Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Кверцетин 800 мг 120 капсули Bulgaricus

Кверцетин 800 мг 120 капсули Bulgaricus от виде Кверцетин 800 мг 120 капсули Bulgaricus в категория . Кверцетин 800 мг 120 капсули I Bulgaricus Защитава сърцето от патологични състояния Помага срещу различни видове възпаления Поддържа здрав имунитета Срещ
xxx
Кверцетин 800 мг 120 капсули Bulgaricus
Кверцетин 800 мг 120 капсули на топ цена от Bulgaricus подпомага здравето на сърдечно-съдовата система и помага при възпаления и алергии. Quercetin има антиоксидантно действие и помага при артрит и астма.Научете повече
31.99 лв.
Без данък: 31.99 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Bulgaricus
 • Модел: Кверцетин 800 мг 120 капсули Bulgaricus
 • SKU: BUL-28106

Кверцетин 800 мг 120 капсули I Bulgaricus

 • Защитава сърцето от патологични състояния
 • Помага срещу различни видове възпаления
 • Поддържа здрав имунитета
 • Срещу стареенето
 • Има антиоксидантна активност
 • Помага за стопиране на алергичните реакции
 • Подпомага здравето на мозъка
 • Има противовирусен ефект
 • Quercetin 800 мг 120 капсули е на супер цена от Bulgaricus

Какво знаем за Quercetin?

Кверцетин от Bulgaricus притежава антиоксидантни действия и укрепва имунитета

Кверцетин представлява натурален флавоноид, който в големи количества присъства в червеното вино, лука и зеления чай. Това вещество се отнася към мощните антиоксиданти, които стабилизират клетъчните мембрани, укрепват съдовите стени и поддържат имунитета. Освен това, чрез многобройни лабораторни изследвания е доказано че елементът, от който е съставен продуктът на Bulgaricus Quercetin 800 мг 120 капсули на изумителна цена, по много положителен начин се отразява на здравето на простатата.

От 80-те години на миналия век учените изучават ефективността на Кверцетин в различните отрасли на медицината (включително за профилактика на заболявания на сърдечно-съдовата система, болест на Алцхаймер и други. Научните изследвания върху Кверцетин се провеждали в продължение на последните 30 години, при което последните работи потвърдили, че мощността на това съединение по отношение на отстраняването на потенциалната вреда върху сърцето от страна на холестерола е 400 пъти по-голяма, отколкото тази на витамин Е.

Как действа Кверцетин на капсули?

Quercetin 800 мг 120 капсули има антиоксидантни ефекти, които помагат за неутрализирането на пагубната за човешкия организъм активност на свободните радикали. И това помага за възпрепятстването на прераждане на клетки и развитие на онкологични заболявания, а също и за спиране процесите на разрушение и преждевременно стареене на тъканите. Кверцетин 800 мг прониква в нервните влакна и нормализира тяхната работа, което обуславя въздействието на този продукт върху нервната система и мекия му успокояващ ефект. Намалява и синтеза на адреналин и повишава устойчивостта към стресове. Освен това оказва и обезболяващо въздействие, за това може да се използва при ставни, мускулни болки, главоболия и други.

Кверцетин на супер цена укрепва стените на съдовете и намалява холестеролаQuercetin от 800 мг на капсули има противовъзпалителни свойства, тъй като предотвратява освобождаването на медиаторите на възпаленията. Благодарение на този ефект, хранителната добавка може да бъде употребявана при различни заболявания на ставите и вътрешните органи. Този продукт стопира продукцията на хистамин, за това оказва изразено противоалергично действие и спира развитието на реакциите, които стартират в резултат на попадането на алергени в организма. Кверцетин на капсули на Bulgaricus повишава устойчивостта на организма към атаките на патогенните микроорганизми, дори в стресови ситуации и при отслабени защитни сили. Особено изразена е противовирусната активност на добавката, най-вече към вируса на грип. Също така помага и за неутрализиране последиците от радиоактивно въздействие върху тялото. Продуктът нормализира и ускорява процесите на регенерация на тъканта и осигурява по-бързото и възстановяване след увреждане.

