Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Миноксидил пяна Топ Цена | Qgain US​A

Миноксидил пяна Топ Цена | Qgain US​A
Топ продукт
Миноксидил пяна Топ Цена | Qgain US​A
Minoxidil пяна от Qgain US​A е ефикасно средство за борба с косопада при мъжете на топ цена, съдържащо 5 % Миноксидил и достатъчно за 3 месечна употреба.Научете повече
79.90 лв.
Без данък: 79.90 лв.
 • Наличност: В наличност
 • Марка: Qgain USA
 • Модел: Minoxidil Foam 5% 177 ml
 • Тегло: 0.20kg
 • SKU: QGN-608390
Автор: Здраве 365 Дата на последна промяна: 2023-06-07 01:00:02
Omega 3 (Рибено Масло) 1000 мг дражета | Now Foods Подсилва имунната система Грижи се за сърдечната дейност Помага при атеросклероза Грижи се за ..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Купи

Миноксидил пяна Топ Цена | Qgain US​A

Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад за 3 месеца

Опаковката от 177 мл е достатъчна за 3 месечна употреба!

 • Клинично доказано, че обновява до 25% повече космени фоликули
 • Подобрена формула с миноксидил за третиране на коса
 • Идеален за ранните етапи на изтъняване на космите
 • Работи за повишаване на активността на космените фоликули
 • Неутрализира свободните радикали, които ускоряват стареенето на организма
 • Minoxidil 5% Пяна за мъже срещу косопад  на страхотна цена от Qgain US​A 

Какво знаем за Minoxidil?

Minoxidil от Qgain USA е бяла пяна, съдържаща 5% миноксидил за употреба само на скалпа, която подпомага спирането на косопада и възстановяването на растежа на косата.

Миноксидил принадлежи към група средства за възстановяване на здравето на косата. Използва се за третиране на плешивост по мъжки модел. Не е предназначен за плешивост поради ненаследствени фактори (напр. плешивост, причинена от заболявания като дефицит на желязо или химиотерапия).

Миноксидил е включен в състава на пяната Minoxidil 5%. Представлява течност под налягане, която при задействане на клапана се преобразува в пяна. Пяната Миноксидил е термолабилна и се разгражда бързо, щом влезе в контакт с кожата. Летливите съставки се изпаряват и в рамките на 20-30 секунди върху кожата остават малко или никакви остатъци. Това кара активната съставка да се концентрира и улеснява проникването в кожата. Пяната има способността да доставя по-голямо количество от активното вещество с повишена скорост, в сравнение с другите варианти на миноксидил.

Minoxidil от Qgain US​A е бяла пяна, съдържаща 5% миноксидил за употреба само на скалпа, която подпомага спирането на косопада и възстановяването на растежа на косата. Едно просто, безболезнено, клинично доказано средство срещу косопадЦената на Minoxidil 5% Пяна за мъже срещу косопад е уникално изгодна, а опаковката ще Ви стигне за 3 месеца. 

Защо да използваме Миноксидил?

Лесен е за използване: Миноксидил се използва два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж вечер. Пяната Миноксидил отнема секунди, за да се приложи, и изсъхва бързо. Доказано е в клинични проучвания, че Миноксидил възстановява растежа на косата при 85% от мъжете, които го използват два пъти дневно.

Minoxidil пяна за мъже е първото средство, одобрено за лечение на андрогенна алопеция (косопад).

Миноксидил действа най-вече чрез удължаване на анагенната фаза на космените клетки, което насърчава растежа им. Космените клетки преминават през три фази на растеж (Anagen), регресия (Catagen) и покой (Telogen). Отначало космените фоликули навлизат в анагенна фаза. Това е периодът, в който косата расте. След това преминават във фазата на катаген и телоген, в която се свива и отделя от фоликула и се заменя с нов косъм. И накрая, всяка коса навлиза в екзогенната фаза, по време на която тя изпада от скалпа Ви и на нейно място израства новата коса. Смята се, че миноксидилът предизвиква ранна анагенна фаза, когато се прилага върху скалпа Ви, което означава, че космените фоликули могат да преминат през останалата част от процеса на растеж преждевременно, преди да започне да расте отново. Ето защо някои хора изпитват опадане на косата, когато за първи път започват да използват миноксидил. Докато космените фоликули преминават през процеса на растеж и навлизат в анагенна фаза, старите косми могат да изпаднат в голям брой, което изглежда, сякаш губите повече коса от нормалното. Миноксидилът също удължава фазата анаген, което води до увеличаване на дължината и диаметъра на косата.

Какво е миноксидил?

Minoxidil пяна за мъже е първото средство, одобрено за борба с андрогенна алопеция (косопад). За борба с косопада миноксидил се прилага локално, като по принцип е 2% или 5% миноксидил в пропилен гликол. Пропилен гликол осигурява, че миноксидилът е равномерно разпределен в засегнатата област и лесно се абсорбира през кожата.

Какви научни изследвания дават доказателства в подкрепа на неговата ефективност?

Дерматолози провеждат едногодишно наблюдателно проучване с 984 мъже, страдащи от косопад. Проучването оценява ефективността на 5% миноксидил като локално решение за спиране на косопада и стимулиране на растежа на нова коса. През 1-годишния период на проучването пациентите прилагат един милилитър миноксидил 5% разтвор два пъти дневно в областите, засегнати от косопада.

За борба с косопада, миноксидил се прилага локално, като по принцип е 2% или 5% миноксидил в пропилен гликол.

В края на тази година:

 • Дерматолозите съобщават, че зоните на косопад са намалени при 62% от пациентите.
 • При оценка на ефективността на миноксидил на супер цена за стимулиране растежа на нова коса следователите оценяват 5%-вия разтвор като изключително ефективен при 15.9% от пациентите, силен в 47,8% и умерено ефективен при 20.6%.
 • Броят на падналите косми по време на измиване са били средно 69,7 в началото на изследването, а средно 33,8 в края на проучването - измервайки ефективността на миноксидил 5% при спиране на косопад при пациентите.
 • Нежелани реакции, предимно дерматологични, са съобщени от 3,9% от пациентите в проучването. Нито една от нежеланите реакции не е класифицирана като сериозна.

Андрогенетичната алопеция или загубата на коса е резултат от миниатюризация на космените фоликули в чувствителни към андрогените области на скалпа при генетично предразположени лица. Спирането на процеса на миниатюризация остава целта на медицинската наука. Локалният миноксидил и пероралният финастерид са единствените варианти, одобрени понастоящем от Администрацията по храните и лекарствата (САЩ). След първоначалните доклади през 1980 г. локалният разтвор на миноксидил е доказана основа за лечение на андрогенетична алопеция.

Когато се прилага върху скалпа, пяната Миноксидил стимулира растежа на косата. Точният начин на действие не е известен, но се смята, че подобрява притока на кръв около космения фоликул и стимулира космения фоликул да расте коса.

Внимание: 

 • Само за външна употреба.
 • Не използвайте, ако сте жена или не сте сигурни за причината за загуба на косата си, ако сте под 18-годишна възраст или заедно с други лекарства върху скалпа.
 • Използването на повече или по-често от препоръчителното няма да доведе до подобряване на резултатите.
 • Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете с големи количества хладка вода.

Цената на Minoxidil е най-добра при нас! При нас в zdrave365.com можете да откриете и Minoxidil пяна за жени.

Начин на употреба: Прилагайте по 1 помпа два пъти дневно в кожата на главата в областта на косопада. Масажирайте скалпа с пръсти, след това измийте добре ръцете си. Използването на повече или по-често няма да доведе до подобряване на резултатите. Постоянната употреба е необходима, за да се поддържа растежът на косата или загубата на коса ще започне отново.

Състав: миноксидил USP 5% Пречистена вода, пропилен гликол, Oleth-20, лаурил, глюкозид, млечна киселина, аромат, алкохол.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете