Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Индол-3-Карбинол 200 мг на капсули Цена Bulgaricus

Индол-3-Карбинол 200 мг на капсули Цена Bulgaricus
xxx
Индол-3-Карбинол 200 мг на капсули Цена Bulgaricus
Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули на невероятна цена от Bulgaricus има противораково действие и спира стареенето на клетъчно ниво. Indole-3-Carbinol предотвратява развитието на атеросклероза.Научете повече
51.99 лв.
Без данък: 51.99 лв.
 • Наличност:
 • Марка: Bulgaricus
 • Модел: Индол-3-Карбинол 200 мг капсули Bulgaricus
 • SKU: BUL-28107

Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули I Bulgaricus

 • Индол-3-Карбинол от Bulgaricus помага за детоксикация и има подмладяващ ефект

  Притежава силни противоракови въздействия
 • Регулира продуцирането и метаболизма на естроген
 • Има антиканцерогенно въздействие
 • Убива увредените, негодни клетки
 • Срещу рак на щитовидната жлеза
 • За силен имунитет и защита на организма
 • При отравяния за детоксикиране
 • Срещу атеросклероза и старческа остеопороза
 • Бори се с папилома вирус
 • Indole-3-Carbinol 200 мг 120 капсули на топ цена от Bulgaricus има анти-ейдж влияние

Какво знаем за Indole-3-Carbinol?

Още през 1992 година било достоверно установено наличието на обратна връзка между високата употреба в храненето на зеленчуци от семейство Кръстоцветни (различни видове зеле, ряпа, броколи и други) и честотата на възникване на рак на тънкото и дебелото черво, а също и на рак на гърдата и матката при жени и рак на простатата при мъжете. Смята се, че за получаването на благоприятен ефект, е необходимо да се употребява повече от 900 грама листни зеленчуци ежедневно. В настоящо време от растенията на семейство Кръстоцветни успешно са извлечени притежаващи противоракови действия инодоли, най-активен от които е Индол-3-Карбинол.

По време на изследвания,проведени на много етапи, бил установен фактът, че Индол-3-Карбинол е способен да проявява висока противотуморна активност. Попадайки в организма Индол-3-Карбинол активира работата на цитохрома Р450 и възпроизвежда процес на микрозомално окисление. След това се повишава биотрансформаторна активност на клетките. Освен повишаване активността на клетките на черния дроб, Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули от Bulgaricus на супер цена понижава продуцирането на женския полов хормон естроген. От тук произтича блокирането на 16-С-хидроксиестрон, възпрепятствайки по този начин отлагането на канцерогени, първо – в матката и млечните жлези, второ – в панкреаса и щитовидната жлеза, и в стомашно-чревния тракт.

Как действа Индол-3-Карбинол на капсули?

Индол-3-Карбинол на страхотна цена предпазва от рак на млечните жлези и намалява риска от рак на маточната шийкаВъзможностите на Indole-3-Carbinol от 200 мг 120 капсули са наистина огромни. При приемът на този продукт може да се достигнат изключително много положителни ефекти. Подобрява работата на черния дроб. Активно започва да секретира ензими, които отговарят за обезвреждането на вредните за организма вещества. Освен това черният дроб метаболизира „излишните” порции полови хормони, което позволява да се намали рискът от хормонозависими тумори на млечните жлези, яйчниците, простатата. Също така, въздействието на хранителната добавка върху черния дроб намалява вероятността от появата на рак на щитовидната жлеза и панкреаса.

Индол-3-Карбинол 200 мг на капсули заздравява имунитета и повишава защитните сили на организма. Има установени противовирусни въздействия и стопира развитието на човешкия папилома вирус. В резултат на приемането на продукта произтича избирателна гибел на заразените клетки с този вирус, а също и на тези клетки, които са с туморни деформации, предизвикани заради това заболяване. Проявява и антиоксидантни влияния и възпрепятства стареенето. Основно може да се използва в комплексно лечение на злокачествени образувания, при хронични отравяния и в периода на възстановяване след остри отравяния. Помага за подмладяването на организма и в борбата със старческите заболявания като остеопороза и атеросклероза.

Като хранителна добавка Indole-3-Carbinol от 200 мг капсули на Bulgaricus ефективно се бори със всички видове естрогенозависими видове рак – и доброкачествените, и злокачествените. Също така помага за предотвратяването на опасното метаболизиране в процеса на преобразуването на естрогените. Блокирайки проявите на 16-С-хидроксиестрон, предотвратява свързването му с естрогенозависимите рецептори, предизвикващо неконтролируеми пролиферативни процеси. Това вещество е канцерогенно за много от органите в организма – за млечните жлези, за храносмилателния тракт, за матката, а също и за панкреаса, половите органи и щитовидната жлеза.

Индол-3-Карбинол 200 мг на изгодна цена от Bulgaricus възпрепятства рака на простатата и предпазва от атеросклерозаИндол-3-Карбинол 200 мг от 120 капсули предотвратява развитието на всеки вид рак, предизвикан от химичен канцероген. Повишава ефективността на всички ензими в първата фаза на детоксикация с 10 пъти повече. Благодарение на употребата на този продукт, клетките в организма са надеждно защитени от проникване на всякакви опасни вещества, включително и отрови. Приемът му с профилактична цел оформя стабилна и пълна защита на човешкия организъм на клетъчно ниво. Като хранителна добавка Indole-3-Carbinol 200 mg  120 capsules ефективно се бори и с рак на маточната шийка, много разпространен сред жените, живеещи в големите градове. Този продукт помага за профилактика на даденото заболяване, което в последните години е толкова разпространено, колкото и различните епидемии. Всяка година в света се регистрират около половин милион случая на този вид рак. Практически всеки случай по един или друг начин е свързан именно с папилома вируса на човека.

Индол-3-Карбинол от 200 мг 120 капсули може да се използва и при старост, тъй като повишава работоспособността на системата за детоксикация. Продуктът притежава просто уникални свойства. При това няма странични ефекти. Благодарение на това хранителната добавка от Bulgaricus е просто незаменима при дълготраен прием. Основните функции на Indole-3-Carbinol от 200 мг на 120 капсули на неповторима цена са:

 • Премахване причините за мастопатия;
 • Предотвратява развитието на атеросклероза;
 • Намалява нивата на опасния холестерол и липидите с ниска плътност;
 • „разпознава” увредените клетки и ги убива по естествен начин чрез синтезиране на проапотичен белтък;
 • Нормализира обмена на естроген;
 • На натурален начин подмладява организма и забавя процеса на остаряване.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 3 капсули дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Indole-3-Carbinol with Resveratrol 200 мг 60 капсули | Swanson За подсилване на имунните защити Срещу различни инфекциозни състояния Мощни антиоксидан..
52.90 лв.
Без данък:52.90 лв.
Купи
Cell Forte MAX3 120 веган капсули | Nature's Way
Безплатна доставка
Cell Forte MAX3 120 веган капсули | Nature's Way  Изцяло натурален продукт Грижи се за естествените защитни сили на организма Стимулира имунн..
141.27 лв.
Без данък:141.27 лв.
Купи
DIM 200 90 веге капсули | Now Foods Помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс Подпомага процесите на детоксикация Неутрализира сво..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Купи
Позвънете