Quercetin 800 mg 120 capsules има силни диуретични свойства и е полезен за прием при определени бъбречни заболявания и патологии на пикочните пътища. Приемът на продукта се препоръчва и при атеросклероза, тъй като веществото Кверцетин не само укрепва стените на съдовете, но и способства тяхното освобождаване от холестеролните плаки. Има и кардиотонично въздействие. С други думи, продуктът укрепва сърдечния мускул и съдовете, възстановява увредените или деформираните стени на артериите и нормализира сърдечния ритъм.

Благоприятно е използването на Кверцетин 800 мг от 60 капсули в следните случаи:

 • При лъчеви увреждания
 • При възпалителни заболявания на лигавиците или различни поражения по тях (язвени, ерозивни, гнойни)
 • При заболявания с възпалителен характер, касаещи меките тъкани
 • Различни болки
 • При язвени или ерозивни увреждания на стомашно-чревния тракт
 • Срещу алергии
 • При остеохондроза на гръбначния стълб
 • Против болести на сърцето и съдовете, включително исхемия, стенокардия, кардиопсихоневроза

Кверцетин от Bulgaricus намалява мускулните спазми и се бори с главоболиетоОсобено Quercetin 800 мг на капсули е полезен за дребните кръвоносни съдове, които подхранват всички органи в тялото. Много често при различни заболявания стените на капилярите започват да се рушат. И тогава органите са лишени от питателни вещества и кислород, заради което започват да се разболяват. Продуктът способства за това да се нормализира капилярното кръвообращение и така много здравословни проблеми изчезват още преди да са се проявили. Също така хранителната добавка може да се употребява при нарушения на мозъчното кръвообращение. Той е първокласен „чистач” на съдовете и подобрява кръвния поток, надеждно защитава микросъдовете и клетъчните мембрани от свободните молекули на кислород. Прекрасно снема главоболията, свързани със спазмите в мозъчните съдове и подобрява психично-емоционалното състояние, връща бодростта и активността. Защитавайки мембраните на клетките, Кверцетин от 800 мг 120 капсули на невероятна цена спира състаряването на кожата, миокарда и роговиците на очите. Инхибира особен ензим в тялото, които преобразува глюкозата в сорбитол. Оказва положително влияние за намаляване натрупването на сорбитол в очния обектив, като така забавя развитието на катаракта. Като цяло влияе профилактично за качеството на зрението и здравето на очите.

Кверцетин на топ цена поддържа здравето на ставите и помага срещу артритКапсулите на Quercetin 800 мг укрепват имунната система, ускоряват процесите на продуктивност на естествени детоксикиращи ензими и благодарение на своя противовъзпалителен ефект е полезна хранителна добавка при артрит и астма. защитава стомаха от развитие на стомашни разстройства и язвена болест. Намалява рисковете от развитие на рак на белите дробове, диабет и сърдечна недостатъчност.

Quercetin в спорта:

Кверцетин от 800 мг 120капсули помага много добре на спортистите да се справят с хранителните алергии, на които често са подложени, заради спортните добавки, които приемат. Някои от техните компоненти са силни алергени. За хората, занимаващи се със спорт, полезното свойството на този продукт, което оказва върху сърцето и холестеролното съдържание в кръвта е наистина много важно, тъй като тяхното сърце непрестанно работи „на пълни обороти”. Противовъзпалителните му свойства са също от много голямо значение, тъй като повечето атлети, особено тези, които се занимават с тежки спортни занимания, в по-напреднала възраст са по-склонни да развият артрит, тъй като се занимават по-интензивно и пренапрягат своите стави.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули около 20-тина минути преди хранене. Приемайте по 2 до 3 пъти дневно.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 60

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете