеличава синтеза на хормона на растежаЛ-Аргинин 2400 мг на 90 таблетки подобрява способността на организма да се противостои на стреса, повишавайки хормона кортизол и намалявайки психическото напрежение.

Заключение:

Л-Аргинин е преминал от групата на полузаменимите, в групата на незаменимите аминокиселини поради напълно логични причини. Все пак той оказва решаващо влияние върху много жизнено важни процеси. От Аргинин в значителна степен зависи не само продукцията на хормона на растежа, но и образуването на инсулин и антитела. Това означава, че недостатъчното потребление на тази аминокиселина може да предизвика сериозни симптоми на неговия недостиг в тялото. За да се предотврати това, се препоръчва заедно с добре балансираната диета, употребата на L-Arginine 2400 мг таблетки от Prozis Sport. Хранителната добавка може да бъде полезна в процесите на възстановяване след операции и травми. Днес симптомите на много заболявания могат да бъдат намалени с помощта на Аргинин.

Препоръчителен прием: В тренировъчни дни приемайте по 3 таблетки 45 мин преди трениране. В останалите дни приемайте същата доза веднъж дневно между храненията.

Дозировка: 3 таблетки

Дози в опаковка: 300

Състав в 1 доза (3 таблетки)Стойност%ПДД
Л-аргинин хидрохлорид2400 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, малтодекстрин, натриева карбоксиметилцелулоза, поливинилпиролидон, силициеви соли на мастни киселини, магнезиев стеарат, хидроксипропилметил целулоза, титаниев диоксид.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

L-Arginine 1000 мг 100 таблетки | 21st Century L-Arginine е есенциална аминокиселина, която поддържа здравословно тренировъчните програми и ..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Купи
L-Arginine 500 мг 120 таблетки | Doctor's Best За повишаване на имунитета Добро средство за детоксикация Срещу чернодробни и бъбречни патологии Им..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Купи
Л-Аргинин HCL 300 gr | Athlete's Nutrition Невероятен пъмпинг 100% чист аргинин Усилва имунните функции Увеличава размера на мускулната маса Повиш..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Купи
Позвънете