Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки неговото ползване се съгласявате с това.

Caffe Mauro Frutti di Bosco 25 бр. Чай на капсули Цена Espresso point система

Caffe Mauro Frutti di Bosco 25 бр. Чай на капсули Цена Espresso point система
Не се произвежда
Caffe Mauro Frutti di Bosco 25 бр. Чай на капсули Цена Espresso point система
Кафе Мауро Чай от Горски плодове 25 бр.капсули е на невероятна цена. Caffe Mauro Frutti di Bosco Espresso point система укрепва имунитета и съдържа витамините А и Б.Научете повече
23.39 лв.
Без данък: 23.39 лв.
  • Наличност: Не се произвежда
  • Марка: Caffe Mauro
  • Модел: Caffe Mauro Frutti di Bosco Espresso point система 25 бр. Чай
  • SKU: CMR-02040

Caffe Mauro Frutti di Bosco Espresso point система 25 бр. Чай на капсули

Какво е Кафе Mauro?

Caffe Mauro е италианска компания за произвеждане на природно чисто кафе и чаени изделия. Отличителният белег на Mauro е това, че нейният основен приоритет е съхраняване полезните качества на зърната кафе, които обработва. Това Мауро постига чрез технологиите на бавното изпичане на кафето, като така му дава възможност да съхрани всички здравословни компоненти в себе си.

Едновременно с това, запазва и оригиналния вкус и невероятно въздействащия аромат в зърната. След приготвяне на напитката, още от първата отпита глътка се усеща качеството, запазено в кафето от Мауро – марката, доказала се в света с това, че държи на своите клиенти, независимо от скъпите технологии, които е решила да използва, за да поддържа успешно голямото качество на продуктите си.

Caffe Mauro Frutti di Bosco Espresso point система 25 бр. Чай на капсули на специална цена укрепва имунната система и има страхотен вкусКакво представлява Кафе Мауро Фрути Ди Боско за Еспрессо Пойнт система?

Чаените капсули Горски плодове 25 бр. на Mauro са на невероятна цена. Чаят Frutti di Bosco е с много ароматен вкус и е перфектният избор за началото на смените на сезоните, когато върлуват много вируси. Капсулите Фрутти Ди Боско заздравяват имунната система, благодарение на съхраненото в тях високо съдържание на витамин А и витамин Б.

Малко факти и история…

Мауро е основана от Деметрио Мауро, упорит италианец, който започнал бизнеса само с една малка кафе-машина. Търсенето на качеството, което давал на произведените от него продукти, нараснало толкова, че се разпространили по целия свят. Малкият бизнес прераснал в невероятен успех, а компанията преминала през много трансформации, върхове и падения. Било разширено управлението, качеството на технологиите, които ползвала компанията, било завишавано постоянно, и в крайна сметка Mauro Caffe в днешни дни е водеща компания на световния пазар, предпочитана и уважавана марка както от заведения, така и за ползване в домашни условия.

За разлика от много други фирми за кафе, заложили на по-евтин  метод за продуциране на кафени продукти, Мауро се придържа към метода на бавното изпичане на зърната, с което за доказва, че държи на своите приоритети да запази здравословните свойства на растението и управлението на компанията предпочита да бъде предано на своите клиенти – да посреща техните нужди и да отговаря на техните очаквания. В допълнение, производителят Мауро има на пазара и полезни за здравето чайове, удобни за приготвяне и съхранили полезните свойства на растенията, от които са направени.

Важно: Консумирайте преди крайната дата, маркирана на опаковката!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър

Поръчка чрез сайта: За да направите поръчка сами, може да изберете даден продукт и да натиснете бутона "Купи". Попълнете всички данни за доставката и завършете своята поръчка.

Поръчка по телефона: За да поръчате избран от Вас продукт, можете да се обадите на нашия телефон 0887 077 988 и да ни продиктувате Вашите 2 имена, телефон и адрес за доставка.

Благодарим Ви! 

Доставката на продукти на обща стойност до 100 лв. е 4.90 лв. до всяка точка на България.

Доставката на продукти на обща стойност над 100 лв. е безплатна до всяка точка на България.

Срок за изпращане: до 24 часа след направена поръчка.

Срок за доставка: Обикновено до 24 часа, в натоварени месеци - до 72 часа.

При получаване на Вашата пратка с избрания от Вас куриер се заплаща в брой или с карта, ако самият куриер има терминал за такова плащане.

Имайте предвид, че не всеки куриер има устройство за плащане с карта и невинаги подобни устройства работят, което може да забави Вашата доставка.

Позвънете